zomerproof met de translucent powder & corrector pens van Etos

De afgelopen dagen was het ontzettend warm. Eigenlijk geen weer om veel make-up te dragen, maar helaas kan ik zoals vele beauty queens niet zonder! Heb jij net als ik last van smeltende foundation? Een vlekkerige huid of uitgelopen mascara? Maak dan je make-up look zomerproof met de translucent powder & corrector pens van Etos. Zo zie je er zelfs op de heetste zomerdag flaweless uit!

Translucent powder

Etos Corrector Pen

De Translucent powder bevat transparant poeder die je make-up fixeert. Het geeft je huid een egale en matte finish en is geschikt voor ieder type huid en huidskleur. De Translucent powder heeft een lichte textuur en kan gebruikt worden met verschillenden soorten foundation.

Etos Corrector Pen

Ondanks dat de poeder er voor zorgt dat je huid minder gaat zweten, is het wel belangrijk om hem niet te dik aan te brengen. Less is more. Anders heb je kans dat er een witte waas op je gezicht achterblijft. Een witte waas over je gezicht, daar zit geen enkele dame op te wachten. Nee, geef mij maar liever dat zongebruinde tintje! ‘S winters ben ik wat witter en zomers, flink wat tinten donkerder. Gelukkig maakt dit voor dit product niks uit. Het is doorzichtig, dus het past zich aan aan jouw huidskleur!

Corrector Pen

Etos Corrector Pen

Met tropische temperaturen heb ik echt geen zin om mijn hele gezicht dicht te plamuren met foundation. Mijn bruine tintje laat mijn gezicht er al gezond uitzien. Etos heeft hier iets op bedacht, namelijk de Corrector Pens. Alleen door de leuke verpakking was ik al meteen nieuwsgierig!

De corrector pens, ook wel color correctors genoemd, zijn ideaal om oneffenheden te corrigeren en de huid mooi egaal te doen lijken. Elke corrector pen heeft een eigen specifieke werking. Dit zie je terug aan de kleur van de verpakking.

De pen heeft een handige druk knop op de achterkant. Als je hier op drukt komt er een beetje product product omhoog in het kwastje. Ik merk al snel dat het klikken erg verslavend werkt. Het kwastje daar in tegen vind ik iets minder goed werken.

Verpakking

Etos Corrector Pen

De Etos Corrector Pen trek de aandacht alleen al met zijn prachtige verpakking. Drie glanzende corrector pennen in drie zomerse kleuren. De kleur van de pen geeft aan welke kleur concealer je in handen hebt en wat de werking is van deze concealer.

Groen

De groene corrector pen corrigeert een rode gloed of rode huid.  Denk eens aan puistjes die een rood puntje hebben.  Of aan roodheid op de wangen, als je heel snel bloost kun je dit product het beste aanbrengen onder je foundation. Maar ook bruikbaar bij roodheid op de neusvleugels, op de kin en bij acné.

Etos Corrector Pen
Etos Corrector Pen

Close-up paarse corrector pen, borstel en concealer.

Paars

Een nachtje te laat naar bed gegaan of last van erge wallen? De paarse corrector pen corrigeert de gele ondertonen in de huid en geeft een vale en vermoeide huid weer een frisse glans.

Etos Corrector Pen


Close-up paarse corrector pen, borstel en concealer.

Etos Corrector Pen

Abrikoos

De abrikoos kleurige corrector pen corrigeert corrigeert de kleur blauw. Werkt perfect tegen wallen en zwarte lijnen onder de ogen(vooral als je een koude huid hebt). Je kunt met de corrector pen een grauwe huid een ‘warme’ uitstraling geven.

Etos Corrector Pen


Close-up abrokioos kleurige corrector pen, borstel en concealer.

Etos Corrector Pen

Op onderstaande foto heb ik alle kleurtjes op mijn hand geswatched. Alle concealer kleuren vind ik erg mooi en het effect werkt, wat mij betreft, goed. Bij het gebruik van de groene corrector pen blijft er helaas wel een licht groene waas achter. Dit vind ik niet zo mooi.

Etos Corrector Pen swatch

Zomerproof met de translucent powder & corrector pens van Etos? Dat ben ik zeker weten! De producten doen goed hun werk en je ziet gelijk effect. De concealers lopen niet uit en de transculent poeder voorkomt dat mijn huid erg gaat zweten. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik goed. Wel zou ik zelf hier en daar nog wat Sans Soucis Daily Defense concealer toevoegen. De corrector pennen zal ik niet dagelijks gebruiken, maar meer wanneer ik last heb van roodheid of pukkels. Of als het weer eens tropisch warm is en ik mijn foundation niet op doe.

De Etos Corrector Pen – € 4,99
Translucent powder – € 4.99

Wat vind jij van de translucent powder & corrector pens van Etos?

15 Reacties

 1. juni 28, 2017 / 8:43 am

  Het poeder wil ik wel graag een keer proberen, corrector pens heb ik in het verleden wel gebruikt. Vond het heel fijn omdat je met zo’n kwastje preciezer kan werken.
  Maar wat warm weer en make-up betreft geef ik je gelijk. Is een st

  • juni 28, 2017 / 8:43 am

   Stuk minder prettig wilde ik nog tikken haha. Gebruik zelf eigenlijk alleen maar een vleugje poeder deze dagen en highlighter.

 2. juni 28, 2017 / 8:56 am

  Ik vind het net kleurtjes, die corrector pennen. Wat handig zeg dat je daarmee kleine oneffenheden kunt verdoezelen, zonder dat je meteen helemaal foundation moet doen!

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 29, 2017 / 3:09 pm

   Zeker weten Nicole! En inderdaad als je het net gaat gebruiken lijkt het door de kleuren een beetje op schmink, maar het werkt toppie!

 3. juni 28, 2017 / 9:27 am

  Ik vind de huisproducten van de Etos erg fijn. Deze corrector pens kende ik nog niet, maar wil ik graag eens proberen

 4. juni 28, 2017 / 9:34 am

  Die corrector pens lijken me superhandig. Ik zal er eens naar kijken als ik weer bij de Etos ben. Verder draag ik zelf amper make-up, dus heb er ook niet zo’n last van als het zo warm is… Ik douch op een warme dag zelfs expres niet met zeep en alleen water omdat je anders je poriën loopt dicht te metselen en je extra gaat zweten. ;)

 5. Serafina
  juni 28, 2017 / 10:10 am

  De laatste jaar is mijn liefde voor etos enorm gegroeid.. De producten zij enorm verbeterd.. Super leuke Blog heb je..

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 28, 2017 / 1:18 pm

   Je slaat de spijker op zijn kop. Ik denk dat die groeiende liefde wel terug te vinden is op mijn blog. Thanks voor je conpliment en je reactie?

 6. juni 28, 2017 / 4:40 pm

  Ik ben wel benieuwd naar de poeder. Toevallig moet ik een nieuwe hebben. Deze is ook nog eens leuk geprijsd. De pennen zien er mooi uit, die kleurtjes …

 7. juni 29, 2017 / 1:01 pm

  Wat een mooie producten en wat een prachtige foto’s. Mijn vermoeide – we zijn bijna aan het einde van dit schooljaar – blik kan dit goed gebruiken ;-)

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 29, 2017 / 3:06 pm

   Ohjee, kan ik me voorstellen. Ik ben nu weer aan het bijslapen van de ramadan, maar ook ik had wallen van hier tot tokio. Goodluck en sterkte met de laatste loodjes!

 8. juni 29, 2017 / 1:23 pm

  Ik draag eigenlijk zo vaak geen make up dat ik dat bij warm weer gewoon niet doe. Desondanks klinkt het wel als fijne en handige producten voor wanneer ik wel make up draag. Vind dat je een mooie review hebt geschreven!

 9. juli 8, 2017 / 12:24 pm

  wat een mooie foto’s heb je gemaakt. ik ben erg benieuwd naar het poeder, die zoek ik nog een fijne

  • Mariëlle
   Auteur
   juli 8, 2017 / 3:30 pm

   Bedankt mieke! Ik vind deze prima zijn werk doen, maar ook bananpowder werkt goed. Volgens mij zijn ze allemaal hetzelfde, maar dan met een andere naam…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: