Onze nieuwe lampen van Made.com

lampen van Made.com - jace staande lamp

Zwart in je interieur is op dit moment echt helemaal in. Toen wij onze Gallery Wall maakte met zwarte lijsten, vonden we dit zo gaaf. Dat we besloten om ook onze lampen in de woonkamer te vervangen door zwarte lampen. We gingen opzoek en kwamen ontzettend mooie lampen van Made.com tegen. Ik vertel je er vandaag graag wat meer over. En geef je en kijkje, hoe ze in onze woonkamer staan.

lampen van Made.com

Lampen vind ik een belangrijke toevoeging in je interieur. Niet alleen vanwege het ontwerp. Juist ook omdat ze bepalend zijn voor het verspreiden van licht in de ruimte. Voorheen hadden we witte lampen, die prachtige paste bij ons voormalige witte en strakke interieur.

Nu we over zijn gegaan op wat warmere tinten in ons interieur, vonden wij deze zwarte lampen met gouden binnenkap heel erg mooi hierbij passen. Dit geeft het geheel een net wat stoerdere en industriële look, zonder koud en kill te worden.

Tijdens onze zoektocht kwamen we uit bij Made.com. Een webshop met te gekke dingen! Zo vind je er naast lampen ook prachtige banken, tafels, stoelen en interieur accessoires.

Wij gingen overstag en kochten twee Jace staande lampen. En één Sweep booglamp. Ik laat je er hieronder wat meer over de lampen van Made.com zien.

lampen van Made.com - jace staande lamp

Jace staande lamp

De Jace staande lamp, is een vrij simpel exemplaar. Hij heeft een zwarte matte stoffen kap. En geeft zowel een luxe als ruwe industriële uitstraling. Door de gouden accent kleur aan de binnenkant van de lampenkap, oogt deze lamp niet heel koud en kill, maar erg warm. Dit komt het beste tot zijn recht als je de lamp aanzet.

Tip: als tegenhanger van al het zwart brengen frisse groene planten een stukje natuur en extra gezelligheid in huis.

jace staande lamp - close-up gouden lampenkap van binnen

Hij staat prachtig in combinatie met trendy accentkleuren zoals bijvoorbeeld olijfgroen, okergeel, grijs of terra die wij op de muur achter onze bank hebben.

lampen van Made.com - jace staande lamp

Sweep booglamp

De lamp waar ik opslag op verliefd was, is deze Sweep booglamp. Een lamp met de wauw-factor en een gunstig prijskaartje. Hij is multifunctioneel en komt prima tot zijn recht boven een eettafel, bank of comfortabele leeshoek met fauteuil. 

lampen van Made.com - sweep booglamp

Wij hebben ervoor gekozen om deze boven onze hoekbank te zetten. Om zo toch een wat knusser plekje te creëren wanneer het donker is.

lampen van Made.com - sweep booglamp

Mijn mening

Ik ben ontzettend blij met onze nieuwe lampen. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat ze zo goed zouden staan. Was best bang dat zwart toch iets te donker zou uitpakken, maar niets is minder waar. De gouden lampenkappen maken deze lampen voor ons écht speciaal. En zorgen voor die industriële, maar ook warme sfeer waar we naar opzoek zijn.

Je ziet op bovenstaande foto heel goed de match waar ik het al eerder over had, met de zwarte frames van de Gallery Wall. Dit was eigenlijk een beetje onze inspiratie om voor zwarte lampen te kiezen.

Waar we voorheen nog weleens in het donker zaten met kaarsen aan. Staan de lampen hier in huize Meray ineens een stuk vaker aan.

lampen van Made.com - detail close-up

De lampen van Made.com werken erg praktisch met een voet aan en uitschakelaar waar je op klikt.

Indien je de lampen liever wilt dimmen, kun je er een dimbare lamp in zetten. Deze heeft drie standen. Door op de schakelaar te drukken, gaat de lamp naar normale stand, sfeer, of weinig licht. Of je kunt keizen voor een snoerdimmer. Een andere optie en die is ook erg gemakkelijk, is de de stekkerdimmer die je gewoon in het stopcontact stopt.

Wij kozen voor lampen met een laag wattage, zodat we de dimmer helemaal niet nodig hebben.

Prijs en verkrijgbaarheid

Beide Lampen van Made.com zijn verkrijgbaar op de website van Made voor een prijs van:

Wat vind jij van onze nieuwe lampen van Made.com?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: