Review | Cre-A-Tures Draak & Puppy speelgoed

Review Cre-A-Tures Draak & Puppy speelgoed-4

Met dit Cre-A-Tures speelgoed komt de verbeelding van je kind tot leven. Zo kun je er een draak of een puppy van maken. Ennn praat deze Cre-A-Ture je na met een druk op de knop. Daarnaast houdt hij niet van stilzitten en gaat hij lekker met je aan de wandel. We vertellen je er graag meer over in dit fantasie diertje in deze Cre-A-Tures Draak & Puppy review.

Review Cre-A-Tures Draak & Puppy

De Cre-A-Tures brengen ieder kinds verbeelding tot leven. Het is een soort van fantasie diertje ontwikkelt door Big On Toy Innovation. Verkrijgbaar in het roze of blauw, waarbij je met de 14 bijgeleverde accessoires een eigen uniek speelmaatje kunt creëren. Maak bijvoorbeeld een unicorn of olifant of creëer je eigen gekke maatje door de accessoires met elkaar te combineren.

De Cre-A-Ture kan lopen op een lekker muziekje, herhalen wat je zegt en met de armpjes bewegen. Kinderen zullen het super grappig vinden om dingen tegen het speelmaatje te zeggen, zodat deze het kan herhalen. Leuk speelgoed om samen met een vriendje of vriendinnetje dikke pret te hebben. We vertellen er meer over in deze Cre-A-Tures Draak & Puppy review.

Review Cre-A-Tures Draak & Puppy speelgoed-verpakking
Op bovenstaande foto zie je de Cre-A-Ture Draak & Puppy in de verpakking.

Wat zit er in de verpakking?

  • Cre-A-Ture.
  • 14 verschillende stukjes om het uiterlijk van je Cre-A-Ture te bepalen.
Review Cre-A-Tures Draak & Puppy speelgoed-wat zit er in de verpakking
Op bovenstaande foto zie je de Cre-A-Ture zonder alle accessoires.

Onze Mening

Wat een heerlijk fantasie diertje is de Cre-A-Ture. Er komt een vrolijk muziekje uit zodra je hem aanzet, waar hij lekker op loopt. En dit nodig ook gelijk weer uit oms als kind op de muziek te gaan bewegen. En doordat je zelf kunt kiezen welke van de 14 onderdelen je gebruikt, ziet je fantasie diertje er telkens weer anders uit. En kun je je fantasie de vrije loop laten.

Review Cre-A-Tures Draak & Puppy speelgoed-onze mening
Op bovenstaande foto zie je de Cre-A-Ture met ogen en snoetje. Zodra je het snoetje monteert, kan de Cre-A-Ture dansen en dingen herhalen die je inspreekt.
Review Cre-A-Tures Draak & Puppy speelgoed-onze mening
Op bovenstaande foto zie je de Cre-A-Ture met alle accessoires, Zayn heeft hier een mooie creatie van gemaakt. Een Draak-Hond.

Vooral het knopje waarmee je jezelf op kunt nemen en daarna terug kunt horen valt hier erg in de smaak. Er komen ineens allemaal rare geluiden en zinnen uit Zayn zijn mond, die het diertje dan zo vaak als je wilt maar herhaalt.

Review Cre-A-Tures Draak & Puppy speelgoed
Op bovenstaande foto zie je Zayn die geniet van alles wat de Cre-A-Ture nazegt.

Deze variant met zijn blauwe kleur, een draak en puppy vind ik wat meer gericht op jongens, maar er is ook nog een leuke meiden variant verkrijgbaar. Namelijk de Cre-A-Ture Olifant & Unicorn deze heeft ook een mooie roze kleur en werkt verder hetzelfde als de blauwe variant.

Wij snappen wel waarom dit speelgoed tot speelgoed van het jaar is verkozen, omdat je er uren plezier mee kunt hebben. Verschillende looks van kunt maken en jezelf lekker kunt laten na-aapen. En zo is niet alleen Zayn er heel erg blij, maar mama ook!

Prijs en verkrijgbaarheid

De Cre-A-Tures zijn verkrijgbaar in twee varianten:

Ken jij de Cre-A-tures al? En welke van de twee zou jouw kindje blij mee zijn?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: