Achter het scherm: Zon, Vakantie en Hunkemöller Bikini

Hunkemöller Bikini

Over 3,5 week begint de zomer! Op 21 juni is het zover! Maar met deze warme temperaturen heb ik er helemaal zin in! Mijn man en ik hebben dit jaar al plannen gemaakt voor de zomervakantie. Dus tijd voor een persoonlijke update en mijn nieuwe Hunkemöller Bikini!

Dit jaar gaan we op vakantie naar Konya, dit ligt ergens in het midden van Turkije. Mijn lieve schoonzus gaat trouwen en voorgoed terug naar Turkije! Oh noooo! Ik moet wel even heel eerlijk zijn dat ik het hier super moeilijk mee had, maar nu de datum dichterbij komt en we haar henna feest achter de rug hebben begin ik langzaamaan gewend te raken aan het idee.

De bedoeling is om in Konya en Karaman te verblijven voor de trouwerij, hierna willen we graag naar Bosnië voor een tour door de natuur. Mijn schoonzus liet foto’s zien, weet je hoe mooi het daar is? Het is echt adembenemend!

–>Boek voordelig een reis naar: Turkije.

Ook willen we nog graag een weekend naar Istanbul toe. Lekker op de bonnefooi een hotel boeken met zwemband natuurlijk! Duh! Het is super warm in Turkije rond deze tijd van het jaar. Een graad op 45 ongeveer… Dus verkoeling bij het zwembad is dan wel nodig.

Om me vast voor te bereiden kocht ik deze bikini van Hunkemöller. Ik ben er echt helemaal weg van! Het is een exemplaar uit de Hunkemöller badmode collectie van Doutzen en heet de ”Fringe”. Ik vind de franjes erg leuk en de kleur is voor mijn doen lekker vel! Hij zit als gegoten en is te verkrijgen voor €30. Ook kocht ik er een broekje bij, deze is verkrijgbaar voor € 14,99. Gelukkig zijn de weersvooruitzichten goed! Kan ik in Nederland alvast rond paraderen en mijn bikini uittesten!

Wat zijn jouw vakantieplannen voor deze zomer?
En wat vind jij van de Hunkemöller bikini? 

4 Reacties

 1. mei 29, 2017 / 8:14 am

  Oooh die bikini wil ik ook nog zo graag! Ik vind hem echt geweldig!

  Gaaf dat je schoonzus gaat trouwen in Turkije, kan mij goed voorstellen dat dat even moeilijk was!
  Alvast heel veel plezier!
  Liefs, Nathalie

 2. mei 29, 2017 / 10:52 am

  Snap inderdaad dat dat moeilijk is, maar ook ontzettend tof! Je zomerse vooruitzichten klinken goed :)

 3. mei 29, 2017 / 6:20 pm

  Dat zijn te gekke vooruitzichten. En die bikini is echt goed! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: