9 maanden beurs 2024 | Van zwangerschap tot de eerste stapjes…

9 maanden beurs 2023

Ieder jaar in februari openen zich de deuren van de 9 maanden beurs 2024. Ben je zwanger of een newborn mama? Dan is dit de place to be! Je kunt hier heerlijk shoppen voor de babyuitzet, masterclasses en workshops volgen, met waardevolle informatie voor het ouderschap. Of gewoon genieten van een heerlijk dagje uit!

9 maanden beurs 2024 – Wat is er te doen?

De Negenmaandenbeurs 2024 vindt plaats van woensdag 14 februari tot en met zaterdag 17 februari . De beurs draait natuurlijk helemaal om baby’s en het ouderschap. Je kunt hier je slag slaan als het gaat om gratis weggevers en goede aanbiedingen.

9 maanden beurs 2023 - Wat is er te doen?

Laat je inspireren voor de babykamer inrichting, kinderkamer inrichting, voeding, gezondheid of leerzaam speelgoed. De en nog veel meer…

Het geboortekaartje, het kunnen testen van kinderwagens en bak-/mamafietsen. nieuwe Mattie Café kunnen bezoekers speeddaten met deskundigen, onder meer over het belang van hechting tussen ouders en kind, hypnotherapie bij de bevalling, een kansrijke start, slaaptips en kinder-EHBO. Ook zijn er dagelijks masterclasses en workshops te volgen op het gebied van pijnbestrijding tijdens de bevalling, veilig vervoer in de auto, gezonde voeding en meer. 

Kaartjes kopen met Korting

Ben je helemaal enthousiast geworden en wil je ook naar de Negenmaandenbeurs? Dat kan, de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan via www.negenmaandenbeurs.nl Tickets zijn al verkrijgbaar vanaf €7,50.

Negenmaandenbeurs praktische informatie

Hieronder vind je per dag de openingstijden van de negenmaandenbeurs 2023:

  • Woensdag 14 februari 2023: 11.00 – 18.00 uur
  • Donderdag 15 februari 2023 (incl. avondopening): 11.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag 16 februari 2023 (incl. avondopening): 11.00 – 21.00 uur
  • Zaterdag 17 februari 2023: 11.00 – 18.00 uur (+ Huishoudbeurs)

Garderobe

Bij de ingang F vind je een garderobe waar je jas kan achterlaten. Het is best warm op de beurs, dus ik zou je dit zeker aanbevelen.

Bewaakte Garderobe

Ben je van plan veel te kopen? Of wil je graag gebruik maken van een bewaakte garderobe? Dan vind je deze bij hal 13. Hier kun je bijvoorbeeld je trolley of shoppers achterlaten tegen betaling van € 4,00 per tas of trolley en later ophalen.

Kluisjes

Wil je geen gebruik maken van een bewaakte garderobe, maar toch liever een kluisje? Op drie verschillende plaatsen in de Rai vind je kluisjes. Ben je van plan meerdere grotere dingen te kopen? Stel dit dan uit tot het einde van de dag. Of kijk of het bedrijf de producten naar je kan opsturen.

Rolstoel

Ben je slecht ter been? Ook dan kan je een bezoekje brengen aan de Negenmaandenbeurs. Je kan hier gratis een rolstoel huren. Bij het ophalen betaal je borg die je bij het inleveren weer terug krijgt.

Negenmaandenbeurs faciliteiten

Op de negenmaandenbeurs vind je tal van faciliteiten die je dag een stuk aangenamer kunnen maken. Ik geef je hieronder wat meer informatie.

Kinderopvang

Wil je even rustig kunnen luisteren naar alle informatie? Heb je kids die liever een dutje doen en is het op de beurs te druk? Dan kun je gebruik maken van de kinderopvang van Tante Marloes. Is je kind tussen de 0 tot 12 jaar dan is het van harte welkom. Er zijn leuke activiteiten en educatief speelgoed. En op de allerkleinste is ook gerekend zo zijn er ook boxen waarin ze kunnen slapen en spelen.

Verschoningsruimte

Helaas houdt je kindje geen rekening met dat jij op de beurs loopt. Dus zal het ook regelmatig verschoont moeten worden. Er zijn voldoende verschoningsruimtes aanwezig.

Zo is er een verschoningsruimte bij de Pampers stand in de Parkfoyer (stand 08.901, vlakbij de entree).

En een verschoning en voedruimt bij de MoM&e Baby Care Lounge (stand 08.514) kun je zowel je baby verschonen als rustig voeden. Ook vind je hier afsluitbare kolfruimtes. En mocht je niet willen slepen dan is er ook nog gratis kolfapparatuur beschikbaar. Natuurlijk mag je ook gewoon je eigen kolfset meenemen.

Kolven of borstvoedingruimte

Medela heeft in alledrie de hallen een ruimte waarin je je even kan afzonderen om borstvoeding te geven. Er staan stoelen waar je even kan zitten om te voeden, of je kan gebruik maken van de afgesloten kamertjes met gordijnen als je met de borstkolf aan de slag moet. Er staan koelkasten zodat je je melk daar gekoeld kan achterlaten en er is water zodat je je vochtlevel weer kan aanvullen.

Baby flesje op eten opwarmen

In alle voedingsruimtes is een magnetron aanwezig waarin je eten of de fles van je kindje kunt opwarmen.

Negenmaandenbeurs app & Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle aanbiedingen van de Negenmaandenbeurs? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Je maakt hierdoor ook nog eens kan om een cadeaukaart van Prenatal te winnen t.w.v. €250! 

Ook is er dit jaar een vernieuwde Negenmaandenbeurs app. Hierin vind je alle praktische informatie die je nodig hebt voorafgaan en tijdens je bezoek. Zo vind je er een plattegrond met alle aanwezige merken en bedrijven.

Daarnaast kan je dagelijks meedoen met het ‘Kras en Win spel’ zo maak je kans op leuke gratis cadeautjes die je op de beurs kan ophalen!

Parkeren Negenmaandenbeurs

De 9 maanden beurs vindt plaats in de RAI Amsterdam en hier kan parkeren best prijzig en uitdagend zijn. Zo is het dagtarief bij de RAI (onafhankelijk van het aantal uur dat je gaat) € 22,00 per dag. Of € 4,50 per uur.

Ben je wat aan de late kant? Bijvoorbeeld net na openingstijd? Dan is parkeren helemaal een uitdaging. Kom daarom het liefst een halfuur voor openingstijd. Of rij gelijk door naar de Arena. Vanaf daar rijden er shuttels en parkeren is goedkoper dan de RAI zelf (€ 1,- per 20 minuten komt neer op €3,- per uur).

Heb je een zwangere buik en ben je van plan veel aan te schaffen? Dan is wellicht het reizen met een shuttle naar je parkeerlocatie niet handig. Overweeg dit goed van tevoren en zorg datje op tijd bent.

Trein Negenmaandenbeurs

Kom je liever niet met de auto, maar met de trein? Dan kun je nu je treinkaartjes met korting bestellen via negenmaandenbeurs.nl/trein. Je betaald dan € 17,95 i.p.v. € 22 aan de kassa. Denk dan ook aan het bestellen van een NS-dagretour: € 19 . Deze is geldig vanaf elk willekeurig NS-station in Nederland naar station Amsterdam RAI.

Eten en drinken op de Negenmaandenbeurs

Hierover volgt later meer informatie.

(Gratis) babydozen & Goodiebags

Naast de beurstassen zijn er nog veel meer fijne babydozen en goodiebags die een echte aanrader zijn. De één is gratis, voor de ander moet je je registreren / een aankoop doen of betaal je een kleine vergoeding.

  • Mamaloes Babyshop: Voor 15 euro kan je bij Mamaloes Babyshop een goedgevulde goodiebag ontvangen. Bij de stand vind je een overzicht van de diverse merken die hier een bijdrage aan leveren. De exacte invulling kan echter per goodiebag verschillen.
  • Nutricia; krijgt je baby nog voeding van Nutricia; zowel vaste voeding als melkvoeding? Doe dan bij de stand van Nutricia je bestelling van een variatiepakket afhankelijk van de leeftijd van je kind en krijg de producten thuisgestuurd, evenals de goodiebag ter waarde van 20 euro met onder andere stapelbekers, lepels en producten.
  • Pampers: Bij inschrijving krijg je een gratis goodiebag met onder andere een mutsje, sokjes, wasverzachter, luiers, babydoekjes en het tijdschrift Ouders van Nu met bevallingsverhalen.
  • Ouders van Nu: Op de Negenmaandenbeurs kan je je aanmelden voor de voordeelpas als je dat nog niet hebt gedaan. Dan krijg je gratis een goedgevulde goodiebag erbij.
  • Wij: Als je je nog niet hebt ingeschreven voor het gratis Wij cadeaupakket met de Babydoos, kun je dat doen op de Negenmaandenbeurs. Dan krijg je een extra VT Wonen-magazine en een Jamie Magazine.

Gratis producten

Veel mensen hopen op veel gratis producten en goodies, dit begint al op het moment dat je de beurs binnenkomt (vooral aan de straatkant bij de Huishoudbeurs). Zo stond op voorgaande jaren bijvoorbeeld Etos met een shopper en kortingsbon (en product), Coca cola met blikjes en Redbull.

Bij een aantal stands kan je langsgaan en in ruil voor je mailadres (zodat ze je na afloop kunnen benaderen) krijg je een gratis goodie of zelfs een goodiebag.

Beursaanbiedingen & Kortingsacties

Tijdens de beurs hebben hebben bijna alle merken met een stand fijne kortingsacties. Super fijn, want hierdoor haal je je toegangskaartjes er weer uit! Voordat je bezoek is het handig om thuis even rustig de beursgids of de app te bestuderen.

-> Kijk voor de gratis producten, beursaanbiedingen en kortingsactie even bij mijn: Bezoektips negenmaandenbeurs 2024

Tip: Maak alvorens je naar de beurs gaat een lijstje met wat je écht nodig hebt, anders heb je kans dat je fijne masterclasses mist of met spullen thuis komt door impuls aankopen. Want heerlijk eerlijk? Veel producten zijn gewoon erg leuk en handig!

–> Lees ook: Bezoektips negenmaandenbeurs 2023
–> Lees ook: Bezoektips negenmaandenbeurs 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: