Achter het scherm: Verhuizen & winactie kaartjeposten.nl

Lezen jullie het goed? Ja jullie lezen het goed! Onze woning is opgeleverd en we gaan bijna verhuizen…
Vanaf 7 juni gaan we aan de slag. Ik beschreef hier, hier en hier al meerdere keren een update over onze nieuwbouw woning, maar nu is het dan eindelijk zover. En wat is verhuizen, zonder een leuk verhuisbericht en winactie van kaartjeposten.nl?

kaartjeposten.nl

 

Samen hebben wij een aantal leuke kaarten uitgezocht op kaartjesposten.nl om op te sturen naar familie & vrienden. Dit is ons erg goed bevallen. De kaarten zijn van goede kwaliteit en worden binnen een dag verstuurd met eventueel een persoonlijke tekst hierop. Super handig, want tijdens het verhuizen heb je je handen al vol met… verhuisdozen!

kaartjeposten.nl

In samenwerking met kaartjeposten.nl mag ik een tegoed weg geven t.w.v. € 21,80 goed voor het versturen van 10 kaarten! Dus ga jij binnenkort ook verhuizen? Krijg je een baby? Geef je een groot verjaardagsfeest? Doe mee en maak kans op deze te gekke prijs!

Wat kun je winnen?

 • Tegoed van € 21,80. Goed voor het versturen van 10 kaarten (het bedrag wordt op je account gestort)
 • Gratis postzegels voor alle kaarten die je verstuurt met het gewonnen bedrag.

Wat moet je doen?

 • Plaats een reactie met welk social media kanaal je Me-licious volgt.
 • Vertel waarom jij deze 10 kaarten+postzegels wilt winnen.

Wat mag je doen?

Like of volg Me-licious op één of meer van de volgende social media: Facebook, Instagram of Twitter.

Looptijd

Je kan meedoen aan deze winactie van 30 mei t/m 12 juni. Op 13 juni zal de winnaar door mij persoonlijk gemailed worden. Geef dus een geldig e-mailadres op en hou je spambox in de gaten.

Kun je niet wachten tot je hebt gewonnen?

Kun je niet wachten tot je deze winactie kaartjeposten.nl gewonnen hebt en wil je nu een kaartje versturen?
Ook voor Kaartjeposten.nl terecht.

Op deze winactie zijn actievoorwaarden en spelregels van toepassing.

Succes!

* Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf. Lees hier de disclaimer.

 

16 Reacties

 1. Kubra
  mei 30, 2016 / 9:49 am

  Oeh, ik zou zeker wel willen winnen! Gewoon om spontaan een vriendin te bedanken, of om te zeggen hoeveel ik ze waardeer. Zulke dingen worden vaak vergeten, dus dan is een kaartje wel een erg lief idee!

  • Kubra
   mei 30, 2016 / 9:54 am

   Ik volg je trouwens op Instagram, Facebook en hier! 🙂

 2. Houda
  mei 30, 2016 / 9:51 am

  Ik volg me-licious op facebook. En wij gaan in september/oktober verhuizen en kunnen die kaartjes heel erg goed gebruiken. Hele gave winactie en duimen dat ik win 🙂

 3. Ayse
  mei 30, 2016 / 10:44 am

  Super leuk om iemand te bedanken of ze iets te wensen! Worden ze vast blij mee 😀
  Ik volg je overal op !??

 4. ilsiee prins
  mei 30, 2016 / 12:14 pm

  Heeeel veel plezier & succes gewenst met het verhuizen! 😀 Enne, natuurlijk doe ik ook graag mee aangezien ik in september ook ga verhuizen hihihihi
  Groetje van Ilsiee,

 5. Zeyneo
  mei 30, 2016 / 1:38 pm

  Ik doe graag ook mee! Heel veel plezier en succes ?

 6. Jolanda
  mei 31, 2016 / 7:15 pm

  Oh wat leuk! Ik ben dol op kaartjes sturen, vooral naar mensen die wel een hart onder de riem kunnen gebruiken. Het verbaast me steeds weer hoeveel waarde zo’n kleine boodschap kan hebben. Ik ben je gaan volgen op Twitter 🙂

 7. Natasja Smit
  juni 1, 2016 / 9:38 pm

  Ik wens jullie alvast heel veel mooie woonjaren in jullie nieuwe huis 🙂
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit via online kaartjes heb verstuurd ben altijd bang
  dat het verkeerd gaat dus haal ik ze altijd gewoon in de winkel. Nu ik even gekeken heb bij
  kaartjeposten moet ik wel zeggen dat er veeeeeeel meer keuze is dan in de winkel. Ik zou
  graag een kans erop maken om mijn angst te overwinnen, eens moet de eerste keer zijn toch…..

  • Natasja Smit
   juni 1, 2016 / 9:39 pm

   Sorry helemaal vergeten neer te zetten ik ben je gaan volgen op twitter en FB

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 6, 2016 / 8:21 am

   Hetzelfde probleem heb ik dus ook telkens Natasja. Er is weinig keus in de winkel en dan zal je net zien dat degene die ik nodig heb ze niet hebben.. Vandaar dat ik tegenwoordig online kaartjes bestel en tot nog toe heeft het altijd goed uitgepakt! De kaartjes waren altijd netjes op tijd!

   • Natasja Smit
    juni 8, 2016 / 9:40 pm

    dat is wel fijn om te horen dat ze altijd op tijd waren , dat is inderdaad 1 van mijn angsten. Vooral omdat ik weet dat een kaartje door de ontvanger gewaardeerd word tis en blijft toch tastbaar en als ik het zelf op de bus doe weet ik dat het op tijd is en aankomt nu ben je dan toch afhankelijk van online…

 8. Anita H.
  juni 4, 2016 / 7:46 pm

  Ik volg je via alle genoemde kanalen ik doe graag mee. Felicitaties en dergelijke vinden tegenwoordig vaak plaats via social media. Helemaal prima. Maar er gaat toch niets boven een gezellig kaartje per post. Ik stuur er toch ieder jaar nog de nodige weg. Dus zo’n tegoed kan ik wel gebruiken.

 9. juni 5, 2016 / 2:46 pm

  Gefeliciteerd met jullie nieuwe woning!
  Graag zou ik een paar mensen blij maken, waarvoor ik vrijwillig zorg.
  Ook heb ik een paar mensen die altijd voor mij en mijn 3 kinderen klaar staan en hoe leuk is het om een kaartje op je deurmat te vinden.
  Als je goed doet, voel je jezelf ook veel happy’r
  Je zou mij en de mensen die een kaartje mogen ontvangen heel blij maken
  Super actie!

 10. juni 5, 2016 / 2:50 pm

  gefeliciteerd met jullie nieuwe woning! veel geluk daarzo
  Zo leuk deze actie;. ik doe veel vrijwillig voor ouderen. en ik zou ze dit x ook wel met een leuke kaart of spreuk
  blij willen maken.
  bovendien is een kaart op je deurmat. 1 groot feest!!!
  Spannend….

  • Mariëlle
   Auteur
   juni 6, 2016 / 8:18 am

   wat heb je dat leuk verwoord Gea! tegenwoordig ontvangen we steeds meer e-mails, terwijl een kaartje zeer zeker zijn charme behoud!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Productcategorieën:
Berichtcategorieën: