Autoreis of tijdreis?

autoreis
Voor sommige is een autoreis gewoon een autoreis… voor mij is het een reis door mijn leven. Dus wat is het nu een autoreis of tijdreis? Een uur aandacht voor puur “Me” en mijn gedachtes… Ik staar voor me uit en zie de auto’s langs mee heen razen. Blauwe, witte, rode. Zoeff en daar gaat er weer ééntje. In mijn gedachten staat elke auto voor een gebeurtenis die ik heb meegemaakt afgelopen jaar… Er is veel veranderd. Alles is ineens anders. Maar het is niet negatief veranderd. Nee, ik ben nog steeds hetzelfde alleen een beetje verantwoordelijker en weer een jaartje ouder. Ik probeer me nog steeds vrij te voelen in mijn eigen doen en laten… en meer samen beslissingen te nemen. Ja dat regeltje gaat over mijn man, want ik ben nu niet meer alleen.

En als ik dan aangekomen ben op mijn plaats van bestemming en ik snuif de frisse lucht op, aahhhh dan besef ik me dat ik toch best gelukkig ben!

Een autoreis is soms inderdaad vermoeiend. Je zit lang in de auto, een halfuur, uur, ander half uur allemaal tijd om even te beseffen dat je gelukkig bent met alles just the way it iss…. and the way it should be…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Sluit mij
Zoek je iets?
Zoek:
Berichtcategorieën: