Sauber- Een week niet stofzuigen challenge – Hoe ging het?

Ik schreef afgelopen week al in dit artikel dat ik mee deed aan de Sauber- Een week niet stofzuigen challenge. Een week niet stofzuigen leek me op zich best een eitje, want als je de boel een beetje schoon houdt valt er ook weinig schoon te maken toch? Ben jij benieuwd hoe de Sauber- niet Stofzuigen challenge mij verging afgelopen week? Lees dan snel even verder…

Sowieso is schoonmaken niet één van mijn favoriete bezigheden. Als ik dit dan door aan een challenge mee te doen kan uitstellen, dan laat ik me dat geen tweede keer zeggen. Zo gezegd zo gedaan. Ik kwam er achter dat het in bepaalde situaties toch niet zo handig is dat je de stofzuiger niet kunt pakken:
– Wanneer je een taart bakt maar bloem laat vallen op de vloer.
– Wanneer je een glas kapot laat vallen.
– Blaadjes die voor de deur liggen en met een windhoos fijn je huis binnen waaien.
– Neefjes en nichtjes die langs komen zonder hun schoenen uit te doen en het hele huis onder het zand weten te krijgen.-

Eigenlijk hield ik het best lang vol… want, voor de gevallen rijst had ik de volgende oplossing:

Sauber- Een week niet stofzuigen challenge

Ik kocht bij de zeeman een knalroze stoffer en blik voor € 1,49. Alhoewel dit wel een beetje voelde als cheaten, heb ik toch maar netjes de rijst opgeruimd.

Bij het glaswerk dat kapot viel begon ik al te twijfelen. Maar het viel gelukkig in een hoek, dus ik heb het met de stoffer en blik bij elkaar kunnen vegen zonder mijn handen te bezeren.

Toen de havermout door de halve keuken lag toen begon het wel aan mij te knagen. Geen bezem… hmmm dus weer alles op mijn knieën doen. Ik pakt de dweil en veegde hiermee alles bij elkaar. Met de dag begon de Sauber- Een week niet stofzuigen challenge steeds lastiger te worden.

Ik was echt vastbesloten om het de gehele week vol te houden… tot dat zaterdag mijn neefjes en nichtjes op visite kwamen en het hele huis onder het zand lag. Dat was de druppel!

Ik pakte mijn Sauber stofzuiger erbij en gaf me gewonnen. Met een vaart pakte ik de Sauber V60 uit die al vanaf dinsdag op mij stond te wachten. Telkens als er iets vuil werd gemaakt riep hij mij heel hard. Ik sta hier, pak me dan! En al die tijd had ik hem netjes weten te negeren.

Sauber- Een week niet stofzuigen challenge

Wat ben ik blij dat ik weer een goede stofzuiger in huis heb die gemakkelijk in alle hoekjes komt en overal dat vieze zand kan weg zuigen.

En zo had ik dus de Sauber- Een week niet stofzuigen challenge verloren! Sorry Sauber, ik kan geen week zonder stofzuigen, maar het goede nieuws is dat ik wel super blij ben met jullie Sauber V60 en zeker geen andere stofzuiger meer wil. 

Shopr: No products to show.

Kun jij het volhouden om een week niet te stofzuigen?

11 Reacties

 1. september 18, 2017 / 8:36 am

  Het lijkt mij ook niet fijn als er van alles op de vloer ligt. Dus ik snap heel goed dat je de challenge hebt verloren : )

 2. september 18, 2017 / 9:30 am

  Ik heb geen Sauber stofzuiger en een week niet stofzuigen is bij ons bij voorbaat een verloren actie. Wij wonen op het platteland en hebben een hond en een kat dus dan is stofzuigen zker een must.

  • Mariëlle
   Auteur
   september 18, 2017 / 10:18 am

   begrijpelijk marion. Ja wij hebben geen huisdieren of kinderen, dus op zich zou de challenge dus best kunnen lukken. Maar het viel toch echt tegen hoor!

 3. september 18, 2017 / 11:38 am

  Een week niet stofzuigen..;ik zou het ook niet kunnen. Ik heb twee poezen, die af en toe heel wat haar verliezen. Daarbij heb ik een huisstofallergie, en dan is stofzuigen wel heel handig.

 4. september 18, 2017 / 3:00 pm

  ik zou het op zich wel kunnen 1 week niet stofzuigen tenzij er dus echt dingen kapot vallen of dat er iets uit je handen schiet,

  • Mariëlle
   Auteur
   september 18, 2017 / 3:54 pm

   ja dat dacht ik dus ook maar ik bleek echt een kluns deze week. Eigenlijk ben ik altijd een kluns dat ik dingen laat vallen, maar ja als je en challenge hebt dan gebeurt het extra ofso?

 5. september 18, 2017 / 3:52 pm

  Ik gebruik de stofzuiger dagelijks, dus vind het al knap dat je het bijna een week hebt volgehouden! x

 6. september 18, 2017 / 4:14 pm

  Ik was al benieuwd naar hoe het was afgelopen, maar ik snap wel dat je het niet hebt gehaald, ik zou het dan ook niet gehaald hebben hoor.

 7. september 18, 2017 / 7:22 pm

  Oh ik zou het echt niet kunnen, haha. Ik vind het knap dat je het zolang hebt volgehouden, want ik pak de stofzuiger er toch wel minimaal 2x per dag bij. Kinderen… haha.

 8. september 19, 2017 / 7:56 am

  Ik zou de challenge ook echt niet volhouden. Zeker met ons hondje en alle haren zou ik gek worden!

 9. september 19, 2017 / 7:59 am

  Oef met dat soort dingen zou ik die challenge liever verliezen. Sowieso met twee kleine kinderen is een week niet stofzuigen niet heel prettig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: