Must Have voor in je keuken: Ibili Olie en Azijn Spuitfles

Ben jij een echte keukenprins(es)? Dan mag deze Ibili Olie en Azijn Spuitfles niet in jouw keuken ontbreken. Je sprayt eenvoudig olie, azijn of een mix over je salades, bakvormen, pannen, vlees en meer.

Ibili Olie en Azijn Spuitfles

Wat zegt Ibili zelf over de Olie & Azijn Spuitfles:

Ben jij op zoek naar een spuitfles die olie, azijn of een mix daarvan kan spuiten? De Ibili Olie- en Azijn Spuitfles heeft een dubbel reservoir voor olie en azijn. Door middel van het draaien aan de ring kies je de verhouding van olie en azijn. Ideaal toch? 

Hier zie je de draairing op Oliestand, dan spuit de Ibili Olie & Azijn spuitfles alleen maar olie.

Zet e de ring op 100% azijn dan sprayt de dispenser alleen maar azijn natuurlijk.

Wat ik echt een uitkomst vind is de 50/50 mogelijkheid.

Het reservoir heeft een inhoud van 200 ml en is gemaakt van glas. De kop is gemaakt van kunststof en de draairing van roestvrijstaal.

En ook over het vullen van de kanten is nagedacht. Aan beide kanten staat wat er inzit, zodat als je gaat bijvullen je sowieso nooit een foutje kunt maken als je de zijkant tenminste checkt ;)

De olie en azijn dispenser ligt fijn in de hand. En je hoeft niet hard te drukken op de hendel.

Mijn mening

Wat ik erg fijn vind aan deze Ibili Olie & Azijn spuitfles is dat hij goed sprayt. Als je het mij vraagt niet teveel, maar ook zeker niet te weinig. Je schiet nooit meer uit met de azijnfles. En wil je een pan invetten? Dan zet je de sprayer gewoon op ‘100% olie’ en zelfs dan komt er niet teveel vet in de pan. Ideaal! Zeker wanneer je erg op je vet inname let.

En hij ziet er nog mooi uit ook! Daarnaast vind ik het erg fijn dat je de sprayer met de draairing op 50/50 kunt zetten. De ring draait gemakkelijk en zo spray je olie en azijn tegelijkertijd. Natuurlijk kan je het ook om beurten doen, maar zo vergeet ik in ieder geval geen van beiden meer!

De meeste olie en azijn dispensers zijn gemaakt van plastic. Dit hoeft op zich geen probleem te zijn, maar als je net als ik werkt met steeds andere azijn en olijfoliesoorten, dan kan het plastic toch de smaak van het product over nemen. Glas daarentegen heeft dit niet.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze Ibili Olie en Azijn Spuitfles is verkrijgbaar vanaf € 22,95 bij verschillende webshops.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: