200 Visitekaartjes voor maar 1 euro

Al een tijdje heb ik nieuwe visitekaartjes nodig, maar het kwam er maar niet van om deze te bestellen. Tot dat ik de reclame van Drukwerkdeal op tv zag en dit mij oprecht nieuwsgierig maakte.

Als blogger kan je namelijk nooit genoeg eigen visitekaartjes hebben met je contactgegevens er op. Handig om weg te geven als je ergens op een event bent of nieuwe contact personen leert kennen.

Drukwerkdeal heeft tot en met 29 mei een actie waarbij je maar 1 euro, betaalt voor 200 visitekaartjes. Eerst dacht ik dit kan toch niet? Er zal vast wel een addertje onder het gras zitten. En om op de proef op de som te nemen heb ik mijn zelf ontworpen visitekaartjes besteld. Ik betaalde echt maar € 1 en geen verzendkosten.

200 Visitekaartjes voor maar 1 euro

De visitekaartjes werden binnen 1 werkdag afgeleverd en de kwaliteit vind ik uitstekend! Het is geen dun karton en redelijk stevig. Ook de kleur is niet flets en van prima kwaliteit.

De kaartjes zijn niet glanzend, maar dit wilde ik zelf ook liever niet. Mijn ontwerp was in het zwart-wit. Ik wilde de visitekaartjes een simpele cleane uitstraling geven. Less is more zeggen ze toch altijd?

200-Visitekaartjes-voor-maar-1-euro_

Ben jij nou niet opzoek naar visitekaartjes, maar naar posters, flyers of roll-up banners? Neem dan hier even een kijkje. Want 1 euro? Dat is wel heel erg goedkoop!

Letop: De actiecode TV kun je bij één van de vier producten invoeren bij het afrekenen en is dus niet oneindig te gebruiken.

Waar bestellen jullie je visitekaartjes/drukwerk regelmatig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: