Venco Choco d’rop | Luxe lekkernij

Venco Choco d'rop

Afgelopen jaar kwam Venco met Choco d’rop. Venco-drop in het hart en een dikke laag heerlijke Belgische chocolade er omheen. Ik testte alle tien de smaken uit en vertel je wat ik ervan vind…

Venco Choco d'rop

Venco Choco d’rop

Venco is al ruim 140 jaar hét merk van de Hollandse drop. De vijf Choco d’rop smaken die Venco al eerder introduceerde waren: Melk, Puur, Wit Salmiak, Melk Anijs en Puur Zout.

En Venco pakt nu verder uit, met maar vijf nieuwe verrassende smaken. Van fruitige Zwarte Bes Salmiak en frisse Yoghurt Passievrucht tot een pittige Salt & Chili combinatie. Gegarandeerd een unieke smaakbeleving. Leuk tijdens een feestje om lekker van te genieten, alleen of samen met anderen. Probeer d’r maar eens vanaf te blijven!

De Venco Choco d’rop worden verkocht in chique ronde potjes met een inhoud van 146 gram. Ik probeerde alle 10 varianten voor je uit! En geef je mijn mening

Venco Choco D'rop MELK

Choco D’rop MELK

De melkchocolade is een stuk zachter van structuur dan de pure chocolade. Hierdoor kauwt deze choco d’rop makkelijk door. Dit is echt een stuk prettiger eten. Alhoewel ik ook wel hou van knapperige chocolade. In deze variant proef je dat de drop zoet is, hij smaakt erg naar een zoethoutsmaak. Erg lekker als je het mij vraagt.

Venco Choco D'rop PUUR ZOUT

Choco D’rop PUUR ZOUT

De pure chocolade rondom deze choco d’rop is best hard en knapperig is. Zowel de chocolade als de drop hebben een volle smaak. De drop los was erg zout, maar in combinatie met de chocolade doet hij denken aan een funky salted caramel chocolate. De dropbal is omgeven met een laagje salmiak.

Venco Choco D'rop PUUR

Choco D’rop PUUR

Een bal knapperige, pure chocolade met een zoet dropje binnenin. Om de chocolade heen zit droppoeder. Deze zorgt voor een sterke en intense smaak. Het gekke is dat ik deze variant veel minder puur vind proeven dan de puurr zout variant. De dropsmaak is nadrukkelijker aanwezig en blijft langer hangen. Je proeft de dropsmaak pas goed als de chocolade weg is.

Venco Choco D'rop WIT-SALMIAK

Choco D’rop WIT-SALMIAK

Dit is een spannende variant, net als de Melk Anijs. Hier zit namelijk salmiak in verwerkt met witte chocolade als omhulsel. Persoonlijk hou ik niet zo van salmiak. Maar ik moet toegeven dat ik deze best lekker vind. De dropsmaak heeft een zout tintje. Een succes bij salmiak liefhebbers gok ik zo!

 Venco Choco D'rop MELK ANIJS

Choco D’rop MELK ANIJS

Dit is is wel een spannende variant, net als de Wit-Salmiak. Hier zit namelijk anijs in verwerkt met melk chocolade als omhulsel. De anijs variant heeft wel een speciale touch. De combinatie van melkchocolade en anijs vind ik persoonlijk een heerlijke smaak. Dit is voor mij echt een favoriet.

Venco Choco D'rop COOKIE KANEEL (NIEUW)

Een heerlijke laag melk chocolade rondom. En van binnen zoete drop met de smaak van cookie dough en een laagje kaneel. Yam, deze variant vind ik echt heerlijk!

Venco Choco D'rop ZWARTE BES SALMIAK (NIEUW)

Choco D’rop ZWARTE BES SALMIAK (NIEUW)

Een bal met zachte witte melkchocolade. Met van binnen een zoet dropje omhuld met salmiak poeder en de smaak van zwarte bes. Deze combinatie vond ik anders smaken dan verwacht. Hij deed wat zuur aan, persoonlijk vond ik deze niet zo lekker. Maar smaken verschillen nou eenmaal :)

Venco Choco D'rop KOKOS (NIEUW)

Choco D’rop KOKOS (NIEUW)

Een witte chocolade omhuls met een tongstrelende combinatie van zoete drop en kokossnippers. Als je houdt van kokos, dan moet je deze variant zeker eens proberen. In eerste instantie vond ik de combinatie van kokos en drop niet zo lekker klinken. Tijdens het proeven, was ik écht om! Een heerlijke combi!

Venco Choco D'rop YOGHURT PASSIEVRUCHT (NIEUW)

Choco D’rop YOGHURT PASSIEVRUCHT (NIEUW)

De witte chocolade rondom deze choco d’rop is lekker zacht en smaakvol. Zowel de chocolade als de drop hebben een volle smaak. De drop heeft een zoete smaak en in combinatie met de yoghurt en passievrucht vind ik dit een bijzondere combi. Fris en fruitig, maar toch ook hartig door de drop.

Venco Choco D'rop SALT & CHILI (NIEUW)

Choco D’rop SALT & CHILI (NIEUW)

Een omhulsel van witte chocolade. Met aan de binnenkant een zout dropje. En een verrassende twist: de scherpte van chili peper. Hou je niet van scherpe smaken, dan kun je deze beter overslaan. Ik vind dit echt een topper! En erg lekker.

mijn mening choco d' rop

Mijn mening

Venco Choco D’rop is een luxe lekkernij met een bijzondere twist: een heerlijk oer-Hollands dropje met een dikke laag kwalitatieve chocolade. De beste smaakbeleving krijg je als je de choco d’rop doorbijt en er op kauwt. Iedere smaak heeft een laagje chocolade omhulsel en een dropje binnenin. Lekker afzonderlijk, maar nog beter als combinatie.

venco choco d' rop

Venco Choco D’rop is verpakt in een hersluitbaar potje van handig formaat die zo mee kan in je tas. Een verslavende combinatie van zoete drop, chocolade en drop poeder.

Prijs en verkrijgbaarheid choco d' rop

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe smaken Venco Choco D’rop zijn verkrijgbaar vanaf half februari in het dropschap van je supermarkt. Voor een adviesprijs van € 2,99 (pot, 146 gram).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: