Numatic Henry Spraymop | Gemakkelijk dweilen

Henry Spraymop

Het is nu twee weken geleden dat ik kennis maakte met de Henry Spraymop van Numatic. Vanaf de alle eerste schoonmaaksessie met deze dweil was ik fan. Het scheelt me tijd en gedoe, omdat ik niet steeds een sopje hoef te maken en ook geen emmer tevoorschijn hoef te toveren tijdens het schoonmaken. Ontmoet mijn nieuwe vriendje Henry!

marielle met de Henry Spraymop

Vooral beneden kunnen we geen dag overslaan zonder te dweilen of te stofzuigen. Sorry ik kijk er een beetje vies bij. Rondom de eettafel is het na elke eetsessie een ravage. Vooral omdat Zayn het te leuk vindt, om zijn eten in het rond te gooien. Of gewoon ontzettend aan het kneien is.

In het begin werd ik hier bloednerveus van. OMG alles wordt vies. Nu geniet ik van ons moment aan tafel. En kijk ik na het eten wel hoe ik de ravage te lijf kan gaan. Ik ben niet anti kruimels of troepjes hoor, nee dat hoort erbij wanneer je een peuter in huis hebt. En omdat Zayn ook op de grond speelt, is het wel fijn als deze vrij is van viezigheden. Want hou het een dagje niet bij en je ziet door de bomen het bos niet meer!

Ook voor boven vind ik de Numatic Henry Spraymop erg handig, binnen no time zijn de vloeren van iedere kamer weer lekker schoon!

Numatic Henry Spraymop

De Numatic Henry Spraymop beschikt over een handige pompje wat aan de dweilstang bevestigd is. Door een slim systeem kun je hier met je voet op drukken, zodat er wat van het schoonmaakmiddel op de vloer verschijnt.

pompsysteem dweil

Doordat het pompje zuinig werkt, gebruik je minder schoonmaakproduct. En je kunt hem handig bedienen met je voet, door op de zwarte vleugels aan de zijkant te drukken.

Henry Spraymop pompsysteem vleuges waar je op moet drukken

Wat een verademing is het om met Henry te dweilen. Geen gedoe meer met een mop uitknijpen. Een vrolijke lach die je tegemoet komt, zodra je hem uit de kast haalt. En ook nog eens een handig systeem om je schoonmaakproduct te verdelen over de vloer. Ik ga al huppelend het huis door!

Het reservoir met water en zeep is niet super groot. Maar genoeg om zeker twee verdiepingen mee te doen.

Henry Spraymop close-up pompje en voordelen

De dweildoek mag in de wasmachine en kun je gemakkelijk vervangen door de elastische zijkanten. Het vervangen en wassen doe ik na elke dweilbeurt. En er zijn ook extra dweildoeken te bestellen, zodat je nooit zonder komt te zitten

Spraymop dweildoek

Voordelen op een rij

Nog even de belangrijkste voordelen opgesomd:

  • Vrolijke glimlach
  • Handig pompsysteem voor je schoonmaak product (met je voeten te bedienen).
  • Je gebruikt minder schoonmaak product door de dosering met het pompje.
  • Erg wendbaar.
  • Je pakt hem snel uit de kast, omdat je het pompje bij dagelijks gebruik niet hoeft te legen.
  • Het pompje kan twee verdiepingen mee, naar gelang hoe vaak je pompt natuurlijk.
  • De vloer droogt snel, omdat je zelf kan doseren hoe vaak je spuit.
  • De dweildoek is vervangbaar en kan ik de wasmachine.

Wanneer is de Numatic Henry Spraymop iets voor jou?

Als je tijd wilt besparen met schoonmaken en meerdere keren per dag een dweil nodig hebt. Als je van gemak houdt, en wilt besparen op je schoonmaakproducten. En als je geen bezwaar hebt tegen het vervangen van een dweildoek die in de wasmachine kan.

Henry Spraymop mijn mening

Mijn Mening

Henry is echt mijn nieuwe partner in crime. Zoals ik hierboven al beschreef komt hij elke dag wel even uit de kast met een big smile. Geen gedoe met sopjes maken en schoonmaakmiddelen afmeten. Nee, alles staat al klaar in het pompje die ik eens in de 2 dagen vervang. Ook is dit super handig wanneer je je kleintje zindelijk wilt maken. Let dan wel op dat je er bacterie dodend schoonmaak middel in doet, zoals de HG Desinfectie reiniger. Hij is geschikt voor harde vloeren zoals tegels, laminaat en natuursteen, maar ook voor PVC. En het mooie van alles. mijn kleintje vind het pompje geweldig. Dus hij ruimt ook steeds vaker zijn eigen zooi op. Ik ben een gelukkige mama!

Korting

Met de code ‘FRISSESTART’ krijg je € 25,- korting op je Henry Spraymop bestelling.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Numatic Henry Spraymop is verkrijgbaar in de kleuren zwart/roze en zwart/rood voor een prijs van € 49,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: