Nieuw | Sportlife Boost Mints

Sportlife Boost Mints

Sportlife, het kauwgommerk dat iedereen kent, heeft groot klein nieuws! Het merk introduceert Sportlife Boost Mints en stopt daarmee alle unexpected freshness in een klein mintje met een extra boost. Meer weten? Lees snel verder…

Sportlife Boost Mints

Sportlife Boost Mints zijn suikervrije mints met een ultrafrisse smaak. Ze zijn ideaal vlak voor een belangrijke presentatie, tijdens het sporten of als oppepper bij een lange game night. Eigenlijk voor alle momenten waarop je het beste uit je prestaties wilt halen!

De mints zijn ware blikvangers, met hun frisse sneeuwvlokvorm en hun handige meeneem verpakking. De tinnen blikjes zijn cool, shiny en metallic, waardoor je ze maar al te graag tevoorschijn haalt, waar je ook bent.

Sportlife Boost Mints

De mints hebben, net als Sportlife Boost kauwgom dat in 2021 is geïntroduceerd, toegevoegde functionele ingrediënten en zijn er in 2 varianten: Energy en Focus. De mints zijn vrij van gluten, lactose, zuivel en tarwe en geschikt voor vegetariërs en vegans.

Sportlife Boost Mints Energy

Sportlife Boost Energy

Zoek je extra power? De nieuwe Energy Mints van Sportlife hebben een frisse Peppermint smaak én bevatten een shotje cafeïne en vitamine B6. Deze vitamine ondersteunt het energieniveau. Dus of je nu
een frisse kick nodig hebt tijdens jouw sportsessie, een lange autorit maakt of een ange (werk)dag voor de boeg hebt: met een blikje Sportlife Boost Energy Mints heb je alle extra power die je nodig hebt op zak! 2 mints bevatten 15% van de Dagelijkse aanbevolen hoeveelheid van vitamine B6 en 1/3 kopje koffie.

Sportlife Boost Mints Focus

Sportlife Boost Focus

Met Sportlife Boost Focus blijf je fris en scherp tijdens werk, studeren of gamen (of allemaal tegelijk). Nog een deadline op het werk te halen? CHECK; die haal je lachend! Dankzij de toegevoegde
vitamine B3 ondersteun je het concentratievermogen en vitamine B6 stimuleert de leerprestaties. 2 mints bevatten 15% van de Dagelijkse Aanbevolen Hoeveelheid van vitamine B3 en B6. De Intense mint smaak zorgt bovendien voor een super verfrissende beleving.

Mijn mening

Sportlife is al jaren mijn favoriete kauwgum merk. Dus ik was blij verrast dat er nu ook mints verkrijgbaar zijn. De Focus heb ik standaard in mijn bureau op het werk liggen. Want tijdens het werk hebben we allemaal wel eens zo’n moment dat je even niet voldoende concentratie hebt en wat focus kunt gebruiken.

De energy neem ik graag voor en na het boksen. Even wat frissen adem inhaleren en er tegenaan. Of juist even op adem en tot rust komen.

Als je het mij vraagt zijn deze boost mints Ideaal vlak voor een belangrijke presentatie of als oppepper bij een lange game night.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Mints zijn verkrijgbaar in de supermarkt bij jou om de hoek en bij de on-the-go winkels.

  • Sportlife Boost Mints Single (50 mints) – € 2,19
  • Sportlife Boost Mints 2-pack (2×50 mints) – € 3,99

Ken jij de nieuwe Sportlife Boost Mints al? En zo nee, welke zou je het liefst willen proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: