Goed nieuws voor alle make-up liefhebbers want NARS komt naar Nederland! En dat is tijd voor een feestje! Maar waar en wanneer is NARS dan te koop in Nederland? Ik vertel je meer!

Wanneer en Waar is NARS Tekoop in Nederland?

Vanaf 1 September is NARS online te verkrijgen in de webshop van De Bijenkorf.
Vanaf 14 september is NARS in de Bijenkorf winkels in Amsterdam en Utrecht verkrijgbaar.
Half november is de gehele NARS-collectie verkrijgbaar als standaard winkel assortiment bij De Bijenkorf in Rotterdam.

Waarom NARS nu wel verkrijgbaar is in Nederland?

Omdat er veel make-up liefhebbers zijn die NARS online bestellen. Het is immers niet in Nederland verkrijgbaar op dit moment en een erg gewild merk. Momenteel heb je dus als koper geen mogelijkheid om het product lekker te switchen of in het echt te bekijken. De toevoeging van NARS aan het assortiment van de Bijenkorf zorgt sowieso voor een boost in de omzet en draagt bij aan een breder assortiment van de Nederlandse make-up industrie.

NARS Must Haves, die je zeker moet proberen

NARS komt naar Nederland!

De NARS Highlighters zijn samen met de NARS Radiant Creamy Concealer de beste beauty producten van NARS die ik tot nog toe gebruikt heb. De beperkte verkrijgbaarheid van het merk zorgde ervoor dat ik over ging op andere highlighters / concealers, want waarom zoveel moeite doen om voor veel geld een product te kopen?

NARS heeft ook erg goede foundations. Ook hier ben ik aan verkocht! Voor de droge huid is er de Sheer Glow en voor de vette huid de Sfeer Matte. En ben je nog op zoek naar een goede blush?NARS orgasm is één van de meest populaire high-end blushes die er verkrijgbaar is! De NARS Albatross is een ontzettend mooie highlighter die door veel beauty bloggers gebruikt wordt.

Ga jij ook in september naar de Bijenkorf om alle NARS producten te bekijken, swatchen en te kopen?