Waar ik het liefste winkel

waar-ik-het-liefste-winkel-500x350

Winkelen, ja shoppen! Welke vrouw houd hier nou niet van? Al ben ik niet zoals de doorsnee vrouw dat ik uren in een winkel kan hangen, toch heb ik wel een aantal favoriete winkels waar ik graag heen ga. Hieronder beschrijf ik waar ik het liefste winkel.

<3 Forever21
Een winkel met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Helaas ben ik geen 21 meer, maar dat weerhoudt mij er zeker niet van om hier te shoppen! Zoals hun naam al zegt.. forever21! Dus dat.

<3 Vero Moda
Het is net iets duurder dan de H&M, maar soms ook weer goedkoper dan de Zara. Hier slaag ik bijna altijd. Ik ben hier gaan winkelen door een vriendin die hier destijds werkte en telkens met mooie blousjes kwam. De items zijn vaak ook erg mijn stijl, veel blousejes en tuniekjes in leuke kleurtjes, Je kunt ze zowel casual als zakelijk goed dragen. Heerlijk voor naar mijn werk. I love it!

<3 H&M
Ik moet eerlijk toegeven dat ik hier niet meer zo vaak winkel als voorheen, toch blijft het een van mijn favoriete winkels. Ik kocht hier al mijn kleding als tiener al! Lekker goedkoop. Ik denk dat ik hier nu iets minder koop omdat de nieuwe kledinglijnen die ze lanceren mij niet echt aanspreken. Ook is mijn pakket al twee keer zoek geraakt met de post. Booohooo!

<3 NewYorker
Voor dat deze in Utrecht zat heb ik vaak wat bij de Newyorker in duitsland gekocht. Een paar maanden later zat er ook eentje in Nederland. Een winkel met soms grappige en aparte kleding. Zo kocht hier ooit een t-shirt met lady gaga erop. De kwaliteit is wel iets minder dan van de anderen merken, maar de prijs is hier ook naar.

<3 Primark
Goedkope t-shirts, mooie schoenen en vette accessoires (zowel sieraden als voor het interieur). Jammer dat ze alleen niet in utrecht zitten… Ik ga meestal naar Almere of Rotterdam! Ik moet wel heel eerlijk zeggen dat de primark in almere er altijd veel beter gesorteerd uit ziet en dat is natuurlijk ook fijner shoppen.

<3 Zara
Waarom hou ik zo van Zara? Wel, ze kopiëren altijd de hotste items recht vanop de catwalk, waardoor wij ze kunnen shoppen tegen een betaalbare prijs. Stijlvol, up-to date & trendy.

Dit zijn de winkels/merken waar ik dus graag winkel. Nu ben ik natuurlijk héééél benieuwd wat jouw favorieten zijn! Laat ze achter in de comments, vind het tof om nieuwe winkels te ontdekken… lekker shoppen dat wil elke vrouw wel ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: