Ik was er al een tijdje over aan het nadenken: lange volumineuze wimpers zonder elke ochtend met mascara en een wimperkrultang in de weer te moeten. Het zou veel tijd besparen in de ochtend en de russian volume wimperextensions zouden weken mooi blijven… Ik twijfelde nog over de wimperextensions techniek en het aantal D, en had een lichte voorkeur voor de 3D wimperextensions russian volume. Ik vertel jullie waar ik uiteindelijk voor koos, en mijn ervaring met wimperextensions. Lees je mee?

[toc]

In een eerdere blogpost had ik het over de verschillen tussen de verschillende wimperextension technieken. Denk aan de one by one wimperextensions, de 3D wimperextensions en de russian volume wimperextensions.

wimperextensions russian volume

Russian volume wimperextensions

Zelf koos ik ervoor om voor de Russian Volume wimperextensions te gaan. Voornamelijk omdat deze beter bestand zijn tegen water en net wat dunner zijn dan de meeste wimpers die gebruikt worden.

Afhankelijk van de look die je wenst, maar ook afhankelijk van wat het beste bij jouw wimpers past, beslist de wimperstylist in overleg met jou, hoeveel haartjes er gebruikt gaan worden per wimper. In overleg koos ik voor de 2D wimpers, omdat ik zelf al niet zoveel wimper haartjes heb en het plaatsen van wimperextensions best spannend vond.

Wimperextensions voor en na

wimperextensions russian volume voor en na

Hoe onderhoud je de wimperextensions?

Het onderhouden van de wimperextesions is vrij gemakkelijk. Je gebruikt elke dag een wimperborsteltje en kamt daarmee je wimpers voorzichtig door. Je kunt ze ook wassen met wat water en zeep, al zou ik niet aanraden om dit meer dan eenmaals daags te doen.

Wat kost het?

Wimperextensions laten zetten goedkoop? Nou, dat vind ik nog best tegen vallen. De eerste keer plaatsen is het duurste. Vaak ligt het bedrag hiervoor tussen de 50 – 90 euro.

Hierna dien je ze eens in de 2-3 weken op te vullen, zodat je wimpers mooi blijven. Er vallen natuurlijk altijd tussentijds wimperhaartjes uit en daarmee dus ook de wimperextensions. De kosten voor het opvullen van de wimperextensions liggen tussen de 40-80 euro. Best een brede price range als je het mij vraagt.

Mijn mening

Ik ben erg tevreden met de wimperextensions Russian Volume. Ik heb lange volumineuze wimpers, en hoef niet meer na te denken over mascara in de ochtend. En sta gelijk op met een open blik. Lange volumineuze wimpers zonder elke ochtend met mascara en een wimperkrultang in de weer te moeten. Wel dien je de wimperextensions elke ochtend te reinigen met wat water en zeep en even te kammen met het wimperborsteltje.

Ik vond het wel even wennen dat ik niet meer uitgebreid in mijn ogen kan wrijven. Want zo wrijf je de wimperexentions van je wimpers af. Of zorg je ervoor dat je wimpers uitvallen. Oh no! Dat wil ik niet, ze zien er net zo mooi uit. Maar dat is gewenning denk ik…

Het fijne vind ik van deze wimpers dat ze zo dun zijn, dat ik ze amper voel zitten. Natuurlijk voel je wel iets op je eigen wimper, maar de volgende dag na het zetten, merk je daar eigenlijk bijna niks meer van.

Daarnaast zien deze russian volume wimperextensions er ook nog is super natuurlijk uit en vergroten ze mijn oogopslag. Hierdoor zie ik er wat wakkerder en meer uitgeslapen uit.

Mocht jij nog op zoek zijn naar een goede wimper stylist in utrecht? Dan ik je Nisa van harte aanbevelen. Ik laat hier zelf elke drie weken mijn wimpers opvullen en kan niet meer zonder haar goede service. Thanks girl!

Wat vind jij van deze wimperextensions russian volume?
En zou jij gaan voor nepwimpers? Of hou je het puur natuur en waarom?