MAC Oh, Sweetie Lipcolour

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

Oeh dit is zeker niet mijn eerste review van MAC. Maar wel de eerste review van een MAC lipgloss. Ik review vandaag één van de twaalf MAC Oh, Sweetie Lipcolour voor jullie. Lees je mee?

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

MAC Cosmetics is misschien voor het make-up merk waar het allemaal mee begon. Een wat luxer merk, maar als je het mij vraagt met een super goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik begon met de MAC Studio Fixfluid foundation, daarna kocht ik de Mineralize Skinfinish Natural Poeder. Vet stom ik heb hier eigenlijk nooit reviews voor jullie over gemaakt bedenk ik me.ijn liefde voor MAC Cosmetics bleef groeien en ik kocht vervolgens de MAC Mineralize Skinfinish in Soft & Gentle een prachtige highlighter van MAC. En daarna de MAC Studio Quiktrik Stick een highlight, blush en contourstick in de kleur A latte sheen/Soft side. Alle producten gebruik ik nu, een paar jaar later, nog steeds.

Inmiddels heb ik (eigenlijk best belachelijk) veel producten van het merk in mijn stash, voornamelijk lipsticks, blushes, highlighters en oogschaduws. Een lipgloss (of lipglass, zoals MAC het noemt) komt nog niet in mijn stash voor en is voor mij nieuw. Tijd om deze MAC Oh, Sweetie Lipcolour eens te reviewen!

MAC over de Oh, Sweetie Lipclour
Lipgloss met een heerlijk zoete smaak! Doe mee met influencer en high-fashionista Caro Daur en ga voor onze lipgloss met nieuwe intense dessertsmaken! Deze mousse-achtige lipgloss is verkrijgbaar in allerlei glazuurkleuren, van funfetti-licht tot mat donker.

De productnamen zijn to die for!

 • Gumdrop
 • Creamy Peach Pie
 • Raspberry Pavlova
 • Purple Panna Cotta
 • Strawberry Mousse
 • Raspberry Cream
 • Death by Chocolate
 • Coconut Macaroon
 • Caramel Sugar
 • Strawberry Torte
 • Key Lime Trifle
 • Wild Berry Frosting

Raspberry Pavlova

In dit artikel review ik de dikgedrukte lipgloss, namelijk de Raspberry Pavlova.

Verpakking

Super schattig zijn deze lipglasses van MAC. De vormgeving is echt geweldig als je het mij vraagt. Ze zitten in simpele lipgloss verpakkingen met op de witte dop donut sprinkles. Op de onderkant van de verpakking vind je een sticker met de kleurnaam. Maar de kleur is ook goed zichtbaar door de transparante huls, super handig!

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

De MAC Oh, Sweetie Lipcolour – Raspberry Pavlova, is een lipgloss met een zachte, mousse-achtige textuur.

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

De swatch ziet er goed uit en je ziet dat de lipgloss ook goed dekkend is. Dit is gewoon een hele mooie, heldere roze tint.

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

De MAC Oh, Sweetie Lipcolour applicator bevat kleine haartjes. En het aanbrengen gaat gemakkelijk en soepel.

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

En zo ziet de MAC Oh, Sweetie Lipcolour – Raspberry Pavlova er uit op mijn lippen. Ik vind hem lekker fel, dus perfect voor de zomer!

Oh en extra leuk om te vermelden! Deze lipglasses ruiken subtiel naar snoepjes, zoals de MAC Oh, Sweetie Lipcolour naam doet vermoeden. Ze ruiken heerlijk zoet, maar niet té. Precies goed als je het mij vraagt.

MAC Oh, Sweetie Lipcolour

Conclusie

Ik ben helemaal weg van de vormgeving van de glosses + de kleuren en dan zelfs de geur en smaak.. het complete plaatje. Alles klopt! De kleuren uit de MAC Oh, Sweetie Lipcolour collectie zijn gewaagd maar wel compleet van deze tijd. De holografische en metallic finish zorgt ervoor dat deze lipglasses er net even uitspringen ten opzichte van de normale lipglosses. De lipgloss voelt prettig aan op mijn lippen en heeft een mouse achtige textuur.

Ik voeg deze ligploss met liefde toe aan mijn stash en ga hem de hele zomer door lekker gebruiken!

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze MAC Oh, Sweetie Lipcolour kosten € 14,50 per stuk en zijn o.a. te koop bij Douglas.

Zou jij de MAC Oh, Sweetie Lipcolour willen proberen?
Wat vind je van de kleur Raspberry Pavlova?

27 Reacties

 1. juli 19, 2018 / 1:45 pm

  ik vind het echt een super mooi roze kleurtje!
  het staat je ook heel goed!
  MAC heeft goede producten, maar aangezien ze nog steeds dierenproeven, doen koop ik hier niet

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 20, 2018 / 9:53 am

   aah dat kan ik begrijpen Carlien. Thanks voor je compliment anyway ;)

 2. juli 19, 2018 / 2:30 pm

  Wat een super mooi uitzicht van de verpakking! Lekker speels en vrolijk! Ook de kleur ziet er fantastisch uit! Jammer dat ik niet zo’n fan ben van gloss

 3. juli 19, 2018 / 4:42 pm

  Oh, die zijn leuk, vooral ook die namen! Bijna om op te eten. Ook dit hele felle roze vind ik heel mooi.

 4. juli 20, 2018 / 6:43 am

  Ik ben zelf niet zo van de lipgloss maar dit kleurtje is wel erg mooi en lekker fel. Hoe lang blijft het ongeveer zitten?

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 20, 2018 / 9:54 am

   Goeie vraag, als ik niet eet en drink blijft het echt wel een tijd zitten. Maar met eten en drinken moet je het erna echt wel weer even bijwerken., anders mis je de shine. Net zoals de meeste lipglosses dus. Maar de kleur, ook na bijv eten en drinken blijft wel aanwezig ;)

 5. juli 20, 2018 / 7:12 am

  Ik vind het een hele mooie en ook zomerse kleur. De verpakking is lekker vrolijk.

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 20, 2018 / 8:50 pm

   i love it toooo <3 zo lekker verzorgend en mijn lippen zien er echt wauwie uit als zeg ik het zelf!

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 20, 2018 / 8:50 pm

   Hij is ook verkrijgbaar in minder felle kleuren hoor Mieke ;)

 6. juli 21, 2018 / 1:05 am

  Wat een mooie kleur! Ik kan me voorstellen dat je heel blij bent dat je deze lipgloss hebt toegevoegd aan je stash

 7. juli 21, 2018 / 3:24 pm

  Wat gaaf zeg, ik kende de lipgloss eerlijk gezegd niet maar het klinkt heel fijn!

 8. juli 21, 2018 / 4:15 pm

  Ik zou vooral doodgaan van de chocoladeversie! Ben wel benieuwd hoe die kleurt, dus even Google’n.

 9. juli 21, 2018 / 11:04 pm

  Hele mooie kleur! Ik vind lipgloss altijd te plakkerig op mijn lippen, maar het is wel mooi!

 10. juli 22, 2018 / 11:43 am

  De vormgeving ziet er uit als een feestje! Maar de kleur is me te fel roze. Niet mijn ding.

 11. juli 22, 2018 / 3:08 pm

  Want een leuke vrolijke kleur! en die verpakking is zo cool, daar alleen zou ik hem al voor kopen en dan in het openbaar opdoen hihi

 12. juli 22, 2018 / 4:30 pm

  Ik ben zelf ook fan van de MAC lipsticks maar lipglass nog niet geprobeerd. Deze kleur is net iets te fel voor me maar zonder twijfel zal wel een goede kleur voor mij erbij zitten!

 13. juli 23, 2018 / 12:57 pm

  Ik ben zelf niet echt zo van lipgloss maar ik heb wel een twee ofzo. Hele mooi felle tint

 14. juli 23, 2018 / 1:06 pm

  Waw wat een mooie felle kleur! Ik ken de MAC lipgloss, maar heb hem zelf nog nooit gebruikt. Het ziet er wel een aangenaam product uit.

 15. juli 24, 2018 / 8:58 pm

  Oh de verpakking alleen al is de moeite waard zeg

 16. juli 26, 2018 / 8:35 am

  Wow wat een lekker fel kleurtje zeg, ik heb deze al een paar x gezien maar wist niet dat t van MAC was eigenlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: