Achter het scherm: Gatsby Party + outfit

gatsby party

Afgelopen weekend was het tijd voor een feestje. En niet zomaar een feestje, maar een Gatsby Party. Mijn nicht werd namelijk dertig jaar! Jeetje wat vliegt de tijd! Omdat we maar een paar maandjes schelen, moet ik er ook binnenkort aan geloven.

Getsby Thema

Achter het scherm- Gatsby Party

Bij het thema “Great Gatsby” kun je denken aan een flinke dosis glitter. De dames uit de jaren ‘ 20’ droegen de prachtigste jurken met laagjes, franjes en glitter decoratie met een lengte tot aan de knie. dOok een hoofdbandje met veren en parels, handschoenen en parelkettingen zijn typisch voor dit thema. Zolang je in je achterhoofd houdt dat er bij dit thema niet zoiets bestaat als ‘te veel glitter and glamour’, komt het waarschijnlijk helemaal goed met je outfit

Gatsby Photobooth

Helaas is mijn DSLR nog steeds stuk, dus bij deze wat foto’s van mijn iphone, omdat ik het jullie toch niet wilde onthouden. Gelukkig was er ook een Photo Booth waarmee we super leuke filmstrip foto’s hebben gemaakt. Ze hadden allerlei Gatsby accesoires zoals eens sigaretten houder, een blauw boa die super goed bij mijn jurk paste. Extra parel kettingen voor de dames die hem vergeten waren om te doen en leuke bordjes om vast te houden. Alle genodigden mochten een foto maken in de photo booth. Hierna konden ze de fotostrips in een boek plakken en er wat bij schrijven. Je snapt wel dat dat boek hartstikke vol zat met gekke foto’s. Super leuk om terug te kijken over een paar jaar. Al verbaas ik me dan vast over mijn eigen gekke bekken!

Gatsby Party gastenboek

Het glaslokaal

Achter het scherm- Gatsby Party

De zaal waar het feest werd gegeven was echt super mooi aangekleed! Het feest werd gehouden in het glaslokaal te vleuten.

Achter het scherm- Gatsby Party

En moeten we over mijn nicht nog iets zeggen? Fiet fiew! Ze zag er prachtig uit! Wat een sexy outfit en die bij passende make-up. Wat een lekker ding!

Gatsby Party oufit

Achter het scherm- Gatsby Party

Wat ik droeg? Ik moet eerlijk toegeven dat ik best wat moeite had met het thema.

Achter het scherm: Gatsby Party

Eigenlijk was dit ook meer omdat ik pas 3 weken van tevoren wist dat het feest een Gatsby thema zou hebben. Best lastig om een mooie jurk te vinden die niet al te duur was. De zaterdag ervoor zou ik gaan shoppen, maar helaas ging dit niet door. Zodoende dat ik maar heb gekozen voor een azuur blauwe jurk die nog in de kast hing met een kaartje er aan.

Achter het scherm: Gatsby Party

Om het toch een beetje Gatsby look a look te maken, combineerde ik de jurk met witte handschoenen een lange parelketting.

Deze zwarte sandalettes met een hak van 10 cm passen ook helemaal in het thema.

Natuurlijk mochten diamant oorbellen niet ontbreken. De champagne kleur stond prachtig bij het azuur blauw.
Op het laatste moment vond ik nog een witte veer die ik in mijn haar heb gestoken. De finishing touch al zeg ik het zelf! Mijn outfit was helemaal af.

Achter het scherm: Gatsby Party

Waarschijnlijk denken de meeste van jullie dat er op een gatsby feestje alleen maar gatsy oude muziek word gedraaid. Nou dan heb je het mis.

Achter het scherm- Gatsby Party

We gaan hieronder helemaal los in het filmpje op een nummer van Andre Hazes Jr. waarop we gezellig de polonaise doen met z’n allen.

Gefeest tot in de late uurtjes kunnen we voldaan zeggen dat een top feest was.

Achter het scherm- Gatsby Party


We zouden het zeker nog eens over willen doen. Maar helaas nicht wordt je maar één keer 30 jaar. Op naar de volgende 30!

Hoe zou jij een speciale leeftijd willen vieren?
Is een Gatsby Party iets waar jij voor zou kiezen?

18 Reacties

 1. november 17, 2017 / 9:34 am

  Wat een leuk thema zeg! Dit lijkt me een bijzonder feestje. En de kleding uit die tijd is ook zo leuk!

 2. november 17, 2017 / 11:13 am

  Wat een leuk thema! Ik zou het zelf ook leuk vinden om eens een thema feestje te geven lijkt me erg leuk.

 3. november 17, 2017 / 12:23 pm

  Wat een leuke outfit – fijn dat je der nog veel foto’s van hebt om nadien nog van te genieten :)

 4. november 17, 2017 / 4:24 pm

  Wat een leuk thema ( ik hou wel van dit soort feesten), ziet er super uit x

 5. november 18, 2017 / 8:16 am

  Wat een tof thema seg. Goed om te onthouden voor als ik binnen enkele jaren 40 wordt

 6. november 18, 2017 / 11:26 am

  Zo leuk zulke feestjes, zelf vier ik mijn verjaardag niet zo graag. ;)

 7. november 18, 2017 / 1:00 pm

  Wat een gaaf feestje zeg! Ik zou zeker mijn 30ste willen vieren maar hoe? Nog geen idee. Waarschijnlijk gewoon gezellig iedereen bij elkaar.

 8. november 18, 2017 / 9:41 pm

  een enig thema. en waarom zou je niet eerst in je eigen kledingkast kijken voordat je een outfit aanschaft

 9. november 19, 2017 / 11:59 am

  Ooh, dit is echt een top thema! Zag er echt geweldig uit!

 10. november 19, 2017 / 2:46 pm

  Wat een gaaf thema! Daar zou ik helemaal los op kunnen gaan. Ziet er uit als een meer dan geslaagd feessie!

 11. november 19, 2017 / 9:56 pm

  Wat gaaf feestje. Het ziet er gezellig uit

 12. november 20, 2017 / 9:03 am

  wat super leuk een “Great Gatsby” thema feest, lekker glamorous kleden, hartstikke tof

 13. november 20, 2017 / 11:38 am

  Nog gefeliciteerd met je nicht. Wat leuk dit! Ik ben dol op die film en de jaren 20. Toen ik 30 werd en mijn man 40 jaar hebben we ook een thema feest gegeven. Super leuk en iedereen was ook verkleed. Echt heerlijk genoten.

 14. november 20, 2017 / 9:56 pm

  Dat lijkt me een leuk thema! Zo een verjaardagsfeest is sowieso geslaagd. Het zag er ook gezellig en fun uit ☺️

 15. november 21, 2017 / 5:57 pm

  Leuk hee dat Gatsby outfit. Het lijkt mij ook gaaf om zo eens gekleed te gaan!

 16. november 23, 2017 / 11:39 am

  Als eerste wat een super leuk thema. Ook z’n photobooth vind ik echt heel leuk. Komen altijd de leukste foto’s uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: