Preview | Essence Pride Amsterdam + Nailart tutorial

Vanaf zaterdag 25 juli staat veel in het teken van Pride Amsterdam. Op deze dag vieren we dat je jezelf kunt zijn en mag houden van wie je wilt. Met de Shine Last & Go nagellak van Essence maak je in een handomdraai zelf mooie nailart, die helemaal past bij het doel van de Pride. Weten hoe je dit doet? of ben je benieuwd naar de Essence Pride Amsterdam collectie?

Essence Pride Amsterdam

Deze collectie nagellak van Essence bestaat uit zes prachtige regenboogkleuren is speciaal samengesteld met het oog op de aankomende Pride Amsterdam. Op deze dag vieren we dat je jezelf kunt zijn en mag houden van wie je wilt. Je kunt ontzettend veel mooie nailart maken met de Shine Last & Go lakken van Essence! Wil jij een sterk statement maken op deze belangrijke dag? bekijk dan snel de nailart tutorial hieronder.

@femketje.nl 

Nailart tutorial van @femketje.nl

Nailartist Femke laat je in 6 stappen zien hoe je een kleurrijk marble design op jouw nagels maakt. Go try out en tag @essence_cosmetics en @Femketje.nl in jouw Pride-naillook!

Stap 1.
@femketje.nl 

Breng een base coat aan op je nagels en laat deze drogen. Neem een schaaltje met water op kamertemperatuur en druppel per kleur een druppel nagellak in het water, zodat er een bullseye ontstaat.

Stap 2.
@femketje.nl 

Gebruik een naald of veiligheidsspeld om de kleuren door elkaar te ‘marblen’. Trek rechte lijnen van het midden naar buiten voor een mooi effect. Werk snel want de lak droogt supersnel!

Stap 3.
@femketje.nl 

Dompel je nagel (of meerdere tegelijkertijd voor een snelle manicure) in je creatie en dompel je vingertop onder.

Stap 4.
@femketje.nl 

Wacht heel even tot de overgebleven nagellak op het water wat harder is en verwijder de drijvende nagellak met een wattenstaafje uit het water.

Stap 5.
@femketje.nl 

Haal hierna je vinger uit het water en verwijder de overige nagellak op de vinger met een wattenstaafje met nagellakremover.

Stap 6.
@femketje.nl 

Breng een top coat aan om de nagellak te sealen en jouw ultieme Pride-naillook is ready!

Als je het mij vraagt een prachtige collectie, waarvan ik er zeker wel een paar in mijn nagellakstash zou willen hebben zitten!

Wat vind jij van deze Essence Pride Amsterdam collectie?
En ga jij de nailart tutorial proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: