Nieuw | Starbucks almond plant-based iced coffee

Ben je een echte Starbucks fan? Dan ken je vast wel de Chilled Classics van Starbucks. Ze zijn er in de varianten Café Latte, Caramel Macchiato, Cappuccino en Vanilla Bean Macchiato.Maar nu zijn er twee chilled classic varianten bijgekomen, namelijk Almond Iced Coffee en Skinny Latte (lactose vrij). Speciaal gericht op de vegan’s, vegetariërs en voor de mensen die lactose intolerantie hebben. Ik review de Starbucks almond plant-based iced coffee voor je in deze blog.

Startbucks Almond Plant Based – iced coffee

De Starbucks almond plant-based iced coffee is een plantaardige ijskoffie met een perfecte melange van de authentieke Starbucks espresso roast en romige amandel.

Ingrediënten

AMANDELbasis (75%) (water en AMANDEL (3%)), koffie (20%) (water, koffie-extract), suiker, zout, natuurlijk aroma, zuurteregelaar (kaliumcarbonaat), stabilisator (gellangom), emulgator (zonnebloemlecithine)

Let op! Bevat: Noten en Amandel

Zelf drink ik niet meer dagelijks melk. Dus het komt regelmatig voor dat ik melk vervang door plantaardige variant, zoals amandelmelk, rijstmelk, kokosmelk. Ik ben dan ook erg blij dat er nu een amandel variant verkrijgbaar is.

Mijn mening

De smaak is lekker. Ik proef de romige amandelmelk met koffie. Ik vind dit in de ochtend ijskoud het lekkerst, omdat ik dan echt goed wakker wordt.

Wel moet ik eerlijk toegeven dat de smaak van de amandelmelk overheerst ten opzichte van de koffie. De smaak is daardoor echt heel anders, dan die van de melk varianten. Als je al gewend bent aan plantaardige melk, dan vind je hem echt wel lekker. Maar drink je dit niet vaker? Dan zul je er misschien een nare nasmaak aan over houden.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Starbucks almond plant-based iced coffee is verkrijgbaar bij de meeste supermarkten vanaf € 1,89 per stuk.

Ken jij de Chilled Classics al van Starbucks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: