Gezonde broodtrommel voor kids met de Servero 100% Fruitmoesjes

Gezonde broodtrommel Servero 100% Fruitmoesjes

De vraag die bij veel ouders op komt als hun kind naar de opvang of school gaat: Wat geef ik mee naar school? Het antwoord is niet zo moeilijk, een gevulde broodtrommel natuurlijk. De vraag is, wat doe je erin? Een broodtrommel vullen met leuke en gezonde inhoud, kan dagelijks nog best een uitdaging zijn. En juist daar heb ik wat op gevonden: de Servero 100% Fruitmoesjes. Ze zijn niet Servero super gezond, maar ook een fijne toevoeging aan de broodtrommel. Hieronder leg ik je uit waarom.

Gezonde broodtrommel

Wat je precies in de broodtrommel van je kind stop, is uiteraard leeftijdgebonden. Fruit is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse voeding van je kind. En toch komt juist dat vaak mee in de broodtrommel terug naar huis. Ze moeten schillen, krijgen vieze handen. Deze kun je natuurlijk schoonmaken met een snoetendoekje. Maar of je kind hier nou zo blij mee is? En ze kunnen ook het fruit herkenen en het daarom al niet meer willen proberen. Iedere ouder snapt dat snoep hoger op de wishlist staat voor in de broodtrommel. Dus waarom het onze kleintjes en ons zelf niet wat makkelijker maken?

Gezonde broodtrommel Servero 100% Fruitmoesjes - Appel mango perzik passievrucht

Servero 100% Fruitmoesjes

Servero speelt hier handig op in en combineert in de 100% Fruitmoesjes de heerlijkste fruitsoorten waarmee je aan tafel of tussendoor lekker en gemakkelijk met fruit kunt variëren. Al het goede van het fruit in een handig kuipje.

Servero 100% Fruitmoesjes

Dus geen geknoei met schillen of velletjes eraf halen. Je hoeft niets te wassen. Je trekt het lipje eraf, stopt er een lepeltje in en tadaa… super vers fruit in een handomdraai op tafel.

De missie van Servero:

Het goede van groente en fruit zo veel mogelijk te behouden, door tijdens het verwerken zo min mogelijk toe te voegen én toch de lekkerste te zijn.

Ingrediënten

De Fruitmoesjes zijn gemaakt van 100% fruit (moes en stukjes) en verder niets. Ze bevatten geen toevoegingen, dus ook geen toegevoegde suiker* en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. En ze passen in de Schijf van Vijf! 100% Fruit, 100% Smaak.

Gezonde broodtrommel Servero 100% Fruitmoesjes - peer appel

Verschillende smaken

De gezonde broodtrommel kun je vullen met verschillende smaken Servero Fruitmoesjes:

 • Appel mango perzik passievrucht
 • Peer appel
 • Appel ananas banaan
Servero 100% Fruitmoesjes - Appel mango perzik passievrucht

Mijn mening

Het is als ouder erg leuk, maar niet altijd gemakkelijk om een gezonde broodtrommel aan je kleintje mee te geven. Hoe mee kleur en variatie des te beter eet je kindje dit ook op. De Fruitmoesjes van Servero zijn voor mij en mijn kind een prettige aanvulling op de broodtrommel. Ze eten makkelijker weg en zorgen voor meer variatie in fruit. Waar Zayn normaal gesproken alleen een banaan zou eten, eten hij nu ook appel en ananas.

En krijgt hij geen fruitmoesje mee in de broodtrommel? Dan nemen we yoghurt in de avond en doen hier een fruitmoesje doorheen. Geen gedoe met stukjes maken of vieze handen. En zeker als je kindje niet zo van structuur houdt (helaas hoort ook die tijd erbij) is het fruitmoesje de uitkomst.

soms gebeurt het ook wel eens dat Zayn geen zin heeft om fruit te eten. Dat is heel niet erg! De Fruitmoesjes zijn namelijk niet alleen erg lekker voor kindjes, maar ook voor papa’s en mama’s! En deze mama lust wel een Fruitmoesje hoor!

–> Lees ook: Tips om je kind meer groente te laten eten

Prijs en verkrijgbaarheid

De Fruitmoesjes zijn verkrijgbaar in een 4-pack vanaf €1,99. Je vind ze bij: AlbertHeijn, Plus, Deen, Jan Linders, Boon’s Markt en Poiesz. Meer informatie vind je op de website van Servero.

Hoe zorg jij ervoor dat je kind een gezonde broodtrommel mee krijgt?
En kende je de Servero Fruitmoesjes al?

2 Reacties

 1. september 17, 2021 / 12:05 pm

  En hoe zit het met het suikergehalte in die ‘lekkere’ fruittoetjes Mariëlle?

  • Mariëlle
   Auteur
   september 17, 2021 / 8:50 pm

   Dat zit helemaal goed Francois, want er zitten alleen natuurlijke suikers in. Dus geen toevoegde zooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: