Weekly Snaps #29-2020

Weekly-snaps-29-2020-foto

Afgelopen week kwamen mijn schoonzusjes eindelijk naar Nederland, had ik twee baby verjaardagen van J. en L. die beide 1 werden. Woehoe! How special! Was ik weer lekker bezig in de sportschool. Kwam Zayn’s elektrische auto’tje binnen en deed ik vast inkopen voor zijn verjaardag! Lees je mee in weer een nieuwe weekly snaps?

Vandaag is het maandag. Ik sta vroeg op en trek een outfit aan die ik bij Sansonline bestelde. Deze rode jurk met witte stippen is van Vero Moda. Hij zit lekker en staat ook nog is lekker Fleurig! Op kantoor is het druk. Ik eet als tussendoortje watermeloen en als lunch 3 crackers met 100 gram zalm salade en komkommer.

In de avond eet ik bij mijn schoonouders. We zitten lekker op het balkon en mijn schoonzusje maakt Dalgona koffie voor ons. Hmmm! Ook werk ik nog even aan de weekly snaps op het balkon en erna ga ik nog snel 3 kwartier sporten. Yes I did it again! De rest van aankomende week heb ik niet zoveel tijd om te sporten in de avond, dus zodoende dat ik het vandaag wat later heb gemaakt.

Vandaag is het dinsdag. Een spannende dag, want mijn schoonzusje komen vandaag eindelijk met het vliegtuig aan in NL! Jeej!

Maar eerst ga ik naar werk natuurlijk. En in mijn pauze vond ik bij een winkel de dopper heaven. Ik werd gelijk greedy en wilde ze allemaal meenemen, maar ik heb al een mooie dopper van DSG zelf! Dus die blijf ik lekker gebruiken.

Vandaag had ook mijn haar is een keer anders gedaan. Een pony met een hoge staart. Iets anders voor de verandering. In de middag lunchte ik met kipfilet bootjes van sla. En in de avond ging ik snel naar het huis van mijn schoonouders. Er was meer familie, want iedereen was excited dat mijn schoonzusje kwamen. We hebben ze zo ontzettend gemist! We eten met z’n allen samen en Zayn maakt voor de eerste keer kennis met zijn Hala’s in het echt.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik moeite heb met al het lekkers weerstaan dat op tafel komt, maar gelukkig blijf ik sterk. Eenmaal thuis gekomen ligt er een uitnodiging op de mat voor zondag a.s. mijn aangenomen nichtje Jenna wordt 1 jaar! Ze is net een paar dagen voor Zayn jarig. En hoe leuk is deze uitnodiging!

Jeej! Het is woensdag mama-dag. In de ochtend staan Zayn en ik bij tijds op. We ontbijten samen met een ijtje en sucuk. Hmm! Erna draai ik een wasje en ga ik snel wat spullen halen voor Zayn zijn verjaardag.

Als Zayn zijn middag dutje doet, werk ik aan de laatste puntjes voor het eerste verjaardag artikel. Erna ga ik samen met Zayn bij mijn ouders langs en daar eten we een ijsje. Zayn een paar hapjes zonder chocolade en ik, hoe kan het ook anders met chocola! En moet je kijk hoe goed de orchidee het doet die ik mijn moeder een tijd geleden met de opening gaf.

In de avond ga ik naar de fysio. Eenmaal daar krijg ik een dry-needling behandeling voor mijn rug. Ik heb ontzettend veel pijn tijdens de behandeling. En de volgende dag ook op de plek waar geprikt is, maar jeetje wat een verademing. Ik kan mijn rug weer bewegen wervel voor wervel en niet als één blok. Yes! Dat komt straks het bewegen alleen maar ten goede!

Het is donderdag en weer een nieuwe werkdag. Vandaag is het druk op kantoor. Ik drink teveel koffie en lunch met kaas, kipfilet en wafels.

In de avond ga ik eerst even langs de action om wat ballonnen te scoren. Gisteren hadden ze er niet genoeg. Toen zag ik ook dit vette gouden plateau wat ze zouden hebben, maar telkens overal uitverkocht is.. bummer! Maar hij is wel erg leuk! Eenmaal thuis aangekomen, krijg ik gelijk een mooie bos bloemen met een vaas van de buurvrouw G. in mijn handen geduwd. Zo ontzettend lief en wat zijn ze mooi! Nog voor je verjaardag. Wat voelde ik me een bofkont!

Erna maak ik eten klaar, kipkerrie met rijst, courgette en aubergine in tomaat en hete eitjes. Yam! Ik sluit de avond af met nog een aflevering ‘Al Hayba’ . Als je deze serie nog niet hebt gezien? Dan raad ik je aan om hem toch eens te proberen. Ik kreeg deze van een oud collega aangeraden en ik was erg blij met de tip.

Na die ene aflevering afgekeken te hebben, werk ik aan de weekly snaps van afgelopen week die al lang online hadden gemoeten. Mja, druk, druk, druk. En ik werk aan een blog over ‘Mijn blog musthaves‘. Dus mocht je nog benieuwd zijn wat je allemaal nodig hebt om goed te kunnen bloggen? Lees dan zeker het artikel even ;)

Vandaag is het vrijdag en werk ik thuis. Ik bezig met een project dat erg uitloopt, dus ik werk over vandaag. Erna ga ik aan de slag met onze Chrome Cast die we besteld hadden. Ik maak nog een preview artikel van de Essence Pride amsterdam + nailart tutorial

En omdat we de hele week mijn schoonzusjes weinig hebben gezien gaan we weer lekker bij mijn schoonouders eten. Wat een gezelligheid! En wat een lekker eten weer! Zayn is helemaal in zijn sas met alle aandacht. En ik klets tot in de late uurtjes bij met mijn zusjes.

Zaterdag is het weer vroeg dag. Namelijk om 4 uur ‘ sochtends. Zayn had geen zin meer om te slapen, dus waren wij ook de sjaak. Rond een uur of 10 ga ik lekker sporten, want hier is het deze hele week weinig van gekomen.

Erna komen mijn schoonzusjes en schoonouders bij ons lunchen. Omdat het gezellig is en omdat het kan!

Gisteren kwam trouwens het elektrische autotje voor Zayn zijn verjaardag binnen en deze testte we gelijk dezelfde middag uit. Ook installeerde Ab en mijn schoonvader de ‘Kiddyguard’ hekjes. Zo nu kan Zayn niet meer naar boven op de trap kruipen.

In de middag gaan we langs bij vrienden van ons want hun zoontje L. werd 1 jaar. Ja, er zijn een hoop ukkepukkies jarig deze week. En wat was het een gezellig feestje. We aten hamburgers en bleven tot een uur of negen lekker samen in de tuin zitten.

Het is zondag, in de ochtend ontbijten we als gezin. Erna gaat ab lekker sporten en ik draai 5 wasje weg. OMG. Het opruimen dat lukt niet helemaal, maar ik kom wel een heel eind.

Zayn doet een dutje en erna gaan we naar J. haar verjaardag. Jeetje wat was het gezellig en leuk georganiseerd. J. genoot echt van haar verjaardag en wij ook hoor! We zaten lekker in de tuin en Zayn had genoeg kindjes om mee te spelen. Eenmaal thuis had Ab voor ons lekker merguez worstjes gemaakt en patat met groenten. Hmmm! We ploffen als Zayn op bed lig met een borrelnootje op de bank en een filmpje om het weekend af te sluiten.

Hoe zag jouw week eruit?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: