Nieuw vloerkleed in de woonkamer

Toen ik een mailtje kreeg van Tapeso of ik een vloerkleed uit wilde kiezen, kwam dat als geroepen. Het vloerkleed in onze woonkamer is namelijk helemaal lelijk en versleten. Dus bestelde we een prachtig vloerkleed. Ik laat je het resultaat graag zien!

Al een tijdje was ik opzoek naar een nieuw vloerkleed voor in de woonkamer, want degene die we nu hebben liggen is wat uitgeleefd. Dit is hoe het er eerst uitzag.

Bij het kiezen van een vloerkleed, wist ik wel precies wat ik wilde. Een hoogpolig vloerkleed, maar met een kat is dat écht geen goed idee. Dus ging ik opzoek naar de luxe van een hoogpolig vloerkleed zonder de hoge polen. Je weet wel zo’n Slaapkamer vloerkleed waar je lekker met je voeten in kunt knuffelen. Weet je wat ik bedoel? Het vloerkleed dat we uitkozen is er zo een.

En dit is hem geworden het zacht vloerkleed – Plush beige (zie bovenstaande foto). We hebben gekozen voor een wat groter formaat, zodat hij net wat verder doorloopt dan het oude tapijt. Ik moet zeggen dat ik erg te spreken ben over de kwaliteit en de luxe uitstraling die het kleed geeft.

De afwerking van het kleed (zie onderstaande foto) is erg netjes aan de randen. En het knuffel gehalte is erg hoog! Onze zoon begon er al gelijk hartjes in te maken. Onze dochter Zara ligt hier ook regelmatig op met een baby speelmat. Dus wat dat betreft, zijn zowel wij als ouders blij met het tapijt evenals onze kinderen. Er wordt al veel op gechillt zoals dat hier wordt genoemd.

En op deze foto ook. De structuur is heel prettig, het voelt heerlijk comfortabel aan om erop te lopen, dat vind ik heel erg fijn. Wel is het fijn om met het stofzuigen de banen allemaal naar één kant te trekken, want dat geeft als je het mij vraagt een wat rustigere look. Alhoewel het andere ook niet misstaat.

Qua keuze bij Tapeso is er echt heel veel mogelijk. We zijn zo overtuigd, dat we ook gaan kijken voor een tapijten voor in de kinderkamer. We dachten aan een Roze vloerkleed voor de kamer van onze dochter Zara. En een speelkleed voor de kamer van onze zoon Zayn.

Ik ben heel blij met het nieuwe vloerkleed! We spelen, zitten en liggen hier nu regelmatig op met onze kinderen. En kunnen hier weer een tijd van gaan genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: