Wimperextensions soorten: wat is het verschil?

WELKE SOORTEN WIMPEREXTENSIONS ZIJN ER
soorten wimperextensions en de verschillen

Als je op het punt staat wimperextensions te laten zetten, vraag je je waarschijnlijk af welke soorten wimperextensions er allemaal zijn? En wat het verschil is tussen alle technieken? Welke soort wimpers kun je nu het beste kiezen voor die mooie wimperopslag? Je leest er meer over in dit artikel…

[toc]

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om fake wimpers te blijven plakken. Of gebruik te maken magnetische wimpers. Maar waarom zou je? Als je een hoop tijd kunt besparen met wimperextensions die soms wel tot 8 weken blijven zitten?

Heb jij er al vaak over nagedacht om wimperextensions te laten zetten, maar zie je door de bomen het bos niet meer door al die verschillende soorten wimperextensions waaruit je kunt kiezen? No sweat, ik leg het je uit!

One by one wimperextensions

Een van de verschillende soorten wimperextensions is de one by one wimperextensions.  Hierbij wordt er wimper voor wimper een extra wimperhaartje aangebracht. Deze wimpers zorgen voor het meest natuurlijke effect. Maar geven ten opzichte van de andere wimperextension technieken minder volume.

3D wimperextensions

Bij de 3D-techniek worden er drie extensions op één eigen wimper geplaatst. Door het 3D effect krijgt je wimpers een waaier-achtig effect met meer volume. De 3D wimperextensions hebben een natuurlijk effect. Dit komt doordat er dunnere wimperhaartjes gebruikt worden, dan bij de one by one techniek.

Russian volume wimperextensions

De Russian Volume wimperextensions zijn helemaal hot! Bij deze soort wimperextensions wordt gebruik gemaakt van wimperhaartjes, die nog dunner en lichter zijn dan bij de andere twee technieken.

Bij Russian Volume worden niet één, niet drie, maar zes extensions per wimper gezet. Daarnaast zijn de Russian Volume wimperextensions goed bestand tegen water. Waardoor ze geschikter zijn om uitgebreid mee te douchen of zwemmen.

welke soorten wimperextensions: Heb jij al een keuze gemaakt?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er dus verschillende soorten wimperextensions, en allemaal met hun eigen voor- en nadelen.

Het is dus erg afhankelijk van de gewenste wimperlook en de gelegenheid waarvoor je wimperextensions wilt laten zetten. Daarnaast is het belangrijk om reëel te zijn, en te kijken wat het beste bij jouw wimpers past.

Wil je zeker weten dat je een goede keuze maakt? Overleg dan voor de behandeling altijd uitgebreid met je wimperstyliste over de verschillende soorten wimperextensions, de lengte, dikte en de krul. Vraag van tevoren ook naar de verschillende soorten wimpers die wimperstylist in huis heeft, de meeste salons bieden een beperkt assortiment wimperextensions aan.

Naar welke van de Wimperextensions soorten gaat jouw voorkeur uit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: