Squishmallows Pokémon review

Squishmallows Pokémon review

Ben je nog opzoek naar een leuk cadeau? Dan zijn deze Squishmallows Pokémon het cadeau voor jouw peuter, kleuter of tiener. Deze knuffelige beestjes zijn jouw kindje zijn of haar beste vriend! Meer weten? Je leest er alles over in deze Squishmallows Pokémon review.

Squishmallows XXL review

Squishmallows worden jou kindjes beste friend. Ze hebben hun eigen individuele persoonlijkheid om ze nog dierbaarder te maken voor hun nieuwe mensenvriend. Ze zijn gemaakt van een superzachte, marshmallow-achtige textuur met polyestervezels van hoge kwaliteit – je hebt nog nooit zoiets zachts in je handen gehad!

Eigenschappen:

  • De zachte Pokémon Squishmallow geeft heerlijk zachte knuffels.
  • De knuffel heeft geborduurde details en voelt lekker zacht aan.
  • Door de marshmallow-achtige structuur kan de knuffel ook dienen als stressbal.
  • De knuffel is ongeveer 50 cm groot.
Squishmallows Pokémon Pikachu

Squishmallows Pokémon Pikachu

Naar bed gaan wordt nog leuker met deze Pokémon Squishmallow Piplup. Piplup houdt er niet van om verzorgd te worden. Hij is moeilijk om een band mee op te bouwen, omdat hij niet naar zijn Trainer luistert. Word jij wel beste vrienden met hem? Deze knuffel beschikt over mooie, geborduurde details en is gevuld met de zachtste vulling zodat hij perfect is om mee te knuffelen.

Squishmallows Pokémon Pikachu

Deze Pokémon Squishmallow is een officieel Pokémon-merchandise van hoge kwaliteit. De knuffel is ongeveer 36 cm groot. En naast dat Piplup geschikt is om veel mee te knuffelen, kun je deze Squishmallows knuffel ook gebruiken als stressbal, dit door de marshmallow-achtige structuur. 

Squishmallows Pokémon Piplup

Squishmallows Pokémon Piplup

Deze Pokémon Squishmallow knipogende Pikachu geeft de heerlijkste knuffels. Wanneer Pikachu boos is, ontlaadt hij onmiddellijk de energie die is opgeslagen in de buidels in zijn wangen. Deze knuffel heeft geborduurde details en is gevuld met de zachtste vulling zodat hij perfect is om mee te knuffelen. En met zijn knipoog zal hij altijd een lach op je gezicht toveren.

Deze Pokémon Squishmallow is een officieel Pokémon-merchandise van hoge kwaliteit. De knuffel is ongeveer 50 cm groot.

Onze mening

Deze knuffelige squishmallows zijn voor onze zoon niet meer weg te denken uit zijn leventje. Hij gaat ermee naar bed, waarbij hij ze ook vaak als kussen gebruikt of als knuffelige vriend. En daarna komen ze weer mee naar beneden en zitten ze zelfs aan de ontbijttafel. Doordat de knuffels wat groter van formaat zijn, lijken het net échte vriendjes. Ook op de bank kunnen ze heerlijk als kussen fungeren of als stressbal. Daarnaast zijn ze heerlijk zacht, waardoor je als ouder ook de neiging krijgt om de Squishmallows te knuffelen! Het ideale cadeautje dus voor jouw kind.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Squishmallows Pokémon zijn in verschillende formaten verkrijgbaar bij o.a. Intertoys en Bol.com:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: