volle wimpers met deze budget mascara?

Volle wimpers met deze budget mascara

De meeste vrouwen brengen het aan mascara. Voor mij één van mijn favoriete make-up producten. Waarom? Het accentueert je ogen en met een beetje mascara heb je gelijk een gezonde, wakkere look. Ik kwam deze mascara tegen en testte of je volle wimpers met deze budget mascara krijgt. Benieuwd? Lees dan snel verder…

Volle wimpers met deze budget mascara

Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara

De mascara waar ik het over heb is de Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara. De huls van de mascara ziet er in ieder geval erg leuk uit! En ook het paarse accent spreekt mij eigenlijk gelijk aan.

Volle wimpers met deze budget mascara

Handig is dat de dop versierd is met rubber versiersels zodat je meer grip hebt om de mascara open te draaien. Maar ook bij het aanbrengen van je mascara kun je de dop goed vasthouden en dus geen geknoei! Handig.

Volle wimpers met deze budget mascara

Het borsteltje is gemaakt van haartjes. Toch mijn meest favoriete vorm voor een mascara borsteltje. Hiermee kun je je wimpers namelijk beter scheiden. Daarnaast heeft het borsteltje een lichte ovale vorm, waardoor je de mascara wat makkelijker kunt aanbrengen dan de recht toe, recht aan mascara’s.

Volle wimpers met deze budget mascara

Het aanbrengen van de mascara gaat erg prettig. Het borsteltje is perfect naar mijn wimpers gevormd om zo het beste effect te bereiken. De borstel houdt trouwens niet echt heel veel mascara vast, dus ben benieuwd naar het volume en dikke wimper effect.

Hieronder zie je op de bovenste twee plaatjes mijn wimpers zonder mascara.

Volle wimpers met deze budget mascara

En op de onderste twee plaatjes mijn wimpers met de Essence Lash Princess Volume mascara! Een heel verschil niet? De mascara maakt mijn wimpers prachtig lang en geeft het body zonder dat het té is. Waar je wel mee moet oppassen zijn de kleine klontertjes. Want dat staat absoluut niet mooi, vind ik zelf. Breng je de mascara in meerdere laagjes aan? Dan krijg je heel snel spinnenpoten. Jammer, maar op zich niet gek voor een budget mascara.

Volle wimpers met deze budget mascara

Mijn mening

Ik ben tevreden over de mascara, maar helaas geeft hij in mijn ogen niet het volume dat ik verwacht had en de verpakking belooft. Mooie wimpers? Ja, dat zeker weten. Maar ik moet wel eerlijk zijn, ik heb andere mascara’s die mijn wimpers meer volume geven. Maar ben je opzoek naar een goedkope mascara die je wimpers toch accentueert en niet te veel volume geeft? Dan is de Essence Lash Princess Volume mascara een prima koop.

Verkrijgbaarheid

De Essence Lash Princess Sculpted Volume Mascara is verkrijgbaar bij de drogist voor € 2,99.

Krijg jij volle wimpers met deze budget mascara?
Of heb je een andere tip?

Opzoek naar meer mascara reviews?
Kijk dan eens in het beauty archief.

18 Reacties

 1. mei 14, 2018 / 8:07 am

  k heb de oranje kleur van deze mascara verpakking, daarbij is het borsteltje aangepast aan de wimper en deze ziet er goed uit, ik vind de handvat ook erg prettig, jammer dat het niet he wenste effect geeft.

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 14, 2018 / 9:29 am

   zeker jammer. Ik vind het handvat ook super met die rubberen details. Houd lekker vast en deze laat ik echt niet meer uit mijn handen vallen.

 2. mei 14, 2018 / 9:23 am

  Qua prijs is dit echt een koopje, maar het volume valt wat tegen. Toch vind ik je wimpels met deze mascara wel mooi!

  • Mariëlle
   Auteur
   mei 14, 2018 / 9:28 am

   Thanks Amanda, ze zijn zeker niet verkeerd. Maar ik heb andere mascara’s die wat minder klonterig lijken en waarbij mijn wimpers net wat voller ogen.

 3. mei 14, 2018 / 9:52 am

  Deze heb ik ook en vind hem zelf heel ergfikn. Geeft bij mij de juiste volume

 4. mei 14, 2018 / 9:57 am

  Vind het wel mooi staan (al scheelt het dat je van jezelf hele mooie wimpers hebt), maar snap wat je bedoelt. Ik heb nu Etos mascara, maar zo lyrisch als ik daar in het begin over was, is nu wel weer weg. Vind het moeilijk een écht goede mascara te vinden. Ook dure mascara is niet altijd even prettig. Maar goed, ooit zal ik wel iets vinden.. :)

 5. mei 14, 2018 / 10:50 am

  Ziet er niet verkeerd uit voor een budget mascara. Denk dat het een goede koop is voor iemand met een klein budget. Ik vind de paarse details wel echt fantastisch!

 6. mei 14, 2018 / 11:41 am

  Het is inderdaad een koopje, en leuk vormgegeven met die rubberen ‘grip’. Jammer dat het resultaat niet helemaal naar je zin is…

 7. mei 14, 2018 / 12:52 pm

  Voor de lage prijs krijg ik het idee dat dit best een goede koop is. Dank voor de review dus.

 8. mei 14, 2018 / 1:44 pm

  Van deze mascara gebruik ik de groene variant die werkt ook prima, deze ken ik nog niet x

 9. mei 14, 2018 / 2:45 pm

  Voor die prijs is het zeker geen slecht product! Ik ben zelf fan van de L’oreal mascara’s!

 10. mei 14, 2018 / 5:12 pm

  Het ligt waarschijnlijk aan mijn sekse, maar ik zie het verschil op de foto niet hoor. Oeps. Zoek de 7 verschillen? ;p

 11. mei 14, 2018 / 6:52 pm

  Ik vond dit altijd een erg fijne mascara, op dit moment gebruik ik één van Catrice.

 12. mei 14, 2018 / 7:04 pm

  Ik vind deze van Essence zelf niet zo ben wel erg tevreden over de blauwe mascara van essence

 13. mei 14, 2018 / 7:57 pm

  Ik heb de variant met de groene accenten op het flesje. Die vind ik heel fijn. Deze zal waarschijnlijk ongeveer hetzelfde zijn denk ik. Ik vind het wel jammer, dat wat jij ook zegt, dat je snel klontjes krijgt. Verder vind ik het een prima mascara,

 14. mei 15, 2018 / 8:04 am

  Ik heb er zo veel over gehoord, maar ik blijf toch bij mijn vertrouwde mascara.

 15. mei 17, 2018 / 5:54 pm

  Het resultaat ziet er mooi uit. Je hebt echt hele mooie kruller wimpers

 16. mei 19, 2018 / 10:12 am

  Blijft 1 van mijn favoriete!! Ik gebruik zelf altijd de groene of roze variant ervan! Lekker budget en mooi effect!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: