Preview | Catrice Glam & Doll limited edition collectie

Catrice Glam & Doll

Er is weer een nieuwe Limited Edition gelanceerd, de Catrice Glam & Doll without worries. Een collectie mascara’s die beter is voor het milieu en een handzaam formaat heeft voor op vakantie. Kijk je mee?

Catrice Glam & Doll

Met de nieuwe Limited Edition Glam & Doll without worries is Catrice erin geslaagd deze twee uitersten te combineren om aan de eisen van veel beautylovers te voldoen. De drie populairste Glam & Doll mascara’s, die al in het standaard Catrice assortiment zitten, komen in een mini formaat verpakking gemaakt van maximaal 81% gerecycled plastic. Ze bevatten de originele textuur, stick en borstelformaat, en hierdoor is een mooie oogopslag slechts een een oogwenk hier vandaan, zelfs wanneer je onderweg bent.

Dit zijn de drie populairste Catrice Mascara’s uit het standaard assortiment.

Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof

Glam & Doll False Lashes Mascara Waterproof – € 3,99

Dramatisch gekrulde wimpers met perfecte definitie die elke situatie aankunnen? Dat is waar deze mascara voor is gemaakt! Je brengt de formule gemakkelijk aan met het elastomeerborsteltje. En zit in een verpakking gemaakt van 78% gerecycled plastic. De mascara heeft een diepzwarte, waterproof textuur. En geeft als resultaat de wimpers een dramatisch valse wimpereffect.

Catrice Glam & Doll Volume Mascara

Glam & Doll Volume Mascara – €3,99

I can’t take my eyes off of you! Poppenogen met een schoon geweten? Deze mascara zit in
een verpakking gemaakt van 81% gerecycled plastic. En zorgt er gegarandeerd voor dat de
dromen van wimperverslaafden uitkomen. Je brengt hem gemakkelijk aan met het speciale
elastomeerborsteltje. En geeft je wimpers extra volume, lengte en volheid.

Catrice Glam & Doll Volume Mascara Waterproof

Glam & Doll Volume Mascara Waterproof – €3,99

Onvergetelijke momenten gegarandeerd – omdat deze mascara bijzonder langdurig wimpers vol van volume creëert. De verpakking is gemaakt van 79% gerecycled PET,. En de mascara heeft een speciaal elastomeerborsteltje dat de waterproof textuur absorbeert en elke individuele wimper bedekt zonder deze te verzwaren. Het resultaat: ultra volumineuze, perfect gedefinieerde wimpers. Met een adembenemende krul die de hele dag blijft zitten.

Catrice Glam & Doll Mini Mascara

Glam & Doll Mini Mascara – €2,59

Klein maar krachtig! Deze drie nieuwe Glam & Doll Mini Mascara’s komen in een praktisch formaat. En de verpakking is gemaakt van rond de 70% gerecycled PET. Ook al zijn ze kleiner, ze bieden dezelfde prestatie als hun populaire grote zussen. Dankzij de originele textuur, het borstelformaat en de stick. Of je ze nu gebruikt voor
touch-ups onderweg. Of om ze uit te proberen, zodat je jouw nieuwe favoriete mascara kunt vinden. Deze miniformaten verzekeren ware grote wimperliefde!

Verkrijgbaarheid

De Catrice Glam & Doll limited edition collectie voor duurzame wimperlovers is verkrijgbaar bij Kruidvat van half oktober t/m eind november 2021.

Terwijl de reguliere formaten met gerecyclede verpakking op dit moment al onderdeel zijn van het standaard Catrice-assortiment, zullen de mini’s permanent verkrijgbaar zijn online.

Wat vind jij van deze limited Catrice Glam & Doll collectie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: