Achter het scherm: Nieuw Baan

Vandaag geen lang intro, nee ik kan mijn mond echt niet meer houden! Ik ga het vandaag ein-de-lijk van de daken schreeuwen en het jullie allemaal vertellen: ik heb een Nieuwe Baan!!!

ZO, GOED NIEUWS! WAAR GA JE WERKEN?

Eigenlijk was ik helemaal niet opzoek naar een nieuwe baan. Toch merkte ik dat mijn functie bij Hoogvliet niet helemaal bij mij paste.. Al met al was ik redelijk tevreden en leerde ik een hoop nieuwe dingen. Totdat ik een heel mooi aanbod kreeg van een recruiter. Ik ging op gesprek en voelde meteen een klik! Daarom is vanaf 1 juni Stiho is mijn nieuwe werkgever.

WAT IS DÁT NOU WEER?

Stiho is een landelijke distributieve groothandel in bouwmaterialen, hout en plaat, gericht op de aannemerij. Via verschillende formules levert De Stiho Groep materialen, gereedschappen, diensten en advies aan bouwers en andere professionele verwerkers van hout, plaat- en bouwmaterialen in Nederland.

Wauw dat klink echt top zeg , maar WAT GA JE EIGENLIJK ALLEMAAL DOEN BIJ Stiho?

Zorgen dat alle applicaties van webshop tot achterliggende systemen up-and-running zijn. Contacten onderhouden met alle key-users van de applicaties. En het maken van verbetervoorstellen voor de doorontwikkeling van applicaties en systemen. Ook het implementeren van nieuwe ideeën behoort tot mijn functie. Aan ideeën geen gebrek ;)

Ik wist helemaal niet dat je zo technisch bent aangelegd?

Dat hoor ik wel van meer mensen! Ik vind het super leuk om met systemen, processen en applicaties bezig te zijn. Zodra iemand het woord probleem roept, beginnen mijn voelsprieten al te tintelen en wil ik graag helpen bij het oplossen van dit probleem. Ook het vertalen van gebruikers wensen naar verbetervoorstellen vind ik erg leuk. Je ziet naarmate je ergens langer werkt dat de applicaties steeds verder ontwikkelen. Dit is niet alleen fijn voor het bedrijf, maar ook voor de gebruikers van de applicatie, want die kunnen er steeds meer mee!

Morgen is mijn eerste werkdag. Heb zo veel zin in mijn Nieuwe Baan!
Ik ga je zéker laten weten hoe het was. 

Wat voor baan heb jij?
En waar werk je?

2 Reacties

  1. Chey
    mei 26, 2017 / 10:35 am

    Gefeliciteerd!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: