olaplex no 7 bonding oil review

olaplex no 7 bonding oil-1

Ik vertelde jullie al eerder over de Olaplex No 6 Bond Smoother Leave-in creme. Deze heb ik nu al een paar maanden in gebruik en oh wat ben ik er blij mee. Ik hoorde ook veel goede verhalen over de Olaplex No 7 Bonding Oil. Dus ik besloot ook deze uit te testen. Wat ik ervan vind? Dat lees je in deze Olaplex no 7 bonding oil review. Lees je mee?

olaplex no 7 bonding oil-2

Olaplex No 7 bonding oil

Olaplex No.7 Bonding Oil is een licht gewicht, niet plakkerige, herstellende haarolie die pluizig haar vermindert. Naast de herstellende werking, versterkt deze olie het haar ook en laat het een mooie glans achter in het haar, zonder je lokken te verzwaren of resten achter te laten.

De Bonding Oil beschermt het je haar ook nog eens tegen hitte en UV-straling!

olaplex no 7 bonding oil-3

Verpakking

De verpakking van de Olaplex No 7 is simpel wit. De flacon waarin de olie zit doorzichtig, waardoor je de mooie gele kleur van de olie ziet. Er zit een schroef dop op. De dosering voor het aanbrengen gaat naar mijn mening wel prima. Niet teveel, maar ook zeker niet te weinig komt er uit de flacon.

Belangrijkste kenmerken:

 • Vermindert pluizig haar en elimineert ‘Flyaways’
 • Herstelt beschadigd haar en gespleten haarpunten
 • Zorgt voor een glanzende finish
 • UV- en hittebeschermend tot 230°C
 • Versnelt de föhntijd
 • Verzwaart het haar niet
 • Trekt snel in en is niet vet
 • Zorgt voor een langer kleurbehoud
 • Veganistisch & dierproefvrij
 • Vrij van alcohol
 • Zonder sulfaten, ftalaten, parabenen en gluten

Ingrediënten

Dimethicone, Isohexadecane, C13-14 Isoparaffin, Coco-Cprylate, Phenyl Trimethicone, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Propanediol, Zea Mays (Corn) Oil, Beta-Carotene, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Moringa Citrifolia Fruit Powder, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Eclipta Prostrata Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Tocopherol, Citral, Linalool, Melia Azadirachta LEaf Extract, Citronellol, Pseudozyma Epicola/Camellia Sinensis Seed Oil Ferment Extract Filtrate

olaplex no 7 bonding oil-4

Gebruik

Verwijder de dop en draai de fles ondersteboven en tik zachtjes op de fles om een gedoseerde druppel toe te dienen.

olaplex no 7 bonding oil-5

Breng een kleine hoeveelheid van de Olaplex No.7 Bonding Oil aan op handdoekdroog tot droog haar. Style het haar zoals gewenst. Voor het beste resultaat gebruik je deze haarcrème aldus Olaplex in combinatie met andere producten van hen. Zelf gebruik ik de bonding oil na het aanbrengen van de Olaplex No 6 Bonding smoother leave-in crème.

Ik doe een druppel of 3 op mijn hand en begin eerst aan de zijkant bij mijn slaap, behandel dan mijn punten en haal mij handen als laatste door mijn hele haar heen.

olaplex no 7 bonding oil-6

Normaal gesproken moet je voorkomen dat je een olie aanbrengt voordat je je haar gaat stijlen of drogen. Een van de beste eigenschappen van deze wonderolie is dat hij ook hittebescherming bied tot 230 graden. 

Mijn mening

Zelf laat ik mijn haar nu al een tijdje verven. Ik vraag altijd om het gebruik van Olaplex. Sinds er Olaplex aan mijn verfbeurten wordt toegevoegd, kan mijn haar er prima tegen en is het een stuk minder droog en stro-achtig. Dat deed me besluiten om deze Olaplex variant ook eens uit te gaan proberen. En na deze Olaplex no 7 bonding oil review denk ik dat jij net zo enthousiast bent als ik ;)

melicious en olaplex no 7 bonding oil review

Na het wassen breng ik de Olaplex No 7 Bonding Oil aan op handdoek droog haar. En na het stijlen is mijn haar zichtbaar gladder, zachter en soepeler. Aan de zijkanten bij mijn oren heb ik vaak last van pluis en dit is echt verminderd. En kijk eens hoe mooi het glanst! Voorlopig doe ik al mijn andere stylingsprays in de ban en blijf ik de No 7 de komende tijd gebruiken.

Naast dat ik super enthousiast ben over de werking, bevat de olaplex no 7 bonding oil geen parabenen, sulfaten, ftalaten, DEA, aldehyden en gluten. Ook is het product 100% vegan en dierproefvrij. Nog een extra reden om dit product te kopen als je het mij vraagt.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Olaplex No. 7 Bonding Oil is verkrijgbaar vanaf € 31,95 bij o.a. bol.com en de luxere haarsalons.

Maak jij al gebruik van olaplex producten in je haarroutine? Of ben je dit van plan na het lezen van de Olaplex no 7 bonding oil review?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: