Maui Moisture Agave Hair Mask review

Maui Moisture Agave Hair Mask

Mijn haren hebben de afgelopen jaren veel moeten doorstaan. Ik heb ze vaak laten verven van blond tot grijs. De juiste haarverzorging, zoals het gebruik van een haarmasker is daarom erg belangrijk. Vandaag review ik het Maui Moisture Agave Hair Mask en vertel ik je er meer over…

Muai

Ken je Maui al? De producten van Maui Moisture zijn geïnspireerd op handgemaakte ingrediënten die kunnen worden gevonden op tropische eilanden, zoals Maui. Je hebt met deze producten helemaal het gevoel alsof je op de Maui-eilanden bent!

Maui Moisture Agave Hair Mask.

Zelfde kende ik het MAUI merk nog niet. Terwijl het merk echt hele fijn en goed ruikende producten heeft. Zo ook dit Maui Moisture Agave Hair Mask. Dit masker is namelijk speciaal ontwikkeld voor het sterker maken van je haar. En haar dat wel een boost kan gebruiken, omdat het door chemische redenen (waaronder verven) beschadigd is.

Maui Moisture Agave Hair Mask

verpakking

De verpakking van de Maui Moisture Agave Hair Mask, vind ik echt ontzettend leuk! Alle lijnen hebben een eigen, opvallende kleur. Voor deze lijn is dat donker rood/oranje. De verpakking bevat 340 gram, dat is prima voor een haarmasker. En is gemaakt van stevig plastic, met heeft een handige draaidop.

Maui Moisture Agave Hair Mask

Het etiket, lettertype en de gehele vormgeving spraken mij direct aan. Het ziet er toch wel luxe uit en er staat voldoende informatie op verpakking. Zoals de gebruiksaanwijzing en de ingrediënten.

Maui Moisture Agave Hair Mask

Ingrediënten

Aloe Barbadensis Leaf Juice, Water (Aqua), Glycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Water, Saccharomyces/Agave Americana Leaf Ferment Filtrate, Hibiscus Sabdariffa Seed Oil, Ananas Sativus (Pineapple) Fruit Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Microcrystalline Wax (Cera Microcristallina), Hydrogenated Soybean Oil, Polyquaternium-37, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Diheptyl Succinate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Stearic Acid, Ceteareth-20, Propylene Glycol, Tapioca Starch, DMDM Hydantoin, Diazolidinyl Urea, Iodopropynyl Butylcarbamate, Fragrance (Parfum)

Maui Moisture Agave Hair Mask

Het masker bevat o.a. Aloe Vera sap, kokoswater, agave, hibiscus olie en ananas extract, welke ervoor zorgen dat je haren weer mooi worden. Niks dof en onhandelbaar haar, maar mooi soepel vallend haar met een mooie glans.

Wat er niet in zit:

  • NO Mineral oils
  • NO Silicones
  • NO SLS
  • NO Sulfates Surfacants
  • NO Synthetic Dyes
  • NO ALES

Ik ben het meteen gaan gebruiken. Toen ik de pot open maakt kwam mij gelijk een heerlijke tropische geur tegemoed. Wat laat me dit naar een zonnige zomer verlangen zeg!! Alleen al hierom moet je hem gewoon eens proberen, want het ruikt echt te lekker!

Maui Moisture Agave Hair Mask

Mijn mening

Voor het gebruik van het Maui Moisture Agave Hair Mask heb je maar een klein beetje van het product nodig. Goed verdelen door je handen en aanbrengen op handdoek droog haar. Ik masseer het zelf even door mijn haar en neem ook mijn hoofdhuid tijdens de massage mee. Laat het intrekken en spoel het uit. Tijdens het uitspoelen merk je al de gelijk wat het Maui masker voor je haar doet. Mijn haar is gelijk zachter en soepeler geworden. Daarnaast voelt het lekker gehydrateerd.

Na het uitspoelen, kam ik mijn haar uit met de wetbrush pro, veel moeite kost dit me niet. De klitten zijn zo verdwenen. Erna föhn ik mijn haar in model. Mijn haren voelen en zien er gezond uit. Precies wat het masker belooft!

Ik hoef je denk ik niet te vertellen dat ik een ontzettende fan ben van dit Maui Moisture Agave Hair Mask.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Maui Moisture Agave Hair Mask is o.a. verkrijgbaar bij Johnbeerens online en bij Bol.com voor een prijs van €12,99

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: