Review | MUA Kingsday Palette ‘Limited Edition’ + Look

Aankomende zaterdag is het alweer koningsdag! Ik kreeg een supermooi pakketje thuisgestuurd met een wel héél mooi oranje MUA Kingsday Palette! Benieuwd naar de swatches of de look die ik er mee maakte? Lees dan snel verder!

MUA Kingsday Palette ‘Limited Edition’

MUA Kingsday Palette
MUA Kingsday Palette

Dit palette is door MUA speciaal uitgebracht voor Koningsdag 2019. En bevat maar liefst 15 verschillende kleuren. Waarvan er 6 met glitter zijn en 9 een matte finish hebben. Ik vind het mooi om te zien dat er zoveel verschillende kleuren oranje aan het MUA Kingsday Palette zijn toegevoegd. Want ze maken wel degelijk verschil bij het opbouwen van een ooglook!

Swatches

Hieronder zie je alle swatches van de oogschaduw kleuren die in het MUA Kingsday Palette zitten. Wat me wel opvalt is dat je niet alle kleuren goed ziet op mijn huid.

De oogschaduw is wat korrelig. Maar de pigmentatie vind ik super!

Alleen van de wat lichtere matte kleur is de pigmentatie iets minder. Dit zie je vaak met lichte oogschaduw kleuren.


Ooglook

Mijn eerste kingsday eyelook van dit jaar! Ik heb natuurlijk oranje gebruikt, en rood voor de buitenste ooghoek!

Voor de binnenste ooghoek ben ik gegaan voor een licht kleur met glitters. Deze heb ik opgebouwd naar halverwege mijn ooglid.

MUA Kingsday Palette - close-up ogen

Ik vind het echt een prachtige ooglook geworden!

Liplook

Er zit in de kingsday collectie van MUA ook een lipgloss. Dus deze zou je kunnen gebruiken om de look af te maken. Echter kon ik deze niet meer krijgen, want ja, op = op. Dus gebruikte ik met een trucje ook de oogschaduw voor mijn lippen.

Ik bracht eerst een laag concealer aan, zodat de oogschaduw goed zou pakken. En bouw de kleur dan langzaam op. In de buitenste hoeken gebruik ik donkerdere kleuren en in het midden lichte kleuren. Zo lijkt het of mijn lippen meer volume hebben!

Zoals je ziet kun je deze palette dus multi functioneel gebruiken! Er zitten lekker veel oranje kleurtjes in. Maar wel allemaal met verschillende tinten of een ander glimmertje óf een andere finish. De kleuren werken ook heel makkelijk omdat ze een zachte structuur hebben.

Complete look + mijn mening

Tadaa mijn allereerst Kingsday look van 2019! Zowel met open als gesloten ogen.

Ik moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de oogschaduw. De verschillende kleuren oranje zorgen echt voor een heel ander effect.

Zoals je kunt zien op de foto’s lijkt de look vanuit elke hoek een andere kleurpigment te hebben. Dit komt door de glitters die in de schaduw zitten.

Ik zie mezelf er helemaal zo bij lopen met koningsday 2019. Wat baal ik nou dat het nog geen koningsdag is! Maar het geeft niks, want dan kan ik straks gewoon nog een keer een mooie look maken met dit MUA Kingsday Palette!

Prijs en verkrijgbaarheid

Dit palette (en de andere Kingsday musthaves uit de MUA collectie) zijn limited edition. Dit betekend dus echt op=op.

De MUA kingsday palette is énkel en alléén verkrijgbaar bij het Kruidvat! En kost €6,99 per stuk.
Hiervoor krijg je vijftien fantastische oogschaduw kleuren!

Zou jij het leuk vinden om een kingsday look te maken met de MUA kingsday palette?

disclaimer

18 Reacties

 1. april 23, 2019 / 8:10 am

  het valt in ieder geval op en ook ideaal als het Nederlands elftal moet voetballen. Ik doe tegenwoordig maar weinig aan koningsdag, vroeger zou ik dit zeker op hebben gedaan hoor.

  • Mariëlle
   Auteur
   april 23, 2019 / 8:44 am

   Ik snap je helemaal hoor! Als je wat ouder wordt (ik zeg het maar gewoon) heb je niet altijd even veel zin in al die feestdagen. Soms is het gewoon lekker even vrij te zijn en niks te moeten toch :)

 2. april 23, 2019 / 8:28 am

  Wat een mooie kleurtjes en wat heb je ze mooi aangebracht op je ogen. Zo ben je beslist mooi op Koningsdag!

 3. april 23, 2019 / 1:07 pm

  Het ziet er inderdaad erg feestelijk uit, wat dat betreft ideaal voor Koningsdag.

 4. Manon Ruitenberg de Zeeuw
  april 23, 2019 / 4:39 pm

  Leuk voor koningsdag!

 5. april 23, 2019 / 9:35 pm

  Mooie look zeg, hoewel ik zelf niet gek ben op het dragen van felle kleuren. Maar bij jou staat het erg goed!

 6. april 23, 2019 / 10:12 pm

  haha ja, je valt in ieder geval op met deze hippe kleuren.
  Persoonlijk vind ik het net iets te veel allemaal…

 7. april 23, 2019 / 11:09 pm

  Ik doe niets speciaals met Koningsdag, maar jij bent er zo te lezen helemaal klaar voor :) Zaterdag is het zo ver.

 8. april 24, 2019 / 1:53 pm

  Wauw, ik vindt dit super leuk bij je lijken! Dit vindt ik gewoon echt mooi en niet alleen voor koningsdag. Zou op gewone dagen ook mooi lijken.

 9. april 24, 2019 / 3:30 pm

  dat oranje staat je mooi. ik zou het denk ik niet moeten proberen. staat mij niet ben ik bang

 10. april 24, 2019 / 6:01 pm

  Ik ben ook, net als Kiki, fan van het oranje.
  Voor mij te flashy vrees ik, al heb ik normaal wel een zwak voor limited editions!

 11. april 25, 2019 / 12:34 am

  Ik vind het erg mooi staan bij je. Leuke foto´s. Ik ben zelf wel van de opvallende kleuren op feesten enzo maar als ik normaliter naar buiten ga dan doe ik bijna geen oogschaduw op en op koningsdag helemaal niet het word to much, een beetje te druk enzo.

 12. april 25, 2019 / 12:34 am

  Ik vind het erg mooi staan bij je. Ik ben zelf wel van de opvallende kleuren op feesten enzo maar als ik normaliter naar buiten ga dan doe ik bijna geen oogschaduw op en op koningsdag helemaal niet het word to much, een beetje te druk enzo.

 13. april 25, 2019 / 1:52 pm

  Das een heel mooi kleurenpalet – die truc van die lippenkleur had ik nog nooit van gehoord :)

 14. strongbodynl
  april 26, 2019 / 4:32 pm

  Wat ziet dat er hip uit! De oranje kleur staat je goed! Hopelijk is het morgen trouwens mooi weer! Veel plezier op Koningsdag!

 15. april 27, 2019 / 8:35 am

  Wat een leuke kleuren! Helemaal voor koningsdag… Staat je ook super leuk trouwens! Als ik dit soort kleuren draag ben ik vaak net een clown ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: