Mijn ervaring met de wimperextensions Russian Volume – Hoe bevallen ze?

Ik was er al een tijdje over aan het nadenken: lange volumineuze wimpers zonder elke ochtend met mascara en een wimperkrultang in de weer te moeten. Het zou veel tijd besparen in de ochtend en de russian volume wimperextensions zouden weken mooi blijven… Ik twijfelde nog over de wimperextensions techniek en het aantal D, en had een lichte voorkeur voor de 3D wimperextensions russian volume. Ik vertel jullie waar ik uiteindelijk voor koos, en mijn ervaring met wimperextensions. Lees je mee?

[toc]

In een eerdere blogpost had ik het over de verschillen tussen de verschillende wimperextension technieken. Denk aan de one by one wimperextensions, de 3D wimperextensions en de russian volume wimperextensions.

wimperextensions russian volume

Russian volume wimperextensions

Zelf koos ik ervoor om voor de Russian Volume wimperextensions te gaan. Voornamelijk omdat deze beter bestand zijn tegen water en net wat dunner zijn dan de meeste wimpers die gebruikt worden.

Afhankelijk van de look die je wenst, maar ook afhankelijk van wat het beste bij jouw wimpers past, beslist de wimperstylist in overleg met jou, hoeveel haartjes er gebruikt gaan worden per wimper. In overleg koos ik voor de 2D wimpers, omdat ik zelf al niet zoveel wimper haartjes heb en het plaatsen van wimperextensions best spannend vond.

Wimperextensions voor en na

wimperextensions russian volume voor en na

Hoe onderhoud je de wimperextensions?

Het onderhouden van de wimperextesions is vrij gemakkelijk. Je gebruikt elke dag een wimperborsteltje en kamt daarmee je wimpers voorzichtig door. Je kunt ze ook wassen met wat water en zeep, al zou ik niet aanraden om dit meer dan eenmaals daags te doen.

Wat kost het?

Wimperextensions laten zetten goedkoop? Nou, dat vind ik nog best tegen vallen. De eerste keer plaatsen is het duurste. Vaak ligt het bedrag hiervoor tussen de 50 – 90 euro.

Hierna dien je ze eens in de 2-3 weken op te vullen, zodat je wimpers mooi blijven. Er vallen natuurlijk altijd tussentijds wimperhaartjes uit en daarmee dus ook de wimperextensions. De kosten voor het opvullen van de wimperextensions liggen tussen de 40-80 euro. Best een brede price range als je het mij vraagt.

Mijn mening

Ik ben erg tevreden met de wimperextensions Russian Volume. Ik heb lange volumineuze wimpers, en hoef niet meer na te denken over mascara in de ochtend. En sta gelijk op met een open blik. Lange volumineuze wimpers zonder elke ochtend met mascara en een wimperkrultang in de weer te moeten. Wel dien je de wimperextensions elke ochtend te reinigen met wat water en zeep en even te kammen met het wimperborsteltje.

Ik vond het wel even wennen dat ik niet meer uitgebreid in mijn ogen kan wrijven. Want zo wrijf je de wimperexentions van je wimpers af. Of zorg je ervoor dat je wimpers uitvallen. Oh no! Dat wil ik niet, ze zien er net zo mooi uit. Maar dat is gewenning denk ik…

Het fijne vind ik van deze wimpers dat ze zo dun zijn, dat ik ze amper voel zitten. Natuurlijk voel je wel iets op je eigen wimper, maar de volgende dag na het zetten, merk je daar eigenlijk bijna niks meer van.

Daarnaast zien deze russian volume wimperextensions er ook nog is super natuurlijk uit en vergroten ze mijn oogopslag. Hierdoor zie ik er wat wakkerder en meer uitgeslapen uit.

Mocht jij nog op zoek zijn naar een goede wimper stylist in utrecht? Dan ik je Nisa van harte aanbevelen. Ik laat hier zelf elke drie weken mijn wimpers opvullen en kan niet meer zonder haar goede service. Thanks girl!

Wat vind jij van deze wimperextensions russian volume?
En zou jij gaan voor nepwimpers? Of hou je het puur natuur en waarom?


19 Reacties

 1. mei 13, 2019 / 11:06 am

  Ze staan je echt wel ongelooflijk goed! Ik heb ook ooit wimperextensions gehad, en om een of andere reden vond ik het me niet mooi staan, maar bij jou is het prachtig!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 13, 2019 / 12:41 pm

   Bedankt voor het compliment Silke. Ik denk dat ook heel erg te maken heeft met of de wimpers die de stylish voor je uitkiest passen bij je uitstraling. Ik vond de wimpers in de hoeken bijvoorbeeld veel te lang bij mijn gezicht uitstraling en hiervoor heeft ze na de 2de keer bijvoorbeeld wat kortere wimpers geplakt. Er is dus een hoop mogelijk, maar de meeste dames weten dit helaas niet…

 2. mei 13, 2019 / 11:15 am

  Wauw ik vind het heel mooi, de foto zo van voor af dan zie je hoe mooi en vol het is, maar als je van boven af kijkt ( bij ogen dicht) vind ik het wel heel veel maar goed, dat zie je niet van voor af. Ik vind het prachtig, maar wel prijzig, pfff ik zou het niet eens durven, bang dat ik er meteen een paar uittrek ;)

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 13, 2019 / 11:19 am

   haha snap ik hoor. Het heeft bij mij ook even geduurd eer ik het aandurfde, maar als je weet hoe je ermee om moet gaan, komt het helemaal goed!

 3. mei 13, 2019 / 12:24 pm

  Zo… de voor en na foto’s is echt heel goed te zien wat voor effect dit heeft. Zelf lijkt het mij een drama met die wimpers zetten. Om over het in mijn ogen wrijven maar niet te spreken. Ik denk dat ik ze na een halve dag al op mijn wang heb zitten haha.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 13, 2019 / 12:44 pm

   owjee. Ja daar moet je inderdaad echt aan wennen, maar het gekke is nu na 3 maanden wrijf ik amper nog in mijn ogen… wie had dat gedacht!

   • mei 13, 2019 / 12:49 pm

    haha. Het is dus een kwestie van wennen. Zullen je wimpers je dankbaar voor zijn :)

 4. strongbodynl
  mei 13, 2019 / 5:10 pm

  Het staat je goed! Ik zelf draag lenzen en merk dat ik gevoelig rondom mijn ogen zijn dus ik vermoed dat dit niet prettig zal voelen bij mij. En de prijzen vallen best tegen moet ik eerlijk zeggen, maar hey…je ziet er wel meteen wakker uit!

 5. mei 13, 2019 / 7:19 pm

  Ik vind het er erg mooi uitzien. Maar ik heb mijn geld daar niet voor over om zelf te laten doen.

 6. mei 13, 2019 / 10:31 pm

  Ik heb zelf weleens nepwimpers gedragen en dat voelt dan zo zwaar en vervelend. Voelt dit ook zo?

 7. Marushi
  mei 14, 2019 / 6:13 pm

  Heel mooi!! Heb het zelf ooit laten zetten, maar was helaas niet zo fijne ervaring. Misschien ooit als ik een goede heb gevonden.

 8. mei 15, 2019 / 8:50 am

  Wauw! Ik vind het er wel heel mooi uitzien! Van mezelf heb ik vrij dikke en lange wimpers, dus ik heb dit niet echt nodig.

 9. mei 15, 2019 / 12:55 pm

  Ik vind volle wimpers wel heel mooi, maar deze zijn me net té lang, al staan ze je wel leuk! Ik vind het wel wat te prijzig om zelf te laten doen!

 10. mei 17, 2019 / 3:47 pm

  ik heb lenzen en gevoelige ogen, ben zo bang dat ik er last van krijg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: