Sauber- Een week niet stofzuigen challenge

Sauber- Een week niet stofzuigen challenge

Om eerlijk te zijn is stofzuigen niet één van mijn favoriete bezigheden. Als je kids (nichtjes/neefjes) of huisdieren hebt is het dagelijkse rondje met de stofzuiger bijna onvermijdelijk. Naast kruimels op het tapijt, de vloer en door de rest van het hele huis, maken wij zelf ook de nodige rommel in de keuken. Je maakt een uitje schoon, je wast de pannen uit en voor je het weet ligt er allemaal zooi op de grond. Je begrijpt het al.. een keertje overslaan met stofzuigen is bijna onmogelijk om de boel schoon te houden!

Onlangs ben ik benaderd door Sauber met de vraag of ik mee zou willen doen aan de Sauber- Een week niet stofzuigen challenge. Ik zei wel ja, maar nu twijfel ik toch of ik wel de juiste keus heb gemaakt… Nu mag ik dus de hele week niet stofzuigen tot volgende week maandag! Owjee, als dat maar goed komt! Tijdens deze stofzuig challenge wordt mijn Sauber V60 bezorgt. Niet dat ze even kunnen wachten tot de challenge voorbij is! Nu wordt het natuurlijk al iets moeilijker om de verleiding van het stofzuigen te weerstaan.

Momenteel stofzuig ik met een Dyson stofzuiger. Opzich een fijn merk, maar na 5 jaar gebruik merk je toch wel dat hij er wat minder zin in heeft. Vandaar dat een nieuwe stofzuiger een must was. De Dyson stofzuigers zijn aan de wat prijzige kant. Als je al die vijf jaren geen cent apart hebt gezet voor een nieuwe stofzuiger, dan kan dit zorgen voor een aanslag op je uitgaven. Vandaar dat wij dit keer hebben gekozen voor een ander type stofzuiger en dat is die van Sauber geworden. Zelf weet ik nog niet hoe de stofzuiger stofzuigt en of het wel vol te houden is om een hele week de stofzuiger niet aan te raken… Maar ik laat je volgende week maandag graag weten hoe mij de Sauber- Een week niet stofzuigen challenge verging. Pak ik toch die stofzuiger…. of hou ik het een week vol! En wat vind ik van de nieuwe Sauber v60? Als je net zo benieuwd ben als ik, dan moet je volgende week maandag zeker mijn artikel lezen- een week niet stofzuigen hoe ging het?

Doe jij ook met mij mee aan de Sauber- Een week niet stofzuigen challenge? Ga je het volhouden?

11 Reacties

 1. september 11, 2017 / 7:04 am

  Mag je dan wel vegen met een bezem? Of moet je het echt helemaal vies laten worden? Dat lijkt mij toch niet prettig.

 2. september 11, 2017 / 10:14 am

  Oh dit zou me makkelijk lukken haha want vind stofzuigen altijd zo vreselijk saai. Alleen als er bezoek langs zou komen zou ik het toch minder prettig vinden. Leuk dat je dit apparaat krijgt!

 3. september 11, 2017 / 4:05 pm

  Het zou mij makkelijk lukken omdat ik er niet van hou, maar… wij hebben 2 honden en 3 katten? Dat gaat hem dus niet worden hahaha. Of we moeten mogen vegen en dan zou ik ook daarbij kunnen dweilen. Ik ben benieuwd naar je ervaring

 4. september 11, 2017 / 6:04 pm

  Stofzuigen vind ik altijd erg vervelend. Gelukkig hebben wij geen huisdieren dus is het niet erg snel vies. Als je wel af en toe met de bezem mag vegen lijkt mij dit een leuke challenge!

 5. september 11, 2017 / 7:04 pm

  Uhm nou ik pass voor deze challenge. Met twee katten is dit niet zo handig. Moet wel zeggen dat ik het makkelijk zou kunnen. Schoonmaken is niet mijn grootste hobby 😉

 6. september 11, 2017 / 8:06 pm

  Ik sla over haha. Met een 6 jarige en een hond stofzuig ik soms wel 2x per dag een week niet is geen optie. Maar moet zeggen dat ze een goede challenge hebben bedacht voor jullie!

 7. september 11, 2017 / 8:39 pm

  Ook al vind ik stofzuigen nooit zo leuk, ik doe het vanwege de hondenharen enz wel gewoon elke dag. Maar ik wens je veel succes met deze challenge! x

 8. september 11, 2017 / 10:17 pm

  oh ik ben zo benieuwd haha dit zou bij ons thuis 10x niets worden, boven word het elke dag gedaan en beneden om de dag! wat bijzonder zeg

 9. september 12, 2017 / 3:35 pm

  Oh hier zou ik echt niet aan mee kunnen doen hoor. Met een kind van bijna 2 in huis stofzuig ik minimaal 2 keer per dag. En daarnaast vind ik het ook totaal niet hygiënisch haha. Succes 🙂

 10. september 13, 2017 / 10:00 pm

  Ben toch wel heel benieuwd wat het oplevert als je een week niet stofzuigt! Probeer er erg in te hebben om je andere blog te gaan lezen 🙂

 11. november 27, 2017 / 4:04 pm

  met ons hondje is deze challange niet te doen. Elke tien minuten kan ik wel stofzuigen met al die haren ahaha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: