mijn geheim voor een jonge en stralende huid

BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates

Ik vertelde jullie een tijdje gelden op Instastories in een aantal fimpjes wat mijn geheim voor een jonge en stralende huid is. Omdat jullie er zo enthousiast over waren, besloot ik om er nog een blog over te maken. Daarom heb ik het vandaag over de Babor Grand Cru Ampoule Concentrates.

Mijn geheim voor mijn jonge en stralende huid - Instastories

Zoals ik in de intro al zei. Ik besteedde behoorlijk wat aandacht aan deze Babor Grand Cru Ampoule Concentrates in mijn instastories. Alleen al de samenvatting die Babor zelf geeft, over deze ampullen klinkt geweldig. Lees maar eens hieronder. Als je het mij vraagt zijn deze ampullen het geheim voor een jonge en stralende huid. Ik deel mijn ervaring met je hieronder.

Mijn geheim voor een jonge en stralende huid

BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates

Wat Babor zelf zegt over de Grand Cru Ampoule Concentrates: BABOR presenteert de Grand Cru voor de huid. De beste en effectiefste beauty-ampullen en het geheim voor een jonge en stralende huid. De drie nauwkeurig op elkaar afgestemde Ampoule Concentrates van de BABOR Grand Cru editie vormen met exclusieve rozenextracten een zeer werkzaam en allesomvattende anti-aging ervaring.

Mijn geheim voor een jonge en stralende huid

Waarom deze ampullen mijn geheim voor een jonge en stralende huid zijn?

Dat leg ik je hieronder uit! De Babor Grand Cru is een ampullenkuur van een week speciaal ontwikkeld voor de bijzonder veeleisende huid. Niet dat ik een huid heb die perse veel vereist. Maar wel een huid die houdt van verwend worden. Als ik een speciale gelegenheid heb, zorg ik er niet alleen voor dat ik er goed uitzie, lees mijn outfit en make-up. Maar ook geef ik mijn huid dat beetje extra aandacht dat het verdiend. Want een beetje extra lief zijn voor je huid, dat kan nooit kwaad toch?

Mijn geheim voor een jonge en stralende huid

Drie soorten ampullen

In de BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates kit zitten drie soorten ampullen. Namelijk de rose, wit en zwart-kleurige ampullen. Elke ampul kleur bevat een ander extract en gezamenlijk gaan ze de anti-aging van je huid tegen.

Mijn geheim voor een jonge en stralende huid

The Rose Ampoule – Ultieme verjonging

The Rose Ampoule gebruik je op dag 1 en 2. Deze zorgt voor een anti-aging effect en reduceert direct de diepte van lijnen en rimpels. De rosé-kleurige ampul bevat het extract van de Damascus roos. Deze verlengt de levensduur van de dermiscellen, en stimuleert de vorming van collageen in de huid. Collageen is ook onderdeel van het geheim voor een jonge en stralende huid. Het is namelijk verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Lactil en hyaluronzuur hydrateren de huid op intensieve wijze.

Het speciale van hyaluronzuur is dat het in staat is vocht vast te houden; beter dan welke natuurlijke of synthetische polymeer dan ook. Dat is belangrijk met het oog op een ouder wordende huid, omdat een gezond vochtgehalte één van de belangrijkste eigenschappen is van een jeugdig uitziende huid.

Mijn geheim voor een jonge en stralende huid

The White Ampoule – Ultieme uitstraling

De witte ampul  die je op dag 3, 4 en 5 gebruikt zorgt voor een gelijkmatigere en jeugdig stralende teint van de huid.  Er zit een Een extract van de witte alba roos in. Deze stimuleert de stofwisselingsactiviteit in de huidcellen en herstelt onregelmatigheden in de huidskleur. Bovendien perfectioneert het Perlaura wortelextract de huidskleur en de toestand van het huidoppervlak.

Mijn geheim voor een jonge en stralende huid

The Black Ampoule – Ultieme huidbescherming

De zwarte ampullen gebruik je op dag 6 en 7. Deze bevatten een extract van de Baccara roos. Deze geven je huid de ultieme bescherming tegen vrije radicalen, onderdeel van het geheim voor een jonge en stralende huid. Zo is jouw huid beschermt tegen vroegtijdige, door het milieu ontstane huidveroudering. Antioxidanten uit ferulinezuur en rozemarijn bieden een uitgebreide DNA- en stamcelbescherming ook bij zonnestralen. En het cactusextract werkt hydraterend.

mijn ervaring BABOR Grand Cru Ampoule Concentrates

Mijn Mening

Het werken met ampullen, daar moet je van houden. Ik moet eerlijk zijn dat ik ampullen nu pas een jaar of twee heb opgenomen in mijn skincare routine. Uiteindelijk gaat het vooral om het effect dat de ampullen bewerkstelligen voor mijn huid. Zie ik het resultaat terug aan mijn huid en aan hoe mijn huid aanvoelt? Na het gebruik van de kuur voelt mijn huid een stuk strakker en gehydrateerder aan. Ook zie ik dat de rimpels (wallen) rond mijn ogen minder zichtbaar zijn. De kleur is lichter en ze lijken niet meer zo nadrukkelijk aanwezig. Ik denk dat ik aan de hand van bovenstaande eigenschappen, wel duidelijk heb gemaakt waarom mijn geheim voor een jonge en stralende huid de Babor Grand Cru Ampoule Concentrates zijn. Side note hierbij is wel dat je deze ampullen kuur regelmatig dient te herhalen omdat de werking van alle extracten net als met bijvoorbeeld een dag of nachtcrème, tijdelijk zijn.

Naast dat de ampullen super goed hun werk doen en je huid er dus qua uitstraling ook beter uit gaat zien. Ruikt de geur van het elixer in de ampullen heerlijk kruidig en luxe. Het doet me denken aan exotische oorden. De ampullen zijn makkelijk in gebruik door de bijgeleverde dop.

Mijn geheim voor een jonge en stralende huid

Prijs en verkrijgbaarheid

De Babor Grand Cru Ampoule Concentrates zijn verkrijgbaar voor€ 49,90 bij alle BABOR Instituten en online via www.babor.nl

Wat is jouw geheim voor een jonge en stralende huid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: