Review Kiooms salade dressing

Kiooms Salad Dressings

Eet jij je salade ook met een salade dressing? Ik vertel je vandaag wat meer over de Kiooms Salade dressing. Ik kwam ze tegen op de huishoudbeurs en kan sindsdien niet meer zonder. Waarom ik deze salade dressing zo lekker vind? En jij hem ook moet kopen? Dat lees je in deze blogpost.

DSC00632v1

Kiooms salade dressing

Kiooms salade dressing maakt culinaire dressings die iedere salade, hoe eenvoudig ook, ontzettend lekker maken. Daarnaast produceren ze bij Kiooms ook culinaire oliën en een gravlak dille saus.

Over Kiooms

Kiooms Salad Dressing is een klein, groeiend bedrijf, met verkooppunten door heel Nederland. Het bedrijf is in 1995 opgezet en bevindt zich in Amstelveen. Hier worden de dressings samengesteld.

Alle handeling voor het bereiden van de Kiooms producten gebeuren handmatig , vanaf het mengen van de dressings tot en met het afvullen en etiketteren van de flesjes.

Samenstelling Kiooms salade dressing

Alle dressings zijn samengesteld op basis van zonnebloemolie – de koude pers – gembersiroop en dragonazijn. Ook zijn alle producten natuurlijk en bevatten ze geen conserveermiddelen E-nummers of verdikkingsmiddelen. De houdbaarheid van de dressings is rond de 10 maanden. Alleen de Blauwe Kaasdressing is korter houdbaar, meestal 5 maanden.

Een geopend flesje dressing is nog zeker een maand houdbaar. De flesjes moeten bij voorkeur in het donker bewaard worden. Op de flesjes zit een goede schroefdop. Geopende flesjes kunnen gewoon onder in de groentelade van de koelkast gelegd worden.

Verschillende varianten

Er zijn maar liefst 7 soorten dressings beschikbaar. Voor de echte salade liefhebber is er dus genoeg keus en hoeft een salade ook zeker niet saai te worden!

DSC00637v1
  1. Mosterd Dressing
  2. Knoflook Dressing
  3. Frambozen Dressing
  4. Blauwe Kaas Dressing
  5. Witte Wijnazijn Dressing
  6. Rode Wijnazijn Dressing
  7. Gravlak Dillesaus

Het liefst als zou ik alle dressings meenemen, want ze smaken telkens weer verrassend en ontzettend lekker.Maar zoveel dressing de hele huishoudbeurs over slepen vond ik toch niet zo’n goed idee…

DSC00640v1

Mijn mening over de Kiooms Dressings

  • Mosterd Dressing
  • Frambozen Dressing
  • Knoflook Dressing

 Mosterd Dressing

Een dressing met veel mogelijkheden door zijn rijke gevarieerde smaak. Lekker bij gemende sla gemixed met feta, monzarella en croutons. De mosterd dressing is niet alleen te gebruiken als sla dressing maar kan ook gebruikt worden bij hartige taart of bijvoorbeeld op een boterham.

DSC00641v1

Frambozen Dressing

De frambozendressing is een zomerse dressing met een plezierig aroma dat afkomstig is van frambozenazijn. Samen met kruiden en specerijen is het een frisse zoete dressing, smaakt erg verrassend bij hartige dingen als tomaat of feta kaas.

Knoflook Dressing

Een dressing met een iets wat pitte smaak maar tegelijkertijd heerlijke fris. Uiteraard is ook deze salade te gebruiken bij gemende sla, maar ik gebruik deze meestal over de rauwkost, of in een salade met fruit. Erg lekker bij een salade met croutons.

Prijs en verkrijgbaarheid

De inhoud van een dressing is 249 ml. De flesjes kosten per stuk € 3,30 en zijn te bestellen op www.kiooms.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: