NARS komt naar Nederland!

Goed nieuws voor alle make-up liefhebbers want NARS komt naar Nederland! En dat is tijd voor een feestje! Maar waar en wanneer is NARS dan te koop in Nederland? Ik vertel je meer!

Wanneer en Waar is NARS Tekoop in Nederland?

Vanaf 1 September is NARS online te verkrijgen in de webshop van De Bijenkorf.
Vanaf 14 september is NARS in de Bijenkorf winkels in Amsterdam en Utrecht verkrijgbaar.
Half november is de gehele NARS-collectie verkrijgbaar als standaard winkel assortiment bij De Bijenkorf in Rotterdam.

Waarom NARS nu wel verkrijgbaar is in Nederland?

Omdat er veel make-up liefhebbers zijn die NARS online bestellen. Het is immers niet in Nederland verkrijgbaar op dit moment en een erg gewild merk. Momenteel heb je dus als koper geen mogelijkheid om het product lekker te switchen of in het echt te bekijken. De toevoeging van NARS aan het assortiment van de Bijenkorf zorgt sowieso voor een boost in de omzet en draagt bij aan een breder assortiment van de Nederlandse make-up industrie.

NARS Must Haves, die je zeker moet proberen

NARS komt naar Nederland!

De NARS Highlighters zijn samen met de NARS Radiant Creamy Concealer de beste beauty producten van NARS die ik tot nog toe gebruikt heb. De beperkte verkrijgbaarheid van het merk zorgde ervoor dat ik over ging op andere highlighters / concealers, want waarom zoveel moeite doen om voor veel geld een product te kopen?

NARS heeft ook erg goede foundations. Ook hier ben ik aan verkocht! Voor de droge huid is er de Sheer Glow en voor de vette huid de Sfeer Matte. En ben je nog op zoek naar een goede blush?NARS orgasm is één van de meest populaire high-end blushes die er verkrijgbaar is! De NARS Albatross is een ontzettend mooie highlighter die door veel beauty bloggers gebruikt wordt.

Ga jij ook in september naar de Bijenkorf om alle NARS producten te bekijken, swatchen en te kopen?

10 Reacties

 1. juli 6, 2017 / 7:46 am

  Wat goed dat de Bijenkorf dus zo goed kijkt wat mensen willen. Grappig dat doordat mensen het online kopen het nu in de winkels komt. Goed gedaan!

 2. juli 6, 2017 / 8:27 am

  Jaa echt super leuk nieuws! Nars is zo’n mooi merk, en hopelijk volgen er ook snel andere merken (zoals Too Faced ofzo) x

 3. juli 6, 2017 / 8:30 am

  Ik ken het merk nog niet! Moet zeggen dat ik ook eigenlijk nooit in de bijenkorf kom omdat die simpelweg niet bij ons in de buurt zit. Wel een mooi merk lijkt me!

 4. juli 6, 2017 / 9:33 am

  OMG zo goed nieuws!!! Vanuit belgië kan je inderdaad ook dan via de bijenkorf bestellen. Ik heb er ooit een blus van gehad uit Amerika en ik was er zo tevreden van! Zo’n goed nieuws!

 5. juli 6, 2017 / 10:11 am

  YAY had het al gehoord! heb er nog niets van maar wil er nog wel wat van kopen zoals NARS Albatros of orgasm

 6. juli 6, 2017 / 12:23 pm

  Helaas is NL een beetje ver voor mij maar gelukkig komen de producten ook in de webshop te staan! Ik ga zeker wat bestellen.

 7. juli 8, 2017 / 8:53 am

  De producten van Nars zijn echt zo goed dagelijks gebruik ik de foundation en concealer! Nu moet Nars ook naar België komen

 8. augustus 31, 2017 / 10:55 am

  Ik ben heel benieuwd. Ik ga zeker volgende maand even kijken bij de Bijenkorf als ik in Amsterdam ben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: