Tillandsia Luchtplantjes

luchtplantjes4

Kamerplanten ze zijn bijna niet meer weg te denken uit het interieur! Wist je trouwens dat planten je humeur opfleuren en niet alleen je huis? Mooie planten op de juiste plekken maken je interieur echt af. En vooral Tillandsia Luchtplantjes hebben erg weinig verzorging nodig. Ik vertel je meer over Tillandsia Luchtplantjes, lees je mee?

Tillandsia Luchtplantjes

Zo kwam ik laatst in aanraking met luchtplantjes, die ook wel Tillandsia’s worden genoemd.

Waarom een Tillandsia kopen?

Elke tillandsia heeft 3 eigenschappen gemeen: ze zijn bijzonder, zeer exotisch en vers. Zonder moeite kunnen ze elke ruimte opleuken. Het zijn de perfecte planten, want ze zijn makkelijk te verzorgen en hebben geen aarde nodig. Ook zijn ze makkelijk te verwerken op alles soorten manieren…

Verschillende soorten Tillandsia’s

In de webshop kun je diverse soorten tillandsia’s kopen. Op dit moment zijn er 22 verschillenden soorten te bestellen.

verschillende_soorten

Creatief aan de slag gaan

Er zijn veel mogelijkheden om creatief met de plantjes aan de slag te gaan. Ben je niet creatief of heb je geen zin om zelf iets te maken? Ook dan kun je bij luchtplantjes.nl terecht voor kant en klare oplossingen.

luchtplantjes5

Hoe verzorg je Tillandsia Luchtplantjes?

Geef je Tillandsia Luchtplantjes elke week wat water. Dit doe je het beste door ze onder de kraan te houden. Of de bladeren goed nat te spuiten met een planten spray.

Hoe vaak het plantje water nodig heeft hangt ook af van de omgevingsfactoren. Heb je bijvoorbeeld veel de verwarming aan staan of is het erg warm in huis? Dan hebben de plantjes vaker water nodig.

Mijn Tillandsia

Dit is mijn nieuwe Tillandsia Luchtplantje. Is het niet een super leuk gezicht zo in de geometrische vorm?

luchtplantjes2

Prijs en verkrijgbaarheid

Tillandsia Luchtplantjes zijn op verschillende plekken te krijgen. Vaak wel in het tuincentrum, maar ook online. De verkoopprijzen variëren tussen de € 2,75 en de € 8,00. Zelf kocht ik mijn Tillandsia via Bol.com in een pakket en gaf ik er ook een aantal aan mijn moeder.

Conclusie

Ze zijn makkelijk te verzorgen en op allerlei manieren te verwerken in je interieur. Ze zijn niet duur als je kijkt naar de levensduur van een Tillandsia kun je er jaren lang plezier van hebben…

Wat vinden jullie van deze plantjes? En zouden jullie er één willen hebben?

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: