Recept aardbeien – munt milkshake – deze moet je geproefd hebben!

recept aardbeien - munt milkshake

Eigenlijk is een milkshake meer een zomers drankje, maar ik drink milkshake het hele jaar door. Nu vraag je je misschien af waarom? Nou gewoon, omdat ik het super lekker vind! Het maken van een milkshake is super makkelijk en daarnaast kun je er gemakkelijk mee variëren door er andere ingrediënten aan toe te voegen, bijvoorbeeld ander fruit, chocolade-ijs of chocolademelk. Ik geef je vandaag het recept om in een handomdraai een lekkere aardbeien – munt milkshake te maken.

Ingrediënten en benodigheden

 • 150 ml melk;
 • 2-3 bolletjes vanille ijs;
 • 100 gr aardbeien;
 • 2 theelepels honing;
 • paar takjes munt;
 • Blender.

recept aardbeien - munt milkshake

Bereiding aardbeien – munt milkshake

Ontdoe de takjes munt van hun blaadjes en was deze goed. Neem nu de aardbeien. Was ook deze goed en snij de kroontjes van de aardbeien af. Neem de blender en doe hier de aardbeien, muntblaadjes, 2 eetlepels honing, 2-3 bolletjes vanille ijs en de melk in. Mix het geheel goed door elkaar en voilà je milkshake is klaar.

Leuk voor wanneer je visite hebt en wilt komen met een makkelijk, maar origineel toetje.
Maak het af met een aardbeitje op de rand van het glas en gekleurd rietje of
in mijn geval één met strepen. 
Enjoy!

Ben jij ook zo gek op milkshake?
En ga jij deze aardbeien – munt milkshake ook zelf proberen te maken?

9 Reacties

 1. september 19, 2017 / 8:17 am

  mmm klinkt lekker maar persoonlijk heb ik liever munt in mijn thee dan in mijn milkshakes maar aardbeien milkshake njam njam

 2. september 19, 2017 / 8:26 am

  Ziet er wel heerlijk uit deze aardbeien munt shake, misschien ga ik deze wel een keer maken.

 3. september 19, 2017 / 8:36 am

  Ik hou van aardbeien en munt dus ik ben wel heel erg benieuwd hoe dit smaakt. Het ziet er lekker uit!

 4. september 19, 2017 / 8:37 am

  O dit lijkt me echt heerlijk! En inderdaad, een milkshake kan altijd!

 5. september 19, 2017 / 9:15 am

  Ik drink eigenlijk nooit milkshakes! Als kind wel, en dan nam ik altijd een aardbei milkshake.

 6. september 19, 2017 / 10:47 am

  Hij klinkt wel heel erg lekker! Zelf ben ik niet zo van de munt, maar die zou ik achterwege laten :).

 7. september 20, 2017 / 7:51 am

  Ohh dit lijkt mij super lekker! Ik ga het zeker eens maken x

 8. september 20, 2017 / 8:53 am

  Klinkt erg lekker en met aardbeien en munt wel heel zomers. Maar heerlijk zo’n simpel recept!

 9. oktober 1, 2017 / 8:49 am

  Ik, ben dol op milkshake, maar als ik er bolletjes ijs in doe heb ik achteraf altijd spijt want dan denk ik “had ik die bolletjes ijs nu in een bakje gedaan en zo opgegeten, dan had ik er langer van kunnen genieten”, want zo een milkshake overleeft het in mijn handen maar een paar minuten haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: