NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion Review

NIVEA-Q10-Firming-Bronze-Body-Lotion-1

Met de zomertijd voor de deur duurt het niet lang meer voordat de eerste warme dagen aantreden. En sun’s out betekent legs out. En hoe kan je nou beter je benen er stralend en verzorgend uit laten zien dan met een gebruinde look? De nieuwe NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion geeft jou net dat extra beetje confidence. Deze body lotion met Q10 verbetert de elasticiteit van de huid in tien dagen en bouwt een natuurlijk gebruinde look op voor een stralende, zomerse gloed. Het resultaat: een verstevigd gevoel en een gehydrateerde huid met een natuurlijk bruine teint. Laat de zomer(tijd) maar komen!

NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion

Met de zomer in aantocht is het tijd voor je benen om uit de schaduw te stappen. De nieuwe NIVEAQ10 Firming + Bronze Body Lotion helpt de huid weer te laten stralen. De hydraterende formule combineert de bekende en verstevigende kracht van Q10 met een geleidelijke bronzer. Het product levert intensieve hydratatie na één keer smeren, een natuurlijk gebruinde look en een verbeterde huidelasticiteit in 10 dagen. En dat met een frisse zomerse geur!

NIVEA-Q10-Firming-Bronze-Body-Lotion

Verstevigend Q10 & geleidelijke bronzer

Q10 is een coenzym dat van nature in elke huidcel voorkomt. Naarmate de huid ouder wordt, neemt het Q10-gehalte af. Doordat de NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion het 100% huideigen ingrediënt Q10 bevat, wordt de voorraad van deze stof in de huid aangevuld en helpt het daarmee de huidelasticiteit te verbeteren.

Daarnaast bevat de body lotion de stof DHA (Dihydroxyaceton); een suiker met drie koolstofatomen. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, reageert het met het oppervlak van de huid – zo wordt je huid heel geleidelijk bruin.

Tijd om te gaan smeren.

Lees ook: ik testte een multi award winning Tanning Foam

Voor en na Fotos

Hieronder zie je links een voor foto. Recht zie je een na foto waarbij ik de Firming Bronze Body Lotion drie keer hebt aangebracht.

Mijn mening

Zelf ben ik toch altijd wel een beetje bang voor vlekken bij het gebruik van een echte zelfbruiner. Juist daarom vind ik deze NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion super geschikt. Doordat het product maar een vleugje zelfbruiner bevat. Duurt het wat langer voordat je bruine kleur verschijnt, maar je hebt minder kans op vlekken!

De crème smeert gemakkelijk uit en plakt niet. En daarnaast ruikt hij ook nog eens heerlijk! Al na de eerste keer smeren ziet mijn huid er net wat getinter en stralender uit. Precies wat ik nodig heb om die eerste zomerse dagen te trotseren!

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe NIVEA Q10 Firming + Bronze Body Lotion is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat en Bol.com voor €14,99 (inhoud 400ml).

Gebruik jij liever een Bronzing body lotion of een taning foam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: