Maybelline Sky High Mascara vanaf maart in Nederland te koop!

In Amerika is de nieuwe Maybelline Lash Sensational Sky High mascara. een groot succes. De tiktok filmpjes vliegen je om de oren en ook het halve Internet staat vol met lovende reviews. Ik wilde hem natuurlijk ook graag testen en kwam erachter dat hij helemaal nog niet in Nederland te koop was! Maar ik heb goed nieuws voor jullie, want vanaf maart is hij als het is goed is in de Nederlandse winkels te vinden!

MAYBELLINE LASH SENSATIONAL SKY HIGH MASCARA

De Maybelline Lash Sensational Sky High mascara is het nieuwe parade paardje van Maybelline. De mascara belooft een hoop en heeft ook een prachtige rosé gouden verpakking. Hij ziet er chique uit en ik vind hem in de buurt komen van de Too Faced product verpakkingen.

De Sky High mascara belooft namelijk volume en lengte voor je wimpers. Het siliconen wimperborsteltje loopt in de vorm van een punt zodat je gemakkelijk alle wimperhaartjes van mascara kunt voorzien. Zelf vind ik de siliconen borsteltjes erg fijn, meer omdat ik ze hygiënisch vind en het idee heb dat ik hiermee de meeste lengte bereik met mijn wimpers. Hij is er in twee varianten: Intens zwart en een waterproof variant mag natuurlijk niet ontbreken!

Kan je net als ik niet meer wachten tot de Maybelline Sky High mascara in de winkels ligt? Gelukkig wordt vanaf maart deze mascara in Nederland verkocht voor de prijs van € 17,49. Ik neem aan dat hij gewoon overal bij de drogisterijen zoals Kruidvat en Etos verkocht gaat worden. Maar dit laatste is dus nog even afwachten.

Kun je niet tot maart wachten? Via LookFantastic of Ebay kun je hem alvast bestellen en heb je hem binnen een week thuis. (Heb ik ook gedaan dus een review komt er binnenkort online!).

Ben jij benieuwd naar deze Maybelline Sky High Mascara?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: