Maniac Nails review | Alternatief voor gelnagels

Maniac Nails review | Alternatief voor gelnagels

Ben je opzoek naar een alternatief voor gelnagels in de salon? Dan heb ik vandaag voor jou dé uitvinding: Maniac Nails. Ze zijn minstens zo mooi en goed als gelnagels uit de salon, en de nagelstickers zijn gemakkelijk zelf aan te brengen. Ik vertel je er graag meer over in deze Maniac Nails review. Lees je mee?

Maniac Nails starterspakket

Maniac Nails

Anna en Marlot zijn de founders van Maniac Nails. Maniac Nails biedt een scala aan gellak stickers met verschillende ontwerpen, kleuren en texturen, waardoor er voor elke vrouw iets bij zit.

Het begon allemaal toen ze zelf opzoek gingen naar een gemakkelijke manier om toch het resultaat van een gellakmanicure te evenaren, maar dan thuis. Ze vonden het bizar dat het zó veel tijd en moeite moest kosten om mooie nagels te krijgen. Zo kwamen zij op het idee van de Maniac Nails nagelstickers.

Maniac Nails Starterset

Zelf ging ik voor een Maniac Nails starterset, zo heb je alles gemakkelijk bij de hand wat je nodig hebt om een prachtige nagellook te creeëren.

In de Maniac Nails starterset zit qua inhoud:

  • 2 Maniac gel manicure nagelstickers met kleur of print naar keuze
  • Maniac mini LED Lamp
  • Top Coat
  • Nagelriemolie
  • Nagelschaartje
  • Bokkenpoot

Maniac gellak stickers aanbrengen

En nu natuurlijk de grote vraag, hoe breng je dan die Maniac Nails aan? Ik leg het je hieronder stap voor stap uit.

Maniac Nails starterspakket uitgepakt

Als eerste pakte ik voor deze Maniac Nails review alle spullen uit de starterskit uit. Vervolgens scande ik de bijgeleverde QR code en hierdoor opende op mijn telefoon de website met het stappenplan.

Maniac nails review gellak stickers + stappenplan telefoon

Stap 1: Prep

Vijl je nagels in de goede vorm. Duw je nagelriemen naar achter. Maak je nagels schoon met de Maniac prep pad om eventuele oliën te verwijderen.

Expert tip: Vermijd handcrème en oliën 1 uur voor het aanbrengen van de gellak stickers.

Maniac nails review gellak stickers

Stap 2: Kies

Door het stickervel boven de nagel te houden zie je welke gellak sticker op welke nagel past. Kies de juiste maat en verwijder eerst het beschermende plasticje van de gellak sticker.

Expert tip: Kies bij twijfel de gellak nagelsticker die iets kleiner is dan de breedte van je nagel.

Maniac nails review gellak nagelsticker

Stap 3: Aanbrengen

Haal voorzichtig de gellak sticker van het vel af en plak het op je nagel. Houd een kleine ruimte tussen de nagelriem en de gellak sticker. Druk de gellak sticker goed aan rond de randen van de nagels.

Expert tip: Probeer de plakkerige kant van de gellak sticker die op je nagel komt niet aan te raken.

Maniac nails afvijlen

Stap 4: Knippen & vijlen

Vouw het overige deel van de gellak nagelsticker om de nagelrand en verwijder dit deel met de vijl of het schaartje. Het geeft niet als het nu nog niet zo netjes is – we vijlen het zo mooi bij!

Laat eerst de gellak stickers 60 seconden onder de lamp uitharden. Vijl de gellak sticker nu bij tot het dezelfde lengte is als je nagel en de randen mooi glad zijn.

Expert tip: File Houd de vijl horizontaal om haakjes te voorkomen.

Maniac nails vijlen

Stap 5: Breng de gellak topcoat aan

Breng de Maniac Top Coat aan.

Manic Nails topcoat
topcoat aangebracht op nagels met maniac nails stickers

Laat deze nu voor 60 seconden onder de lamp uitharden.

nagels onder de maniac nails ledlamp

Stap 6: Verzorg je nagels en nagelriemen met nagelriemolie

Ik heb er zelf nog een extra stap 6 aan toegevoegd ten opzichte van de website. En dat is je nagels en nagelriemen verzorgen met de bijgeleverde nagelriemolie.

–> Lees ook: Waar is nagelriemolie goed voor? En hoe vaak nagelriemolie gebruiken?

En tadaa onderstaand zie je het resultaat met de aangebrachte nagelriemolie.

gelmanicure maniac nails review

Wauw wat een prachtige manicure en die babyboom kleur. Het is net of ik ze bij de salon heb laten zetten.

maniac nails after

Before & After

Hieronder zet ik voor de vergelijking van deze Maniac Nails review, nog even de before en after voor je onder elkaar. De bovenste foto is obviously de before. En de After foto tja… do I need to say more? Ik ben echt super tevreden over hoe handig dit wertk!

Maniac-Nails-review before after nagelstickers (1)

–> Lees ook: acrylnagels, hoe bevalt dit nou?

Reels

Mijn mening

De Maniac Nails zijn veel gemakkelijker aan te brengen dan een gelmanicure of acrylnagels. Ze zitten er bij mij in een kwartier op! Ik moet zeggen ik ben écht verbaasd.

Daarnaast zijn deze gelstickers ook een stuk beter voor je nagels. Ze zouden als je kijkt naar het aantal lagen gellak ook langer moeten houden dan normale gellak. En niets is minder waar. Bij mij blijven de Maniac Nails 2,5 week goed zitten, alvorens ik de uitgroei niet meer trek. Dus sorry langer heb ik het tot nog toe niet kunnen testen.

Waar gellak is gemaakt van vijf lagen, zijn de Maniac Nail stickers gemaakt van zeven lagen gellak. En toch ben je sneller klaar dan met een normale gellak manicure. Alle lagen van de sticker worden namelijk in één keer hard onder de lamp, hier hoef je zelf dus niets extra’s voor te doen. In plaats van alle lagen apart uit te laten harden.

Wat ik daarnaast fijn is dat er voldoende gellak stickers aanwezig zijn en je hierdoor zelf goed kan kiezen welke grootte bij je eigen nagel past. Daarnaast zijn de stickers erg lang, dus ook als je lange nagels hebt kun je hier makkelijk gebruik van maken. Ik denk dat ik je middels deze Maniac Nails review heb laten zien dat mooie nagels niet duur hoeven te zijn. En ook dat je niet uren bij de Salon hoeft te zitten. Nee, deze gelnagels breng je zelf gemakkelijk thuis aan, zonder al te veel poespas. Mijn conclusie na deze Maniac Nails review is: dit is een blijvertje!

Prijs en verkrijgbaarheid

Een effen set gellak nailstickers is verkrijgbaar voor € 18,- en de set nail-artstickers voor € 23,- op de website van Maniac Nails.

Wat vind jij van de Maniac Nails? En zou jij ze uit willen proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: