Skincare | Zielinski & Rozen amsterdam

Zielinski & Rozen amsterdam

Ben je opzoek naar fijne beauty producten met bijzondere geuren en een mooi verhaal? Dan is Zielinski & Rozen het merk voor jou! Ik vertel je graag meer over dit mooie merk en review een aantal skincare producten. Kijk je mee?

Zielinski & Rozen amsterdam

Over Zielinski & Rozen amsterdam

Zielinski & Rozen is een ambachtelijk parfumhuis dat dateert uit 1905. De geschiedenis dateert uit het erfgoed van de familie en tegenwoordig wordt het merk geleid door parfumeur-alchemist en ideoloog Erez Rozen.

Erez Rozen kwam speciaal naar Europa voor de opening van zijn eerste Zielinski & Rozen amsterdam boetiek, gelegen aan de grachten in de bruisende Utrechtsestraat. Bij binnenkomst worden gasten ondergedompeld in vakmanschap door het gebruik van natuurlijke materialen en worden ze begroet in de wereld van Zielinski & Rozen. Een gevoel van een plek waar de tijd lijkt te vertragen en unieke geuren de druk van de buitenwereld oplossen.

De boetiek toont een uniek assortiment geuren bestaande uit parfums, diffusers, geurkaarsen, lichaams-, hand- en haarverzorgingsproducten. Elke fles is de persoonlijke touch van de makers van Zielinski & Rozen; met de hand ondertekend met de belangrijkste ingrediënten en elk product is uniek van andere met een geur met dezelfde naam. 

Zielinski & Rozen Douche gel

Zielinski & Rozen Douche gel – Tobacco, Vetiver, Amber (300 ml) – € 24,95

Wat zegt Zelinski & Rozen over de geur Tobacco, Vetiver, Amber

Voor mensen van actie die hun eigen principes niet in gevaar brengen. Ze hebben de controle over zichzelf en een klein beetje van de wereld. Ze weten snel en zelfverzekerd beslissingen te nemen en twijfels en aarzelingen overschaduwen de helderheid van hun ogen niet. De wereld verleidt hen met haar eindeloze mystiek, en het verlangen om de zoetste vrucht van de Boom der Kennis te plukken, dwingt hen soms tot risico’s. Gelukkig weten ze op het juiste moment te stoppen aan de rand van de afgrond. Ze bevinden zich niet in de tijd, maar ze voelen de tijd zelf perfect. Ze aarzelen niet in afwachting van een «happy hour», maar komen in plaats daarvan in actie. Ze zijn eerlijk tegenover zichzelf en anderen en zijn niet bang om hun verlangens te bekennen. Omdat ze woedend zijn, is het niet gemakkelijk om met ze om te gaan, maar het is nog moeilijker om niet verliefd op ze te worden.
Zielinski & Rozen Douche gel

Een fijne verpakking van 300ml met klik dop. Op de achterkant vind je alle ingrediënten terug die verwerkt zitten in deze douchgel.

Zodra je de dop opent komt je een aromatische Houtachtig geur tegemoet. Ook deze geur is lastig samen te vatten in woorden, maar wat ruikt hij lekker! Hier wordt ik wel blij van onder de douche.

Het gebruik wijst zich vanzelf is en is net als met iedere andere douchegel. Doseer de douchegel op je hand en laat opschuimen met water voor gebruik.

Zielinski & Rozen Body cream - Oakmoss & Amber

Zielinski & Rozen Body cream – Oakmoss & Amber (200 ml) – € 38,00

Deze body cream van Zielinski & Rozen heeft de geurlijn Oakmoss & Amber. De bodycream zit in een fijne pot met schroef deksel van 200ml. De body cream bevat verzorgende bestanddelen die je huid zachter doen aanvoelen en hydrateren. Omdat dit een cream is verwent dit je huid nog intenser dan een body lotion. En door de heerlijke geur bezorgt dit product je eenn echt verwen gevoel.

Zielinski & Rozen Body cream - Oakmoss & Amber

Wat zegt Zelinski & Rozen over de geur

oor zoekers naar de basisprincipes, de toppen beklimmen. De sterren verlichten hun pad en fluisteren hun geheimen en profetieën. Door het transcendentale te begrijpen, zijn deze gesprekspartners van de hemel niet vreemd aan het aardse. 
Hun originaliteit en uniciteit trekken mensen aan: er staan ​​veel deuren voor hen open, omdat de goede faam van coryphaeuses en beroemdheden in hun vakgebied hun uiterlijk overtreft. Overmatige aandacht draait hun hoofd echter niet om, omdat ze worden blootgesteld aan een echt hoger licht. Ze zijn niet bang om fouten te maken, omdat ze zeker weten dat het maken van een fout een van de wegen naar perfectie is. Ze weten dat elke fout slechts een afwijking is van gewoonten en clichés, wat betekent dat het een weg naar het onbekende is. Misschien blijken hun fouten daarom vaak ingenieus te zijn

De geur van de body cream blijft lang hangen. Ook na het aanbrengen. De substantie van deze body cream is dunner dan die van een body butter, maar net even wat dikker dan die van een bodylotion. Hij trekt redelijk vlot in, zonder een plakkerig of vettig laagje achter te laten. En mijn huid voelt gelijk zachter en minder trekkerig.

Zielinski & Rozen Handcrème- Black Vanilla (50 ml)

Zielinski & Rozen Handcrème- Black Vanilla (50 ml)- € 18,75

Deze handcreme van Zielinski & Rozen is verkrijgbaar in verschillende geurlijnen. Ik testte de Black vanilla.

Zielinski & Rozen Handcrème- close up

Wat zegt Zelinski & Rozen over de geur Black Vanilla:

Zwervers die van Oost naar West trokken, van zichzelf. Betoverd door de wereld, zijn ze gevoelig voor al haar facetten, ontvankelijk voor haar vibraties. Jaren van omzwervingen hebben hen de gave van zieners gegeven, ze merken op wat voor de ogen van anderen verborgen is. Hun handdruk geeft energie en hun armen geven een gevoel van veiligheid. Ze zijn mysterieus en onafhankelijk. Geconcentreerd en geassembleerd. Hun verhaal is niet lineair en de finale is open. Openstaan ​​voor de wereld.
Zielinski & Rozen Handcrème- Black Vanilla (50 ml)

De handcreme zit in een fijne knijptube met klik dop. Hierdoor gaat de dosering gemakkelijk. Deur geur vind ik geweldig en is zeker niet te vergelijken met andere merken handencrème’s. Nee, dit is een geur van een veel hoger niveau. Het prikkelt je zintuigen en het is ontzettend lastig om de geur te vangen in woorden.

swatch Zielinski & Rozen Handcrème- Black Vanilla (50 ml)

De crème smeert gemakkelijk uit en voelt verzorgend en hydraterend aan. Zelfs uren na het aanbrengen ruik ik de geur nog. Hij is niet meer zo sterk aanwezig als toen ik hem aanbracht, maar lichtjes en subtiel.

Giftboxes Zielinski & Rozen

Giftboxes Zielinski & Rozen

De speciale gepersonaliseerde giftboxes voor de feestdagen zijn van 19 tot en met 23 december te bestellen, zolang de voorraad strekt. Maar natuurlijk kan je ook zelf losse producten of een set producten samenstellen om cadeau te geven als kerstcadeau aan een ander (of aan jezelf).

Er zijn vier verschillende giftboxes verkrijgbaar:

  • Giftbox 1: shower gel, jar candle & solid soap – €40,-
  • Giftbox 2: shower gel, hand cream, hand soap, cosmetic bag – €60,-
  • Giftbox 3: shower gel, hand cream, body scrub, body cream, cosmetic bag – €100,-
  • Giftbox 4: shower gel, hand cream, hand soap, solid soap, diffuser, jar candle, cosmetic bag – €133,-
skincare producten Zielinski & Rozen

Daarnaast kun je alle producten ook gewoon los aanschaffen. De geuren van Zielinski & Rozen zijn unisex en de prijzen van de producten variëren tussen € 8,50 en € 215.

Woon je in Amsterdam? Dan kan je met de persoonlijke service je gewenste bestelling telefonisch doorgeven en wordt je kerstcadeau last minute tot aan de deur in een stijlvolle Piaggio bezorgd.

Woon je buiten Amsterdam dan kan je je bestelling plaatsen via de webshop van Zielinski & Rozen. Natuurlijk kan je de giftbox ook in de boetiek samenstellen waarbij je deze met de handgeschreven notitie en gepersonaliseerde doos meekrijgt.

Ken jij het merk Zielinski & Rozen al?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: