Logo liefsmarielle.nl
Logo liefsmarielle.nl

Sans Soucis DD Daily Defense Concealer

By Categories: Beauty, Make-up

De laatste tijd heb ik erg veel last van wallen. De Ramadan is begonnen en dit scheelt heel wat uren slaap. Ik zie er erg moe uit en heb zwarte kringen onder mijn ogen. Ik reviewde al eerder de Decleor – Lift en Firm Cream die ik dagelijks gebruik. Hierdoor zijn mijn wallen gelukkig al een stuk minder geworden, maar toch heb ik het gevoel dat er echt meer nodig is! Ik word dan wel nog wel steeds 21 geschat, maar ik kom aardig in de buurt van de 30. Daarom was ik super blij toen ik deze Sans Soucis DD Daily Defense Concealer kreeg opgestuurd. Ik was erg benieuwd naar de werking van deze concealer. Ben je ook benieuwd naar de resultaten of heb je een nieuwe concealer nodig die je huid net even wat meer verzorging geeft? Lees dan verder…

De producten van Sans Soucis staan bekend om hun hoge kwaliteit en een optimale huidtolerantie. Hierdoor is Sans Soucis gewild bij vrouwen met alle soorten huidtypen, zélfs de overgevoelige.

Wat Sans Soucis zegt over de DD Daily Defense Concealer

De huid rond de ogen is zeer kwetsbaar en heeft daarom extra verzorging en bescherming nodig. De DD Daily Defense Concealer belooft schaduwen, oneffenheden en wallen onder de ogen te camoufleren en lijntjes te vervagen.

Sans Soucis- DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

Waar staat DD Concealer eigenlijk voor?

DD concealer staat voor: Daily Defense Concealer. Hiermee wordt bedoeld de huid dagelijkse bescherming krijgt tegen oxidatieve stress, vrije radicalen, schadelijke invloeden van buitenaf en uv-stralen. Ook hydrateert deze concealer de huid intensief. Klinkt precies als de concealer die ik nodig heb!

De DD Daily Defense Concealer combineert de effecten van een make-up en verzorging in één. Het product is verrijkt met abrikozenpitolie (duidelijk op de verpakking zichtbaar), mineraalrijk thermaal water uit Baden-Baden. Ook bevat de subtantie de vitamine C en E. Deze vitamines zorgen voor een beschermingsschild tegen oxidatieve stress en vrije radicalen, zodat je geen last hebt van vroegtijdige huidveroudering. Hyaluronzuur geeft een vocht boost aan de gevoelige oogcontouren. De reflecterende kleurpigmenten gaan oneffenheden tegen en smelten samen met de huid. Hierdoor neemt de concealer precies de perfecte kleur van de huid aan en zorgt voor een egale teint die ook straalt.

Naast al die prachtige beloftes heeft het product ook nog eens een SPF van 10 wat best aardig is voor een concealer. De substantie zit verpakt in een handige roll-on tube van 8 ml wat een normale inhoud is voor een concealer. De verpakking oogt wat saai naar mijn mening en had zeker wel aantrekkelijker gekund!

Sans Soucis- DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 close-up roller

De tube heeft een roll-on opening waardoor je het product makkelijk kan doseren. Er zijn trouwens twee verschillende kleuren verkrijgbaar, light en dark.

Ingrediënten

Sans Soucis- DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10

Op het eerste oog ziet het er prima uit. De verzorgende ingrediënten zoals de abrikozenpitolie staan vrij hoog in de lijst en gelukkig niet ergens onderaan. Dit betekend dat deze ingrediënten een belangrijk bestanddeel van het product zijn.

Multifunctionele tip

 • Voor een heldere look, breng je het product aan in de binnenste hoek van het oog, in het midden van het bovenste ooglid en onder de wenkbrauw bot.
 • Om uitlopen van de lipstick te voorkomen kun je de concealer aanbrengen rond de contour van de lippen.
 • Met het product accentueer je en perfectioneer je je wenkbrauwen, door de concealer boven en onder de wenkbrauwen aan te brengen.
 • Uiteraard kan het ook worden gebruikt als snelle en makkelijke concealer van oneffenheden.

Toen ik de DD Daily Defense Concealer voor het eerst op mijn hand aanbracht was mijn eerste indruk, ‘huh dat is licht?!’, maar als je goed kijkt zitten er inderdaad allemaal kleine pigmentbolletjes in.

Sans Soucis- DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 Swatch

Om een heldere look te creëren breng ik het product aan in de binnenste hoek van mijn oog.

Sans Soucis- DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 aanbrengen

En werk ik al rollend naar buiten toe. Het beste is om je wallen te bedekken en dan het liefst in een driehoek-achtige vorm. Bij mij werkt het in onderstaande vorm beter, omdat ik anders erg witte wangen krijg.

Sans Soucis- DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 before

Je ziet dat de concealer een stuk lichter is dan mijn eigen huidskleur. Om heel eerlijk te zijn verwachte ik er niet teveel van na de swatch.

Sans Soucis- DD Daily Defense Concealer Roll-On SPF 10 after

Maar dan eenmaal uitgesmeerd zie je dat het pigment met mijn huid mengt en de wallen echt wel een stuk minder geworden zijn. Ze zijn niet helemaal weg, maar dat is ook bijna onmogelijk met een concealer. Ik vind de substantie fijn aanvoelen. De concealer trekt niet en mijn huid rondom mijn ogen voelt gehydrateert. Door de roll-on verpakking gaat het aanbrengen makkelijk en het product blend goed. Vanaf nu gebruik ik deze concealer dagelijks!

De Sans Soucis DD Daily Defense Concealer Light en Dark is verkrijgbaar voor € 21.00 bij Sans-soucis-shop.nl

Welke concealer gebruik jij voor oneffenheden en wallen?

*

2018-02-13T15:37:54+01:00juni 15th, 2017|Beauty, Make-up|8 Reacties

8 reacties

 1. Chantal - Capital Monday juni 15, 2017 om 8:54 am- Antwoorden

  Heerlijk merk! Ik gebruik zelf altijd de CC Cream, deze werkt echt perfect. Beetje poeder er overheen en je hebt geen foundation meer nodig.

 2. Manon juni 15, 2017 om 9:06 am- Antwoorden

  Wallen gaan ook niet helemaal weg met concealer maar ik vind het resultaat er goed uitzien

 3. Lonneke juni 15, 2017 om 10:39 am- Antwoorden

  Ik heb wel eens van dit merk gehoord. Zeker weinig slaap is funest voor de wallen, ik heb er zelf ook veel last van en heb nog geen wondermiddel gevonden. Het effect is natuurlijk maar inderdaad het camoufleert een beetje. Ik gebruik wisselende concealers voor mijn wallen maar nog niet eentje waarvan ik denk wauw!

 4. Nicole Orriëns juni 15, 2017 om 11:49 am- Antwoorden

  Het ziet er goed uit. Ik heb soms ook wel eens wallen waardoor ik er vermoeid uit zie. Mooi dat je die hiermee kunt verdoezelen.

 5. Judith juni 15, 2017 om 12:12 pm- Antwoorden

  Hij lijkt erg licht, maar eenmaal op ziet het er wel mooi uit.

 6. Bianca Schrijft juni 16, 2017 om 12:03 am- Antwoorden

  Het is niet echt gebruiken, als het echt te te wordt, dan gebruik ik een roller van Vichy. Het voelt vooral lekker fris, ik weet niet of het echt werkt.

 7. Marieke juni 16, 2017 om 11:56 am- Antwoorden

  Je wallen zien er inderdaad een stuk minder uit! Goede tip! Ik ben een aantal maanden geleden moeder geworden en kan dit product ook wel gebruiken ;-)!

 8. Natalie juni 18, 2017 om 9:18 am- Antwoorden

  Lijkt me wel fijn met de roller. Concealer hoort wel altijd een stukje lichter te zijn dan de rest van je teint ;)

Geef een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Ga naar de bovenkant