Salt Of The Earth Hand Wash review

Salt Of The Earth Hand Wash review

Onze handen komen dagelijks in aanrakingen met veel bacteriën. Daarom is een grondige, reinigende handwas van essentieel belang. Met deze Salth Of The Earth Amber & Sandalwood Hand Wash was jij je handen met 100% natuurlijke ingrediënten, die goed zijn voor jou en voor het milieu. Ik vertel je er graag alles over in deze Salt Of The Earth Hand Wash review.

Salt Of The Earth Hand Wash swatch foam

Salt Of The Earth Amber & Sandalwood Hand Wash

Wat zegt Salt Of The Earth zelf over de Amber & Sandalwood Hand Wash

Deze 100% natuurlijke, vegan en dierproefvrije schuimende handzeep is huidvriendelijk en duurzaam. Navulbaar met 1:1 concentraat en verpakt in een gerecyclede plastic fles, deze luxe schuimende handzeep is vrij van cnoserveermiddelen en SLS/SLES. Het is PH-neutraal en bevat natuurlijke ingrediënten om je handen de hele dag schoon en zacht te houden. Met een instant rijk en fluweelzacht schuim, is de Amber & Sandalwood Foaming handzeep je nieuwe favoriete manier om je handen op een natuurlijke manier schoon te houden.
Salt Of The Earth Hand Wash verpakking

Verpakking

Gelukkig zijn door de jaren heen de verpakking van Salt Of The Earth niet veranderd. Dat zie je in deze Salt Of The Earth Hand Wash review terug. Ze gebruiken nog steeds de even vrolijke verpakkingen met fijne kleuren. En komen ten opzichte van andere natuurlijke merken niet oudbollig over. De Salt Of The Earth Amber & Sandalwood Hand Wash zit in een witte pompflacon met een goud bruin label en witte details.

Achterop de flacon vind je informatie over bijvoorbeeld de ingrediënten (natuurlijk en vegan) en de verpakking. De fles (met uitzondering van het pompje) is gemaakt van gerecycled plastic.

Het pompje draai je gemakkelijk open en weer ‘op slot’. Prettig met een kleuter die maar blijft pompen ;) Daarbij kun je de flacon ook nog eens navullen als je hem hebt opgemaakt, wat natuurlijk extra milieubewust is. Eén navul verpakking staat gelijk aan 4 flacons verspilling die je dus hebt bespaard.

Salt Of The Earth Amber & Sandalwood Hand Wash

Ingrediënten

Aqua, Decyl Glucoside, **Glycerine, **Propyleenglycol, Lauryl Glucoside, Dinatrium Cocoyl Glutamaat, * Parfum (Geur), P-Anijszuur, Polylysine, Fytinezuur, Citroenzuur. *Van natuurlijke botanische extracten en essentiële oliën **Van plantaardige oorsprong

Cruelty free, vegan, vrij van SLS/SLE.

Swatch Salt Of The Earth handzeep

Swatch

Deze Amber & Sandalwood Hand Wash geur ruikt fris en houtachtig. Je ruikt duidelijk citrus en bloemen erin terug. De handzeep schuimt lekker en voelt zacht aan. Met het pompje werkt doseren gemakkelijk. En het schuim laat zich ook goed verdelen over je handen.

Mijn mening

Met een kleuter in huis is handen wassen iets dat je veel doet. Zayn vind het deze Salt Of The Earth Hand Wash helemaal het einde. Ineens is handwassen geen gedoe meer, en lijkt het meer op een feestje. Het is spelen en klieren geblazen met de foam die uit de verpakking komt bij een pompje. Maar eerlijk is eerlijk, it get’s the job done! En dat is waar ik als mama blij van wordt. Daarnaast is deze handzeep cruelty free. En is PH-neutraal en vrij van SLS en /SLES.

Ik vind de Salt Of The Earth Amber & Sandalwood geur heerlijk ruiken. En hij gaat de ondanks de kleuter die de handzeep veel gebruikt, lang mee. Dit komt door de geconcentreerde formule. Je hebt namelijk heel niet veel nodig om je handen schoon te krijgen ;). Een prettig merk, fijne werking. En ingrediënten zonder dat je je druk hoeft te maken of het iets slechts met je zou kunnen doen. En ook ideaal voor peuters of kleuters, want de pompflacon maakt hanen wassen leuk. Ik denk dat ik je in deze Salt Of The Earth Hand Wash review wel heb laten zien dat ik enthousiast ben over deze handzeep. Voor mij is en blijft Salt Of The Earth een blijvertje.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Salth Of The Earth Hand Wash bevat 250ml en is verkrijgbaar voor € 9,49 bij Etos, Kruidvat, DA en Bol.com. Meer info vind je op Saltoftheearth.com

Meer Salth Of The Earth artikelen lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: