Review | Urban Decay Naked Petite Heat

Urban Decay Naked Petite Heat
Urban Decay Naked Petite Heat

Een tijd geleden kwam er een nieuwe naked palette van Urban Decay uit, genaamd: ‘Petite Heat’. Vol met warme oranje en rode tinten. Toen ik deze ‘mini’ tegen kwam ging ik overstag en kon de beauty liefhebber in mij het niet meer houden. In deze review vertel ik je alles over de Urban Decay Naked Petite Heat. Enjoy!

Verpakking

Urban Decay Naked Petite Heat verpakking
Urban Decay Naked Petite Heat verpakking

Dit is het doosje waarin de Naked oogschaduw palette komt. Dit kartonnen doosje ziet er wat mij betreft veelbelovend uit! Ik vind de vormgeving met die kleuren oogschaduw er heel tof uitzien. Zo’n verpakking spreekt mij in de winkel heel erg aan!

Urban Decay Naked Petite Heat verpakking
Urban Decay Naked Petite Heat verpakking palette zelf

En dit is het palette zelf, valt voor mij persoonlijk wat tegen na het zien van het toffe kartonnen doosje dat er omheen zat. Het palette zelf vind ik er een beetje cheapy uitzien.. Verder is het palette van een stevig, plastic materiaal. Waarbij je niet bang hoeft te zijn dat het breekt als je het laat vallen. Het kartonnen doosje geeft me echt dat luxe high-end gevoel wat ik verwacht bij Urban Decay, maar het palette zelf vind ik gewoon wat tegenvallen. Gelukkig zijn de kleuren aan de binnenkant wat telt.

Urban Decay Naked Petite Heat oogschaduw

Urban Decay Naked Petite Heat close-up oogschaduw
Urban Decay Naked Petite Heat close-up oogschaduw

Dit zijn namelijk de kleuren die verscholen zitten aan de binnenkant van het Urban Decay palette. Een hele lichte nude (matte) kleur. Een iets donkerdere nude kleur met een lichte shimmer. Dan een beige (matte) tint en een oranje rode kleur (matte). En de laatste twee kleuren zijn allebei matte, een bordeaux rode kleur en een donkerrode/bruine kleur. Ziet er veelbelovend uit! Wel veel matte tinten, het is jammer dat er geen mooie rode shimmer kleur in zit. Zo kun je echt een toffe look maken.

Naked Petite Heat Swatches

Naked Petite Heat swatches
Naked Petite Heat swatches op arm

Hier zie je alle Urban Decay Naked Petite Heat swatches op mijn arm. Van links naar rechts de kleurnamen: Strike, Heist, Wild Thing, Hot Spell, Vibrate en Inhale. Inhale valt op mijn bleke huid niet zo goed op, maar kan wel een mooie basis kleur zijn. Waardoor andere kleuren beter zullen blenden. Ook de shimmer komt niet super duidelijk naar voren. De aller donkerste matte kleur (Strike) heeft wat moeite met pigmentatie. Maar dit hebben veel merken met donkere, matte kleuren. Vind ik niet zo’n probleem. Wel heb ik nog steeds het gevoel dat ik een goede, rode shimmer mis. Die net de look wat feestelijks kan geven..

Mijn mening

Urban Decay Naked Petite Heat
Urban Decay Naked Petite Heat palette

Mijn mening over de Urban Decay Naked Petite Heat palette? Om een goede mening te kunnen vormen heb ik de oogschaduws ook in een look geprobeerd. Over het algemeen is de pigmentatie goed en laat het zich prima blenden. Alleen de kleur Strike heb ik echt wat problemen mee, het duurt lang voor hij goed opgebouwd is en blenden is ook niet makkelijk. Dit vind ik jammer, het kan net zo’n mooie kleur zijn voor wat extra diepte. De kleur Inhale heeft voor mijn niet veel toegevoegde waarde, deze zie je niet op mijn bleke huid. Dan blijven de middelste vier kleuren over, hiermee kun je een prima look maken. Maar ik herhaal nog een keer: ik mis een rode shimmer kleur! Nu kan ik de look enkel matte houden, tenzij ik er een ander palette bijpak. Al met al is het een prima palette, maar ik raad toch aan te investeren in het fullsize Urban Decay Naked Heat palette. Dan kun je net wat meer kanten op met je look.

Het Urban Decay Naked Petite Heat palette is te koop bij Ici Paris XL en kost daar €32,-

 

Kende jij de Urban Decay Naked Petite Heat palette al?

Hopelijk heb je iets aan mijn review gehad, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Liefs, Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: