6 x Baby olie tips en tricks

Baby olie tips en tricks

Baby olie is eigenlijk speciaal bedoeld voor baby’s, maar ook als volwassene kun je het voor verschillende doeleinden gebruiken. Het is een multifunctioneel product, dat lekker goedkoop is! Vandaag deel ik met jullie mijn Baby olie tips en tricks die ook voor jou handig kunnen zijn!

Allereerst wil ik benadrukken, dat baby olie niet duurt hoeft te zijn, zo heb je bij de action al een flesje van 300 ml voor € 1,-. Zelf gebruik ik altijd de baby olie van Natusan. Dit merk gebruik ik namelijk al vanaf kleins af aan. Verkrijgbaar bij de drogisterij voor € 3,89.

1. Gevoelige huid

Baby olie helpt bij een gevoelige huid. Denk aan alle droge plekjes, zoals je ellebogen, hielen, knieholtes en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ook na het scheren of ontharen als je het huid gevoelig is brengt baby olie verlichting.

2. Scheren

Ben je vergeten je oksels of je benen bij te scheren en heb je geen zin of tijd om onder de douche te springen? Neem een beetje baby olie en smeer het uit over de te scheren huid. Je zult merken, dat dit prima werkt.

3. Waterproof make-up verwijderen

Niet alle make-up removers zijn even goed in het verwijderen van waterproof make-up. Maar baby olie heeft daar geen moeite mee! Doe een beetje baby olie op een wattenschijfje. Leg het wattenschijfje op je oog en laat de olie warm worden en de olie goed intrekken. Dit zorgt ervoor dat je de make-up makkelijker van je gezicht af kunt vegen. Zelf gebruik ik als ik niks anders voor handen heb baby olie voor mijn waterproof mascara. Ik doe wat baby olie in de palm van mijn hand en doop hier mijn vingertoppen in. Met mijn vingertoppen breng ik de olie weer aan op mijn wimpers en met masserende bewegingen haal ik de mascara weg. Erna is het natuurlijk wel verstandig om nog een make-up reiniger te gebruiken als je die voor handen hebt, want het haalt geen onzuiverheden weg.

4. Verzorgde handen en nagelriemen

Waarom speciale nagelriem olie en handencrème gebruiken als baby olie net zo goed werkt? De nagelriemen en handen even goed inwrijven, en de baby olie even laten intrekken. Wil je dit s’nachts doen? Dan kun je katoenen handschoenen kopen bij de apotheek. Zo zit niet alles onder de olie en word je wakker met mooie verzorgde handen en nagelriemen.

5. Verzorgde en glanzende benen

Je kent het wel de hele winter hebben we onze benen verstopt en verwaarloost. Nu het mooie weer buiten is dragen we graag rokjes, jurken of korte broeken en wil je dat je benen er verzorgd uitzien. Baby olie doet de trick! Smeer je benen in met een klein beetje baby olie en ze shinen! Jouw benen stelen de show.

6. Massages

Ik kan hier natuurlijk een heel verhaal aan wijden.. maar ik denk dat d titel genoeg zegt. Waarom een dure massage olie kopen? Als het ook met baby olie kan?

Baby olie tips en tricks

Heb jij wat aan deze Baby olie tips en tricks?
Of heb jij nog een tip die wij niet weten?

2 Reacties

 1. oktober 5, 2016 / 10:36 pm

  Ik gebruik het ook in geval van een slapeloze nacht. Een beetje baby-olie op je oogleden helpt ze ‘zwaarder’ maken waardoor je makkelijker in slaap valt.
  Ik heb nog nooit geprobeerd om er make-up mee te verwijderen. Bedankt voor de tip ;)

  • Mariëlle
   Auteur
   oktober 6, 2016 / 10:08 am

   Hey yana, bedankt voor de tip, dat wist ik ook niet van die zware oogleden. Ga ik onthouden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: