De 10 beste Netflix series van dit moment

Ben jij net als ik ook zo’n serie freak? En als dan de aflevering afgelopen is, oewwwh spannend! Ben jij ook graag op de hoogte van de beste series op dit moment? Of is je serie afgelopen en weet je niet welke je vervolgens moet gaan kijken? Lees dan even mijn 10 beste Netflix series van dit moment lijstje door. Wie weet zit er een leuke serie voor je bij. En als je één van deze series nog niet gezien hebt? Dan zeg ik kijken!

10. Homeland

Afbeeldingsresultaat voor homeland serie header

Het superspannende Homeland gaat over de CIA-agente Carrie Mathison die na een illegale operatie in Irak overgeplaatst wordt naar de afdeling antiterrorisme. Eenmaal in Irak werd haar verteld dat een Amerikaanse krijgsgevangene is overgestapt naar Al-Qaida. Wanneer er een krijgsgevangene wordt bevrijd en hierdoor als oorlogsheld wordt ontvangen raakt Mathison er van overtuigd dat hij de overloper is. Ook denkt zij dat hij een aanslag in Amerika voorbereidt. Maar wie gelooft haar?

9. Narcos

De machtigste drugsbaron van Zuid-Amerika in de jaren 80, dat was Pablo Escobar . Hij was woonachtig in de colombinaanse stad Medellín waar de autoriteiten even meegdogenloos zijn als zijn concurrenten. Pablo probeert iedereen een stap voor te blijven, maar of hem dit ook lukt? De serie schets een beeld van zijn opkomst in Colombia.

8. Orange is the New Black

Orange is the New Black

Wist je dat deze serie een echte netflix orginal is? Piper de hoofdpersoon van deze serie meldt zich vrijwillig aan bij een vrouwengevangenis om een straf van 15 maanden uit te zitten. De aanwezige gevangenen hebben het in eerste instantie niet zo op Piper. Maar al snel wordt de situatie complex wanneer alex haar oudgeliefde in dezelfde gevangenis terecht komt. Piper blijkt toch niet zo’n lief en schattig meisje te zijn als voorheen en haar persoonlijkheid veranderd dan ook tijdens de periode dat zij in de gevangenis verkeerd. Al snel gaat ze het slechte pad op…

7. The Walking Dead

Rick probeert samen met een groep mensen te overleven in de wereld van de Zombies. Dit is dan ook gelijk de rode draad van deze serie. De extreme druk om de zombies voor te blijven zorgt voor een verandering in de karakters van de groepsleden en dit heeft gevolgen voor het groepsgevoel.

6. Suits

Waarom naar school gaan als je alles kunt onthouden? Mike Ross is een luie maar briljante schoolverlater die zonder een diploma bij een sollicitatie gesprek terecht komt bij een van de beste advocaten in New York: Harvey Specter. Harvey heeft het eigenlijk wel gehad met de standaard afgestudeerde rechtenstudent, voornamelijk omdat ze saai zijn en neemt een gok door Mike aan te nemen. Als snel merkt hij dat Mike getalenteerd is met een fotografisch geheugen. Mike mag dan een aanwinst zijn voor het team, maar wat als iemand er achter komt dat hij geen diploma heeft? Of zou dit niet gebeuren?

5. House of Cards

Kevin Spacey speelt vol overgave de slinkse senator Frank Underwood. Hij is meester in de achterkamertjes politiek, die hem helaas niet ver op weg heeft geholpen. De minister president heeft hem namelijk overgeslagen voor een belangrijke ministerspost. Underwood, laat zich niet zo makkelijk afschepen en samen met zijn ambitieuze vrouw Claire probeert hij hogerop te komen.

4. Sherlock

Afbeeldingsresultaat voor sherlock serie header

De moderne versie van Sherlock Holmes hij maakt gebruikt van digitale technologie zoals computers en internet. De pijp is weg en ook zijn kleding is een stuk hipper! Als je benieuwd bent wat er inhoudelijk gebeurt? Dan zal je toch echt zelf moeten kijken!

3. Mad Men

Eén van de beste series allertijden. Het speelt zich allemaal af in de jaren 60, waarin een New Yorks reclamebureau in de beslommeringen raakt. De hoofdpersonage in deze serie is Don Draper. Don heeft alles wat hij nodig heeft in zijn leven, maar is eigenlijk nooit echt tevreden. In de diverse seizoenen kun je meekijken in deze roerigetijden die Don beleefd.

2. Jessica Jones

10 beste Netflix series van dit moment

Jessica Jones een heldin in het Marvel universum van superhelden. Toch ziet ze er niet uit als een superheldin, ze draagt geen pak of cape en is niet superheldhaftig. Nu vraag je je waarschijnlijk af waarom je deze serie moet kijken? Wacht het komt nog! Jessica heeft een alcoholprobleem en werkt als privédetective. Als ze wordt geconfronteerd met een man die andere mensen met telepathie zijn wil kan opleggen komen langzaam haar herinneringen terug.  Ze wordt achtervolgd door de vraag of ze voor deze Kilgrave heeft gemoord. De afleveringen vertellen een een verhaal waarin Jessica een collega met superkrachten vindt.

1. Breaking Bad

Walter White, een scheikundeleraar die te horen krijgt dat hij kanker heeft, maar zijn behandelingen niet kan betalen. Hij heeft geld nodig, maar hoe? Wanneer hij op een dag met zijn zwager meegaat die voor de narcoticapolitie werkt, ziet hij dat zijn oud-leerling Jesse drugsdealer is. Hij besluit om samen met Jesse de beste crystal meth ooit te maken en deze te verkopen. Wat een eenmalig project had moeten worden loopt stap voor stap uit de hand en heeft grote gevolgen voor iedereen in Walts omgeving. Onvoorspelbaar en vaak ongenadig spannend, dat is waarom Breaking Bad op 1 staat in de 10 beste Netflix series op dit moment.

Heb jij de 10 beste Netflix series van dit moment al gezien? Zo nee, welke ga jij nog kijken?

5 Reacties

 1. november 29, 2016 / 1:39 pm

  Ik kijk alleen The Walking Dead van je lijst, maar we zijn helemaal bij dus niet op Netflix.

  • Mariëlle
   Auteur
   december 6, 2016 / 10:21 am

   Klinkt herkenbaar! Het duurt altijd zo lang voor de vervolg episode op netflix komen?

  • Mariëlle
   Auteur
   december 6, 2016 / 10:21 am

   Heerlijk hé en dan lekker met een dekentje op de bank?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: