Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Ken je die momenten, dat je je hebt verslapen en snel de deur uit moet? Of in de sportschool staat en geen tijd meer hebt voor uitgebreide make-up? Ik kreeg van Catrice deze Gone in 60 seconds make-up kit opgestuurd. En laat je zien hoe jij je Make-up look in 60 seconden met Catrice producten kunt doen en toch stralend de deur kunt uitgaan. Er zit een stopwatch bij, zodat ik de tijd tot op de seconde nauwkeurig kan bijhouden en dus niet kan cheaten…

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Alvorens ik start moet me toch iets van het hart. Bij het horen van deze make-up collectie naam dacht ik gelijk aan de racefilm gone in 60 seconds. Ja, je weet wel met Nicolas Cage. Oke, genoeg gebabbeld, ik moet vliegensvlug aan de slag. Als eerste breng ik wat LOV concealer aan, hier schreef ik al eerder een review over.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Rock Couture Extreme Volume Mascara Lifestyleproof 24 H

Omdat ik lichtelijk gestrest ben door het tijdslimiet, begin ik gelijk met de mascara en gaat mijn hele make-up routine door de war. No worries,  want met deze diep zwarte mascara de Rock Couture Extreme Volume heb ik straks volumineuze wimpers. En hij is ook nog eens waterproof! Super geschikt voor tijdens het sporten dus ;)

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

De verpakking is zwart met witte letters en de dop, die vind ik toch wel erg apart.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Het borsteltje houd fijn vast, door het patroon op de dop. Zo kan hij niet uit je hand glippen.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

En zo zie het borsteltje eruit van dichtbij. Voldoende plastic haartjes, om als het goed is je wimpers te spreiden. Zoals je ziet aan het begin van de mascara, blijft er toch wat teveel mascara aan de top van het borsteltje zitten.

Hieronder zie je een close-up van mijn wimpers van de zijkant. Link is de mascara 1 keer aangebracht en rechts is de mascara twee keer aangebracht, wat dus duidelijk meer volume geeft.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Wat super fijn is dat de mascara goed blijft zitten zelfs na het trainen. Hij is namelijk sport- en transpiratie bestendig.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Hier zie je een close-up van voor (links) en na  (rechts). Helaas zijn mijn wimpers wel helemaal spinnenpoten geworden. Terwijl ze er van de zijkant super mooi uit zagen. Opgepast dus. Helaas heb ik dit wel vaker met volume mascara. Bummer. Ik ga snel verder!

Rock Couture Extreme Volume Mascara 010- Ultra black € 3,99

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Matte to Cheek Blush Stick

Vervolgens ga ik door met deze blushstick. Ik hou van blush sticks. Ik vind ze gewoon fijner dan de poeders, omdat ze beter blijven zitten en bij mij gewoon net wat mooier blenden.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Waarom deze blush 020 Peach Fiction heet, snap ik niet zo goed. De blush lijkt namelijk echt super roze.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

De verpakking is trouwens mat zwart. Op de huls staat in een zilver glimmend de naam van de lipstick en het merk. De roze streep geeft aan welke kleur de blush heeft. Handig, zeker wanneer je er meerdere hebt.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Super fijn is dat je hem aan de onderkant omhoog kan draaien.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Eerst schrok ik van de kleur. Hij leek namelijk heel erg fel roze. Maar eenmaal geswatched op mijn hand (zie hieronder). Wat een prachtige kleur is dit zeg!

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

De blush met de blushstick aanbrengen gaat super gemakkelijk.

ake-up look in 60 seconden met Catrice producten

Op het eerste gezicht lijkt het echt een harde streep, maar die kan je makkelijk uitblenden.

ake-up look in 60 seconden met Catrice producten

Zo ziet de blush er uitgeblend uit. Subtiel, maar toch aanwezig als je het mij vraagt.

ake-up look in 60 seconden met Catrice producten

De Matte to Cheeck Blush Stick is verkrijgbaar voor € 4,59.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

 

Stylo Eyeshadow Pen

Om snel oogschaduw aan te brengen, is dit de ideale oogschaduw pen die je echt in je make-up routine zou moeten opnemen. Door de vorm is hij handig voor in je handtas om bij te werken, maar ook in je sporttas past hij zeker wel.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

De 020 G’old Mc Donald is een kruising tussen een crème en gouden oogschaduw. En door de rond tip is het aanbrengen op je ooglid erg gemakkelijk.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Hieronder zie je een swatch van de oogschaduw op mijn hand. Mooie pigmentatie hé?

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Zo ziet de oogschaduw eruit op mijn ooglid. Hieronder een close-up.

Make-up look in 60 seconden met Catrice

De oogschaduw heeft een romige textuur en brengt makkelijk aan. Ik vind hem subtiel aanwezig, maar zeker niet storend. En later op de dag kan ik mijn ooglook met deze oogschaduw als basis zo naar een avondlook omtoveren.

Make-up look in 60 seconden met Catrice

De Stylo Eyeshadow Pen is verkrijgbaar voor € 3,99

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Lash & Brow designer – Shaping & Conditioning Gel

Niks zo vervelend als wimpers of wenkbrauwen die niet goed zitten. Ja, ook ik heb er wel eens last van. Nou zou je denken als je je binnen 60 seconden gaat opmaken, dan denk je toch niet aan je wenkbrauwen? Nou ik wel hoor, want ik heb een echte wenkbrauwen fetisj!

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

De wenkbrauw gel komt in een simpele doorzichtige verpakking. In het zwart staat de naam erop.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Daarnaast zit er een fijn borsteltje bij dat super goed zijn werk doet.

ake-up look in 60 seconden met Catrice producten

De gel is sneldrogend en oogt natuurlijk als hij opdroogt. Ook als je later of je wenkbrauwen heen gaat heb je geen korreltjes of iets. De gel houd je wenkbrauwen de hele dag goed op zijn plek. Just the way I like it!

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Lash & Brow designer – Shaping & Conditioning Gel is verkrijgbaar voor € 2,99

Pure Pigments Lip Lacquer

Pure Pigments Lip Lacquer

De finishing touch ga ik aanbrengen met deze lipgloss in de kleur 020 – Rosie’s Peony. Een prachtige roze kleur vind je niet?

Pure Pigments Lip Lacquer

Door de smalle kun je de lipgloss nauwkeurig aanbrengen. Hieronder zie je een swatch op mijn hand van de lipgloss.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Het is een glanzende lipgloss met een natte finish. Oftewel hij blijft nat lijken.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Vind je hem niet prachtig? Hij is lekker vel en trendy. Super fijn wanneer je geen tijd hebt voor oogschaduw of mascara. Wedden dat je dan nog sneller klaar bent?

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

De lipgloss lijkt mijn lippen te hydrateren en de textuur voelt fijn aan. De lipgloss plakt gelukkig ook niet en heeft voor de rest niet echt een geur.

De Pure Pigments Lip Lacquer is verkrijgbaar voor € 3,99

Ok wat is de eindstand? Heb ik het gered?

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Yes! 58, oké afgerond 59 seconden net binnen de tijd. Ready, set? Go! Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had het binnen de tijd te redden. Maar zo zie je maar als je producten hebt die handig werken, scheelt dit je al een hele hoop tijd. Ook alleen het gebruiken van make-up essentials zorgt ervoor dat je tijd bespaart.

Eindresultaat

Ik denk dat mijn Make-up look in 60 seconden met Catrice producten meer dan geslaagd is. Jeetje ik kan het gewoon niet geloven dat 59 seconden, zo’n verschil kan maken. En het fijne is het ziet er super natuurlijk uit behalve de lipgloss dan. Maar goed die zou je ook kunnen vervangen voor een nude achtige kleur.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

yes, zo kan ik elke dag de deur wel uit en het scheelt me een halfuur aan tijd als ik het met een stopwacht doe! Woehoe!

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

Mijn mening over de Gone in 60 seconds collectie

Al met al vind ik dat de Make-up look in 60 seconden met Catrice producten een prachtig resultaat heeft opgeleverd. Ik vind Gone in 60 seconds een fijne collectie met mooie make-up producten tegen een goede prijs.

Ik ben zelf erg te spreken over de oogschaduw pen. Deze heeft een fijne textuur en de kleur is prachtig. Hij brengt gemakkelijk aan en past in bijna elke tas die ik meeneem. Ik schrok wat van de kleur van de blushstick, maar toen ik hem eenmaal had gebruikt was ik zeer tevreden over de kleur. Een warme zomerse gloed, waar je u tegen zegt!

De Pigment lipgloss, die een soort van natte look achterlaat vind ik trendy, maar tegelijkertijd ook apart. Bij de meeste merken zag je de laatste tijd steeds maar matte lipgloss in de collectie. De kleur van de lipgloss geeft je make-up look echt een boost. Als je niet van opvallend houdt moet je dit kleurtje zeker niet proberen. Ik vind hem super staan bij mezelf en ga hem dan ook zeker weten vaker gebruiken.

Make-up look in 60 seconden met Catrice producten

De wenkbrauwgel doet prima zijn werk, maar vind ik an sich niet heel bijzonder. Het enige dat me een beetje tegenviel is de mascara. Of ik hem nou niet goed heb gebruikt, of dat hij gewoon niet geschikt is voor mijn wimpers? Ik weet het niet maar voor mij in definitely een no-go!

Verkrijgbaarheid

Alle gone in 60 seconds producten zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Deze collectie vind je vanaf april in de winkels.

Wat vind jij van het idee om je Make-up look in 60 seconden aan te brengen? Zou het jou lukken?

 

24 Reacties

 1. mei 23, 2018 / 8:18 am

  Ik dacht oo meteen aan de film haha! super associatie. Ik vind het mooi hoor, die oplikt me heel handig van de mascara, want dat houd goed vast en een oogschaduw stick ken ik helemaal niet. Ik ga voor d gein vandaag eens kijken hoe lang ik e roltijd over doe want volgens mij is dat helemaal niet zo lang, maa dat weet ik niet zeker.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 23, 2018 / 8:48 am

   ben benieuwd Lodi. Eigenlijk stond ik er voor deze blogpost ook niet echt bij stil hoor. Maar dat het langer was dan een minuut dat is één ding dat zeker is. Laat je me nog even weten hoe lang jij er dan over doet? Want ik ben nu wel benieuwd ;)

   • juli 1, 2018 / 5:06 pm

    ik gebruik elke dag catrice,en dit is voor mijn gezicht het aller belangrijkste dat ik met al deze producten vooral al mijn valse Botox en mijn valse lippen en valse lenzen, en valse wimpers kan oplappen en goed bedekt kan sminken.zodat mijn valse facade, alles wat Fake is aan mijn gezicht niet meer zo zichtbaar is.

 2. mei 23, 2018 / 8:30 am

  Oh wow wat mooi! Vooral de mascara en lippenstift die wil ik ook! Ik ga altijd op tijd mijn bed uit voor mijn opmaak ritueel haha in 60 seconden is wel erg ideaal!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 23, 2018 / 8:47 am

   Hahaha ja je moet niet kieskeurig en pieterpeuterig zijn hoor, anders red je die 60 seconden niet. Maar ik vind het een mooie tactiek om niet uren eerder te hoeven opstaan :D

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 23, 2018 / 9:21 am

   ik denk een beetje handigheid met make-up en niet te punctueel zijn?

 3. mei 23, 2018 / 9:06 am

  Wat ben je snel met de producten aan de slag gegaan! Mooie look heb je gemaakt x

 4. mei 23, 2018 / 9:26 am

  Ik vind dat je je lippen heel strak hebt opgemaakt binnen de tijd. Mooie foto’s en mooi kleur. Ik vind de lipstick erg mooi.
  Ik las dat de collectie al sinds april in de winkel ligt, ik hoop dat er nog iets van te vinden is.

 5. mei 23, 2018 / 11:08 am

  wauw dat is wel erg snel! Dat lukt mij niet hoor haha

 6. mei 23, 2018 / 2:43 pm

  Wat knap dat het je zo snel lukte, dat lukt mij niet denk ik. De producten zelf spreken mij voor de rest nog niet echt aan.

 7. mei 23, 2018 / 3:36 pm

  Leuk concept hebben ze bedacht zo! De lippenstift staat je heel goed, lekker die felle kleur. Ik ben opzich niet echt fan van mascara die je wimpers in ‘stukjes’ verdeeld, maar de rest is erg mooi :)

 8. mei 23, 2018 / 8:48 pm

  In 59 seconden.. Ik doe het je echt niet na hoor haha. Mooie producten, de oogschaduwpen lijkt me echt ideaal! Jammer van het resultaat van de mascara, maar verder een hele mooie look!

 9. mei 24, 2018 / 11:59 am

  Oh dat klinkt als heaven, 60 sec! Ik doe er wel langer over maar pak er dan ook een kop koffie bij, soms ook al een bak fruit, rustig ontbijten en opmaken vind ik ideaal.

 10. mei 24, 2018 / 12:35 pm

  Oei, die mascara is voor mij echt een no go haha. De lipgloss vind ik wel erg mooi!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 24, 2018 / 7:38 pm

   Ja, die vond ik ook erg fijn Joyce. Handig om mee te nemen als je een nachtje ergens gaat slapen of even bijwerken na het werk voor het uitgaan ;)

 11. mei 24, 2018 / 9:13 pm

  Wil je look wel geslaagd. Wel jammer dat de mascara zo tegenvalt

 12. mei 24, 2018 / 10:02 pm

  WOW 60 seconden! Dat is snel en zeker met een mooi resultaat

 13. mei 26, 2018 / 12:16 am

  Leuk om te zien wat je hebt kunnen doen in 1 minuut. De liplacquer vind ik een mooi fel kleurtje, ideaal voor de zomer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: