Primark Shoplog Juni 2017

Klik hier als je de video niet kunt bekijken en klik hier om je te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Afgelopen zaterdag was ik met mijn beste vriendin en haar zusje shoppen bij de Primark in Rotterdam. Heb lekker veel verschillende items gepast en ben met een aantal fijne items de deur uitgelopen. Omdat ik nog nooit eerder een Primark Shoplog met jullie deelde, leek het me leuk om er gelijk eentje voor jullie op te nemen.

Wat vind je van m’n geshopte items? Zit er wat voor jou bij?

10 Reacties

 1. juni 26, 2017 / 8:49 am

  Wat een leuke dingen heb je gekocht zeg! Ik ben zaterdagmorgen nog even geweest in Zwolle maar het was veel te druk om even goed te kijken. Je roze blazer en het zwarte jasje vind ik hartstikke mooi!

 2. juni 26, 2017 / 10:09 am

  Wat een hoop leuks! Ik krijg spontaan zin om lekker te gaan shoppen haha!

 3. juni 26, 2017 / 10:35 am

  wat een leuke items heb je geshopt! ik wilde er eigenlijk ook nog heen maar dat is er niet van gekomen. roze is altijd goed toch hihi

 4. juni 26, 2017 / 1:22 pm

  Ik ga meestal in de vakantie met mijn dochters een dagje winkelen en dan naar de Primark. Daar vinden ze altijd wel iets leuks

 5. juni 26, 2017 / 3:32 pm

  Wat heb je veel leuke dingen gekocht! Zelf shop ik ook altijd graag bij Primark, er hangt altijd wel iets leuk.

 6. juni 26, 2017 / 6:51 pm

  Leuke items heb je gekocht. Het zwarte jasje staat je leuk. Ik shop ook heel graag bij primark

 7. juni 26, 2017 / 7:36 pm

  Dat roze jasjes is erg leuk! Ik kom graag bij de Primark. Erg leuke kinderkleding voor betaalbare prijs. Handig nu de kinderen nog redelijk hard groeien en elk seizoen wel een nieuwe garderobe nodig hebben.

 8. juni 27, 2017 / 4:08 pm

  Ah je hebt erg leuke items geshopt zeg, ik hou van de primark haha!

 9. juli 1, 2017 / 11:08 am

  Leuke dingen heb je gescoord, ik ga straks ook nog even langs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: