O’ right Volumizing shampoo, conditioner en hair cream

Ik vertelde jullie al in een eerder artikel over de natuurlijke haarverzorging van O’right en omdat ik nog steeds super enthousiast ben over deze haarverzorging producten review ik vandaag de O’ right Volumizing shampoo, conditioner en hair cream. Heb jij ook last van een trekkerige hoofdhuid, dun haar en weinig volume? Dan moet je deze producten zeker eens proberen.

O' right Volumizing shampoo, conditioner en hair cream

De vorige keer probeerde ik dus een shampoo, hairspray en serum. Dit keer leek het me fijn om een hele lijn uit te proberen speciaal gericht op dun en futloos haar. De  O’ right Volumizing shampoo, conditioner en hair cream zijn allemaal op natuurlijk basis. Zoals alle producten van O’right: goed voor het milieu, maar ook goed voor jezelf.

O’right Goji Berry Volumizing Shampoo

Deze volume shampoo voor fijn en/of futloos haar met gecertificeerde Goji Berry extracten en organische schuimmiddelen zorgt voor veerkracht, volume en volumebehoud. De haarstructuur wordt verstevigd zonder te verzwaren. Deze Volumizing shampoo is zeer geschikt bij haaruitval of dunner wordend haar. Futloos haar krijgt weer veerkracht, volume en glans. Het botanische complex bestaat uit ginseng, burdock root en vitamine B3. Vitame B3 staat er om bekend je haar een boost te geven. Mijn haar is aanzienlijk minder springerig en minder gevoelig voor pluis bij vochtig weer, echt fantastisch!

De Goji Berry Volumizing Shampoo is verkrijgbaar in 2 varianten, namelijk de:
250 ml – € 19,75 en de 400 ml – € 24,75

 

O' right Volumizing shampoo, conditioner en hair cream

O’right Goji Berry Volumizing Conditioner

Door het gebruik van de Goji Berry Shampoo te combineren met de Goji Berry Volumizing Conditioner wordt het haar nog eens extra gevoed.  Ook de conditioner is gericht op fijn en/of futloos haar. Het geeft het haar meer volume en bevat net als de shampoo de Goji Berry extracten, botanische ginseng complex, burdock root en vitamine B3. Sinds ik de shampoo gebruik in combinatie met de conditioner heb ik het idee dat structuur van mijn haar dikker is geworden. Ook lijkt mijn haar meer volume te hebben, meer fut en een mooiere krul.

De O’right Goji Berry Volumizing Conditioner is verkrijgbaar in een verpakking van 400 ml voor € 27,50

 

O' right Volumizing shampoo, conditioner en hair cream

O’right Volumizing Hair Cream

Zoals jullie weten föhn ik mijn haar regelmatig en ook de diffuser komt er nog wel eens aan te pas om mooie veerkrachtige krullen te creëren. Ik gebruik de Volumizing Hair Cream als föhn-versteviger.Deze cream verzorgt de haaraanzet zodat deze wordt verstevigd. Het maakt het haar voller en steviger. Geeft het haar een verdubbeling in volume en kracht.  Deze cream is extra geschikt voor fijnere haartypes door de botanische componenten. Net als de shampoo en conditioner bevat deze Hair cream de gecertificeerde Goji Berry-extracten en botanische componenten, maar ook toevoegingen zoals zoethout en katoenvezels.

De O’right Volumizing Hair Cream is verkrijgbaar in een verpakking van 100ml voor € 24,75

Sinds ik voor mijn haar alleen nog maar de de O’ right producten gebruik merk ik wel degelijk verschil. Mijn hoofdhuid is echt stukken verbeterd, geen jeuk meer of schilfertjes. Hoera! Dat is fijn. Mijn krullen zijn een stuk minder pluizig, ze vallen mooi in de krul en mijn haar lijkt echt een stuk meer volume te hebben. Wat ook een fijne bijkomstigheid is, is dat mijn haar minder snel vet wordt. Ik moest mijn haar vroeger om de dag wassen of een Batiste droogshampoo gebruiken, anders zag het er echt niet meer uit en zat het van boven plat. Sinds ik O’ right gebruik kan ik mijn haren 3 dagen niet wassen en heeft het bij de haaraanzet nog steeds volume. Echt super fijn. Natuurlijk kun je je haar altijd vaker wassen als je wilt, maar voor mij is dit toch echt wel een luxe. Ik ben dus super tevreden over de O’ right Volumizing shampoo, conditioner en hair cream en kan ze aan iedereen aanbevelen die volume mist en waarvan het haar dun en futloos is.

Wat vindt jij van de O’ right Volumizing shampoo, conditioner en hair cream? Welke haar product zou jij willen proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: