OPI Spring collectie 2023 – Me, Myself and OPI

OPI Spring collectie 2023 - Me, Myself and OPI

“Me, Myself & OPI”. Een reeks van 12 nieuwe nagellakken met pasteltinten perfect voor de lente en heldere en stralende tinten geïnspireerd door het universum van de metaverse, NFT’s en videogames. Ik vertel je er vandaag alles over in deze OPI spring collectie 2023 update. Zelf review ik zes nagellak kleuren, maar natuurlijk wil ik jullie ook de andere niet onthouden!

OPI Spring collectie 2023 - Me, Myself and OPI

OPI Spring collectie 2023 – Me, Myself and OPI

Welkom in een kleurrijk universum van oneindige zelfexpressie; dat is de nieuwe lentecollectie 2023 Me, Myself and OPI. Met een palet dat een eerbetoon is aan de virtuele werkelijkheid, gebruikt deze collectie van 12 ongefilterde felle en pastelkleur tinten om individualiteit en persoonlijke identiteit te tonen.

OPI Spring collectie 2023 - Me, Myself and OPI

–> Lees ook: Waar is nagelriemolie goed voor? En hoe vaak nagelriemolie gebruiken?

Word verliefd op de roze tinten, van babyroze en perzik tot poederroze en punch, in parelmoer en glinsterende finishes. Vrolijke, speelse pastelkleuren – waaronder gele crème, mandarijn, honingdauw en turquoise crème – maken een zoet statement. Terwijl krachtig kersenrood kan worden gedragen als accent of als een opvallende, unieke tint. Twee paarse tinten in kleuren van heliotroop en twilight lavendel bieden vibes van balans, stabiliteit en sereniteit.

Alle kleuren op een rij:

 • Pink in Bio
 • Switch to Portrait Mode
 • Blinded by the Ring Light
 • I Meta My Soulmate
 • Data Peach
 • Spring Break the Internet
 • Silicon Valley Girl
 • Clear Your Cash
 • NFTease me
 • Left Your Texts on Red
 • Incognito Mode
 • I Sold My Crypto
OPI Spring collectie 2023
OPI Spring collectie 2023
OPI Spring collectie 2023 -OPI review

Zelf probeerde ik 6 kleuren uit: Left Your Textson Red Infinite shine, I Metta My Soul, NFTease me, Blinded by the Ring Light en de Silicon Valley Girl.

OPI Left Your Textson Red Infinite shine nagellak en swatches

OPI Left Your Textson Red Infinite shine

Wat een prachtige intens rode kleur die goed dekt en voorzien is van een prachtige glans en glitters. Ik hou sowieso wel van rode nagellak, dus ik ben blij dat deze is opgenomen in de OPI Spring collectie 2023.

OPI I Metta My Soul nagellak en swatches

OPI I Metta My Soul

Een prachtige parelmoer roze kleur. Die als je hem aanbrengt gelijk oogt als een feestje. Wel heb je met een parelmoer kleur sneller last van streken. Als je de juiste hoeveelheid nagellak op het kwastje hebt en in één penseelstreek je nagellak aanbrengt, dan heb je daar geen last van. Ik vind het zelf een erg zachte en mooie kleur, die je kunt dragen met een witte basecoat eronder, voor een intensere kleur. Of gewoon zo op je nagel kunt aanbrengen.

OPI NFTease me nagellak en swatches

OPI NFTease me

Een pastel licht baby blauwe kleur. OMG I love it! De kleur dekt goed en je hebt na één laag een prachtig resultaat.

OPI Blinded by the Ring Light nagellak en swatches

OPI Blinded by the Ring Light

Dit is een heel zachte pastelgeel kleur. Zoals je kan zien op de foto kan hij niet voor wit worden aangezien, maar fel geel is hij ook zeker niet. Ik had verwacht dat ik deze kleur zelf niet zo mooi zou vinden in combinatie met mijn huidskleur. En toch vind ik dit een prachtige kleur!

Wel moet ik eerlijk zeggen (en dat is vaak met lichtere kleuren) dat deze iets minder goed dekt. Je ziet 3 lagen aangebracht op de foto.

OPI Silicon Valley Girl nagellak en swatches

OPI Silicon Valley Girl

Silicon Valley Girl is een knal oranje kleur met een geweldige formule. De dekking was goed en samen met een topcoat heb je een prachtig resultaat! Zeker met het vooruitzicht op Koningsdag, ben ik super blij met deze nagellak in mijn stash.

Me, Myself and OPI

Mijn Mening

Wat een fijne OPI Spring collectie 2023 is dit. Er zitten nagellaken in met prachtige pasteltinten en ook de infinite shine varianten zijn erg mooi met de toegevoegde glitters. Mijn eerste voorkeur is de OPI I Metta My Soul parelmoer licht roze kleur. Wat is ie prachtig!

Daarnaast vond ik het leuk om alle kleuren op een nagel aan te brengen. Weer eens wat anders dan telkens dezelfde kleur.

Als je het mij vraagt zijn dit ideale kleuren om aankomende lente je nagels mee te verzorgen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Me, Myself and OPI collectie is verkrijgbaar in normale nagellak variant – €18,00
en de Infinite Shine – €22,65 bij alle OPI verkooppunten. In één flesje zit 15 ml, waar je een behoorlijke tijd mee doet.

Wat vind jij van de OPI Spring collectie 2023? Laat je me weten in reactie hieronder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: