Preview | Ardell Spring is Here

Ardell Spring is Here

Nu de lente begint door te breken en de temperaturen langzaam aan stijgen, passen wij onze make-up look aan op het weer. Bij Lente weer hoort natuurlijk een mooie subtiele make-up look met nep wimpers. Omdat we vitamine D willen opnemen en weer wat meer kleur op ons gezicht kunnen gebruiken is het slim om wat minder (dekkende) producten te gebruiken. De Ardell Spring is Here Lashes zijn de perfecte compensatie om toch op te vallen!

Ardell Spring is Here Lashes

In deze tijd van social distancing genieten we af en toe van de zon in het park of op het balkon. Heb je een picknick date gepland staan? Of een wandeling met een vriendin (je weet nooit wie je tegen komt?). Ga dan voorbereid op weg met de Adrell Spring is here wimper collectie.

Spring is Here

Natural Whispies black

De Wispies geven direct veel volume en zijn met de hand gemaakt. Iedere wimper is geknoopt. De haartjes vallen over elkaar, zodat er een natuurlijke look ontstaat. Met de Wispies creëer je de perfecte date look.

Ardell Spring is Here

–> Lees ook: Essence magneet wimpers – Lash on Lash off

Demi wispies

De Ardelle Demi Wispies Black voegen extra volume toe aan je wimpers. Ze zijn net als de black wispies geknoopt en hebben overlappende haren.

Ardell-Natural-Eyelashes-110-Ardell Spring is Here

Natural 110 Black

De Ardell Natural 110 black hebben een natuurlijke uitstraling. De wimperharen hebben een zig-zag model, met verschillende lengtes. Voor een subtiele naturel look. Perfect voor een dagelijkse look, om je ogen net wat wat meer uitstraling te geven.

Prijs en verkrijgbaarheid

De wimpers uit de Ardelle Spring is Here collectie zijn voor een prijs van €5,99 verkrijgbaar bij Douglas.

Welk model wimpers zou jij dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: